|
Salut Domnilor,
Au inceput inscrierile pentru ROMANIAN EXTREME ADVENTURE@BUZAU 2009. Pentru detalii vizitati www.romanianextremeadventure.ro Anul acesta vom introduce clasa si pentru atv open deoarece sunt cereri in acest sens. Exista oameni care doresc traseu care poate fi parcurs si de quad-uri. Daca exista interes vom face inclusiv clasa pentru side-by-side.
Deasemenea imi cer scuze pentru absenta mea de pe forum,dar,sunt mai mult pe munte decat langa casa si familie. Nu este neaparat o scuza ci o stare de fapt. Din pacate zona unde lucrez la trasee este lipsita de semnal gsm. Ultima saptamana de exemplu am venit acasa duminica noaptea spre luni, iar marti am plecat din nou pe munte asa ca imi ramane foarte putin timp sa mai deschid net-ul deoarece timpul pentru mine s-a comprimat foarte foarte mult. Oricum voi incerca printre drumurile mele sa incerc sa fiu cat mai aproape de voi cu informatiile de care aveti nevoie. In ceea ce priveste problema dvd-ului el este gata si s-a difuzat acum ceva timp pe Telesport dar, am oprit pentru fiecare dintre voi care ati participat anul trecut cate un exemplar pe care il veti primi anul acesta cand veti veni la concurs,iar pentru cei dintre voi care nu puteti veni va rog doar sa imi transmite-ti pe mail-ul de pe site adresa unde doriti sa primiti dvd-ul. Inca o data imi cer scuze daca cumva s-a creeat impresia vreunei lipse de interes din partea mea fata de voi. Deci va astept cu intrebari. Acum din pacate va trebui sa plec din nou pe munte si ma voi intoarce la fel duminica noaptea.
Pana atunci postati pe forum si va voi raspunde cand ma intorc.
Stima Floyota
This post has been edited by kky: Jun 9 2009, 12:08 PM
|