Jump to content



Photo

Noile Modele Polaris 2014


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mona.Polaris.Romania

Mona.Polaris.Romania

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Nume real:Mona Necula
  • Telefon:0758255051
  • Marca ATV:Polaris

Posted 12 August 2013 - 03:56 PM

Noile modele 2014 Polaris

Anul acesta la evenimentul de lansare a noilor modele ce a avut loc la inceputul lunii august, in Washinton DC, Polaris a prezentat vehiculele RZR XP1000, Sportsman 570 EFI, Ranger 900 Crew, Ranger 570 EFI si Ranger 570 Crew.

Vedeta lansarii a fost modelul RZR XP1000 cel mai puternic si performant Side By Side Polaris. Acesta are un motor
ProStar cu o capacitate cilindrica de 1000 cm3 si 107 cai putere ce fac ca vehiculul sa ajunga la viteza de 50km/h in doar 5,5 secunde. Noul model vine cu o cursa a suspensiei imbunatatita de 41 de cm pe fata, 46 cm pe spate si o garda la sol de 34 cm.

Noul RZR XP 1000 este echipat cu scaune sport cu suport lateral, luminile LED in podea, bord nou si un spatiu special amenajat ce ofera pilotului posibilitatea de a-si pastra smartphone-ul sau sistemul de navigatie vizibil si in siguranta pe timpul calatoriei.

Gama Sportsman a fost si ea prezenta pe podium la eveniment datorita modelului Sportsman 570 EFI. Acesta este o versiune complet imbunatatita a lui Sportsman 500 HO. Motorul ProStar de 570 cm3, cu racire pe lichid, injectie electronica si doua axe cu came produce 44 CP. Vehiculul are un rezervor de benzina mai mare, de 17L, o ergonomie imbunatatita si portbagaje reproiectate. Modelul Sportsman 570 EFI dispune de doua versiuni, cea pentru o persoana si cea touring, cu doua locuri.

Acest model va avea pretul de pornire de 6999 euro + TVA, varianta inmatriculabila si va oferi un raport calitate pret imbatabil pe piata Off Road din Romania

Polaris a lansat de asemenea trei noi modele utilitare, Ranger 900 Crew, Ranger 570 EFI si Ranger 570 Crew. Vehiculul Ranger 900 Crew este versiunea de 5 locuri a modelului Ranger XP 900. Cabina si sasiul au fost schimbate, iar motorul a fost repozitionat sub bena pentru a diminua zgomotul si pentru a permite accesul mai usor la motor. Noul model este capabil sa tracteze o greutate de o tona, iar motorul ProStar genereaza o putere de 60 de CP. De asemenea a fost lansata si versiunea cu servodirectie pentru acest vehicul.

Clasa de mijloc a vehiculelor Ranger a fost imbogatita cu doua noi vehicule: Ranger 570 EFI si Ranger 570 CREW. Acestea sunt modele imbunatatile ale versiunii Ranger 500. Ele vin cu un motor ProStar de 570, cu racire pe lichid ce confera o putere cu pana la 25% mai mare. Motorul are la baza o versiune reconstruita pentru Side By Side-ul RZR 570 si confera o putere de 40 CP. Ranger 570 EFI a fost construit pentru doua persoane, in timp ce Ranger 570 Crew este potrivit pentru 4 persoane. Si aceste modele, precum Ranger 900 Crew, au motorul situat in spate pentru a reduce din zgomot. Aceste doua vehicule din clasa mijlocie vin si cu servodirectie.

Noile modele Polaris vor fi disponibile incepand cu ultimul semestru al anului si pentru mai multe informatii contactati reteaua de dealeri Polaris - www.polarisdealers.ro.

Despre Polaris

Polaris este un lider recunoscut in industria de Powersports cu vanzari anuale in 2012 de 3,2 miliarde USD. Folosindu-se de design si inginerie de ultima ora, construieste si distribuie pe plan international snowmobile, ATV-uri, vehiculele RANGER si motociclete Victory si Indian pentru uz recreational si utilitar. Compania produce de asemenea o linie de vehicule electrice si hibride.

Polaris este unul dintre liderii mondiali in vanzari de snowmobile si vehicule Off-Road. De asemenea continua sa investeasca in industria vehiculelor electrice si hibride de mici dimensiuni impreuna cu brand-urile Motorcars Global Electric (GEM) si Goupil Industrie SA. Compania imbunatateste experienta traita alaturi de un vehicul Off-Road sau On-Road cu ajutorul unei linii complete de echipamente creata sub brand-urile Pure Polaris si Klim, dar si cu accesorii Polaris.

In Romania, Bulgaria si Republica Moldova brand-ul este reprezentat de importatorul oficial exclusiv American Power Sport prin reteaua de dealeri autorizati ce poate fi gasita la adresa de internet: www.polarisdealers.ro

  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto