Group: Members
From: Buzau, Bucuresti, Romania
Member No.: 138
Nume real: Marius MAXIMUS
Telefon: 0747ATVuri ; 0745.047317
Marca ATV: Yamaha Grizzly 700 EPS; Bombardier 800 XT
Numar ATV: BZ - 25 - ATV
XMRaid Enduro Monteoru 2008 24 – 26 octombrie
Organizator : XMRaid Sponsor sectiune ATV : MAXIMUS Motors Nivel : Mediu Tip : Individual Taxa de participare : 150 RON Premii : Locul I - 700 Euro ; Locul II - 500 Euro ; Locul III - 200 Euro Alte informatii :
XMRaid Enduro Monteoru va fi prima editie a unui concurs ce se vrea emblematic pentru sfarsitul de sezon enduristic. Dealurile din jurul statiunii Sarata Monteoru de langa Buzau, clima blanda de toamna a acestei zone, cunoasterea foarte buna a locurilor si profesionalismul organizatorilor, sunt ingredientele care speram ca vor face din aceasta competitie atat o provocare pentru sportivii mai bine pregatiti, chiar profesionisti cat si o intalnire agreabila pentru aceia care nu au atat de mult timp la dispozitie sa se antreneze dar doresc sa se distreze, sa parcurga trasee amenajate fie pentru placerea de a fi pe motocicleta sau chiar in regim de cursa pentru a ocupa un loc pe podium.
1. vor fi 4 clase: Extrem, Old Boys, Open, Atv.
2. traseul din prima zi (sambata) va avea 75-90 km, diferind in fct de clasa, va fi un punct intermediar ptr alimentare, moto si concurent. Nu va fi un traseu de hard!!! ci unul conceput in actualul format al enduro-ului competional de pe afara, portiuni mai de viteza alternand cu treceri, urcari, coborari mai tehnice si mai dificile. am reusit sa gasim si copaci prabusiti, si maldare de crengi, si bolovani .... de toate. astazi am finalizat traseul ptr extrem (acelasi si ptr old boys), urmand sa facem marcarea si o mica finisare, si varianta ptr open si atv.
3. traseul de a doua zi, va fi mai scurt, aprox 35-40 km, ca sa se poata termina mai devreme sa stea lumea la festivitatea de premiere (castigatorii vor merita!) si sa aibe timp sa ajunga linistiti acasa (cel putin pe o raza de 200km). va fi insa mai greu, NU GEN Romaniacs, adica nu vor fi portiuni in care concurenti sa-ti treaca motoarele in brate sau cu super ajutor, dar cateva urcari mai "rele" dar superbe, si cateva coborari prin bolovani ca sa simta si fizicul ca lucreaza nu numai suspensiile.
4. inca o data ne manifestam rugamintea sa va ganditi, sa va faceti planuri, sau sa vi le schimbati si sa veniti bineanteles... dar sa ne anuntati. la inceputul lui octombrie voi posta un formular de inscriere si va rog pe cei care stiti ca veti veni sau ca veti face tot posibilul sa veniti sa-l completati si sa mi-l trimiteti pe mail. avem nevoie sa stim macar cu aproximatie cam cati participanti vor fi, cel putin cu 10 zile inainte, deoarece se vor face tricouri, numere de concurs, legitimatii, plus mancare ptr sambata, sendvisuri, pliculete de ceai, carduri de memorie ptr poze si filmat, plus alte chestii organizatorice (bere, vin, da...)
Program Vineri 24 octombrie 2008 16.00 – 22.00 inscrieri ( Hotel “La Paducel”)
Sambata 25 octombrie 2008 09.00 – 10.00 sedinta tehnica 11.00 startul 21.00 masa festiva
Duminica 26 octombrie 2008 09.00 – 09.30 sedinta tehnica 10.00 startul 17.00 festivitatea de premiere
Taxa de participare: 150 Ron
Nr tel contact: Stefan Bogdan 0748030243 Ovidiu Turcea 0728291733
From: bucuresti
Member No.: 161
Nume real: Robert
Telefon: 0722 385...
Marca ATV: green Suzy
Numar ATV: B-XX-ATZ
Daca mai aduci si niste spectatoare neinsotite si fara obligatii cred ca va trebui sa prelungiti programul.... Cand postati formularul de inscriere?
From: CONSTANTA
Member No.: 1,286
Nume real: Constantin Gabriel
Telefon: 0748237922
Marca ATV: ex KINGQUAD 700
Numar ATV: s-a dat...
From: constanta
Member No.: 3,756
Nume real: dragos marcu
Telefon: 0767684027
Marca ATV: kawasaki brute force 650
Numar ATV: e-3065-bfd
Am sa ma gandesc si te anunt.Am sa vorbesc si cu ceva prieteni si sa venim impreuna.Ce zici Gabi te combini? De transport nu i problema ca am eu si furgoneta si remorca.Cati km sunt pana acolo de la Constanta oare?
From: BUCURESTI
Member No.: 473
Nume real: Catalin
Telefon: 0744 111 097
Marca ATV: NEW FORCE MOTOR 500L
Numar ATV: B-71-WSI
QUOTE (otto_csm @ Sep 29 2008, 05:45 PM)
eu ,e posibil sa fiu pe acolo cu niste prieteni motociclisti
salutare,COSMIN cred ca ne vedem acolo, asta daca nu se organizeaza ceva weekendul acela.weekendul urmator voi fi ocupat.am un botez.
Pe motiv ca federatia de Enduro este prinsa cu un eveniment important in Grecia, unde vor fi prezenti Mani si alti enduristi de frunte, organizatorii XM Raid au hotarat sa amane desfasurarea evenimentului cu o saptamana si astfel concursul va avea loc in perioada 1-2 Noiembrie 2008. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create ! Va asteptam cu inscrierile cat mai repede ! Numarul concurentilor este limitat !
From: bucuresti
Member No.: 161
Nume real: Robert
Telefon: 0722 385...
Marca ATV: green Suzy
Numar ATV: B-XX-ATZ
QUOTE (sicar @ Oct 6 2008, 11:49 PM)
Pe motiv ca federatia de Enduro este prinsa cu un eveniment important in Grecia, unde vor fi prezenti Mani si alti enduristi de frunte, organizatorii XM Raid au hotarat sa amane desfasurarea evenimentului cu o saptamana si astfel concursul va avea loc in perioada 1-2 Noiembrie 2008. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create ! Va asteptam cu inscrierile cat mai repede ! Numarul concurentilor este limitat !
OK, dar postati si voi formularul ala de inscriere...... REf. cazare, exista ceva aranjamente facute de voi sau e fiecare pe cont propriu?
Cu scuzele de rigoare, se pare ca Federatia si sponsorii nu au picat de acord asupra celuilalt eveniment, asa ca concursul de la Sarata Monteoru Buzau va avea loc asa cum s-a anuntat initial, in 24-26 Octombrie 2008 . Pentru mai multe informatii despre eveniment, va rog sa luati legatura cu organizatorii (persoane de contact : Ovidiu si Stefan), deoarece noi, MAXIMUS Motors, suntem numai sponsor la sectiunea ATV !
Member No.: 1,913
Nume real: ciprian mira
Telefon: 766257735
Marca ATV: kimco mxu 500
Numar ATV: CT-01-MIR
cu mult noroc si cu multa rabdare "4 ore fata de primul" am reusit sa terminam fara vatamari corporale concursul. Constantenii s-au intors invingatori acasa, am reusit sa terminam pe ultimul loc, cei drept cu mari greutati. Cand am ajuns la finis am crezut ca am ratat destinatia de pe gps ca nu mai era nimeni, dar ii multumim pe acesta cale d-lui Teo care ne-a confirmat ca nu am gresit destinati numai ca organizatorii s-au plictisit asteptandu-ne pe noi. Una peste alta, si fara gluma de data asta, a fost o experienta ff frumoasa si o organizare cu mult peste asteptarile noastre. Noi constantenii atv-isti va multumim!
From: BlackSeaCoast
Member No.: 100
Nume real: sabin
QUOTE (nairpic @ Oct 27 2008, 04:49 PM)
cu mult noroc si cu multa rabdare "4 ore fata de primul" am reusit sa terminam fara vatamari corporale concursul. Constantenii s-au intors invingatori acasa, am reusit sa terminam pe ultimul loc, cei drept cu mari greutati. Cand am ajuns la finis am crezut ca am ratat destinatia de pe gps ca nu mai era nimeni, dar ii multumim pe acesta cale d-lui Teo care ne-a confirmat ca nu am gresit destinati numai ca organizatorii s-au plictisit asteptandu-ne pe noi. Una peste alta, si fara gluma de data asta, a fost o experienta ff frumoasa si o organizare cu mult peste asteptarile noastre. Noi constantenii atv-isti va multumim!
From: Rm Valcea
Member No.: 3,519
Nume real: catalina
Telefon: 0743 288 874
Marca ATV: ARCTIC CAT 450 XC - YAMAHA GRIZZLY 700 - YAMAHA RHINO 700 SE
Numar ATV: B XX XEB
clasamentul pt primele 3 locuri la ATV: locul 1 Mishi - Cluj - cu renegatu lui 800, locul 2 Marcica - Buzau - cu outlander 800 si locul 3 Coco - Valcea - cu arctic cat 650
cum a spus si "monster cat"....e bine ca ati participat si ca ati terminat....pana la urma distractia conteaza......dar nu am priceput faza cu organizatorii care s-au plictisit sa va astepte si au plecat..... (IMG:http://atvforum.ro/style_emoticons/default/surprise.gif) adica ati ramas singuri acolo??? pai ce organizare e asta??? daca aveati vreo problema medicala sau una tehnica??? nu cred ca organizatori pot pleca fara sa fie adus la sosire fiecare participant.......mi se pare cam ciudat.....parerea mea....
From: BUCURESTI
Member No.: 473
Nume real: Catalin
Telefon: 0744 111 097
Marca ATV: NEW FORCE MOTOR 500L