Jump to content



Photo

Calendar Evenimente Si Concursuri Enduro

Apuseni Enduro; SEBIS ENDURO; enduro; concursuri atv;

  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#21 saisnoua

saisnoua

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:fagaras
  • Nume real:cosmin
  • Telefon:0751288081
  • Marca ATV:renegade 1000 xxc

Posted 10 May 2015 - 09:51 PM

ar fi fain daca si organizatorii ar promova evenimentele lor pe aici. ....


  • 0

#22 pitesti

pitesti

    Aventurier fricos

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0732
  • Marca ATV:CF MOTO 500A
  • Numar ATV:primul

Posted 24 June 2015 - 04:55 PM

Red Bull Romaniacs 2015

14 - 18 iulie 2015

 

stirea2063_1.jpg

 

In perioada 14-18 iulie,  rideri din 37 de țări, de pe șase continente, vor concura la Sibiu în aventura supremă din hard enduro. Enduroul extrem va aduce în orașul din Transilvania peste 1.200 de oameni doar dacă ne referim la piloți, însoțitorii acestora și echipele de asistență. Marea Britanie, Germania și Austria sunt țările care vor avea cei mai mulți rideri la startul Red Bull Romaniacs,  însă un număr considerabil de piloți vor veni și din Noua Zeelandă, Olanda și Africa de Sud. În cel mai dificil raliu hard enduro de pe planetă vor lua startul și rideri din India, Corea de Sud, Sudan și Ecuador.

Așa cum este tradițional Red Bull Romaniacs va debuta cu Prologul din centrul Sibiului. Showul urban este programat pe 14 iulie când încă de dimineață, pe Bd-ul Coposu, fanii vor avea parte de acțiune. La ora 09:00 se va da startul în prima sesiune de calificări, iar cea mai spectaculoasă parte va debuta la ora 17:00, când se va concura în finale.

Andy Fazekas a creat iarăși o serie de obstacole inedite, care le vor da de furcă riderilor și le va permite spectatorilor să vadă peste ce dificultăți vor avea de trecut concurenții în cele patru zile de off-road. În urma rezultatelor de la Prolog se va stabili ordinea de start pentru prima zi în munți. Dacă până acum am asistat și la muncă în echipă (se lua în calcul cel mai bun timp dintre cele două rezultate obținute de membrii unei echipe), din acest an fiecare va trebui să muncească pentru el. În 2015 nu mai există clasament pe echipe ci doar cel individual la toate cele patru clase: Gold, Silver, Bronze, Iron.
După ce se va încheia capitolul Prolog vor urma cele patru zile de off-road în care riderii vor avea de parcurs traseele uneia dintre cele mai dure ediții a Red Bull Romaniacs. Pentru majoritatea concurenților ajungerea la finișul unei zile din munți va fi o sarcină de care se vor putea achita, însă să facă acest lucru patru zile la rând va deveni pentru unii o provocare soră cu imposibilul. În total traseul măsoară 600 de km, iar în special pentru clasa Gold echipa din jurul directorului de traseu, Klaus Sorensen a muncit un an întreg pentru a găsi și include în traseu porțiuni pe care oamenii ”normali” nu le-ar parcurge nici măcar la pas. Ca în fiecare an traseele includ drumuri vechi gândite de romani, capcane ascune, bușteni, poteci înguste folosite de ciobani, treceri prin râuri repezi cu multă piatră, urcări și coborâri extrem de abrupte etc.
Echipa de management a raliului împreună cu mastermind-ului Red Bull Romaniacs, Martin Freinademetz au decis ca în acest an raliul să aibă cartierul general în Sibiu pe întreaga sa durată. Astfel nu vor mai fi bivouacuri în alte orașe, fapt ce le va ușura sarcina echipelor de asistență tehnică, iar spectatorilor le va da ocazia să stea aproape de fenomen pe durata întregii săptămâni.
 
Pe cine să ne focusăm?
 
Red Bull Romaniacs este o competiție gândită pentru diferite nivele de pregătire ale riderilor din enduro extrem și toate cele patru trasee sunt concepute astfel încât fiecare să își depășească propriile limite. Fiecare clasă are proprii săi eroi, însă există una care definește ce este posibil și ce nu în acest sport. Este vorba despre clasa Gold.

Vor fi secțiuni pe care și organizatorii le consideră greu de trecut fără un pic de ajutor însă sunt câțiva rideri în plutonul clasei Gold care au dovedit că pentru ei imposibilul are o altă dimensiune.

Graham Jarvis (Marea Britanie), supranumit Regele Carpaților după ce a câștigat raliul de patru ori, are propria sa luptă cu mult mai tânărul Jonny Walker (Marea Britanie), câștigătorul din 2014. Wade Young (Africa de Sud) a surprins pe toată lumea în ediția trecută când a urcat pe podium, iar tânărul de 19 ani este determinat să ajungă și anul acesta în primii trei la finiș. Alfredo Gomez (Spania), marele absent din 2014, a terminat în 2013 al doilea, deși se afla la debut și nu este exclus să îl vedem anul acesta în lupta directă pentru victorie. Andreas Lettenbichler (Germania), Paul Bolton (Marea Britanie) și Chris Birch (Australia) au și ei în vizor podiumul, așa că se anunță o ediție incitantă în ceea ce privește lupta de la clasa Gold.
 
Concentrat pe rally-raid, Emanuel Gyenes singurul român care s-ar fi putut înscrie la clasa Gold a preferat un traseu în care riscul de accidentare să nu fie atât de mare și va concura la clasa Silver. În schimb Rienk Tuinstra, olandezul stabilit în Sibiu, riscă totul și va concura la Gold. Câștigătroul Raliului Dakar clasa Maraton în 2015, va fi însoțit în lupta de la clasa Silver și de alți rideri români: Robert Szakacs, Ștefan Popescu, Norbert Jozsa.
 
 
Program

Duminică, 12 iulie - Verificări administrative și tehnice – Sibiu
 
Luni, 13 iulie - Verificări administrative și tehnice – Sibiu
 
Marți, 14 iulie
- 09:00 – Calificări Prolog, Bd.-ul Coposu, Sibiu
- 16:00 – Sesiune Foto&Autografe cu riderii de top la cortul Canon (traseu Prolog, zona de acces din direcția hotel Ramada)
- 17.00 – Prolog,  Bd.-ul Coposu, Sibiu
 
Miercuri, 15 iulie
- Start și finiș în Sibiu
Ziua 1 distanțe și timpul estimat al celui mai rapid rider:
- Gold: 129km, 5h52min
- Silver: 135km, 5h19min
- Bronze: 98km, 4h18min
- Iron: 98km, 4h05min
 
Joi, 16 iulie
- Start și finiș în Sibiu
Ziua 2 distanțe și timpul estimat al celui mai rapid rider:
- Gold: 143km, 5h28min
- Silver: 123km, 5h01min
- Bronze: 115km, 4h48min
- Iron: 96km, 4h24min
 
Vineri, 17 iulie
- Start și finiș în Sibiu
Ziua 3 distanțe și timpul estimat al celui mai rapid rider:
- Gold: 161km, 5h37min
- Silver: 142km, 5h19min
- Bronze: 113km, 4h15min
- Iron: 89km, 3h22min
 
Sâmbătă, 18 iulie
- Start –Sibiu
- 11:30 - Finiș, Dealul Gușteriței, Sibiu
Ziua 4 distanțe și timpul estimat al celui mai rapid rider:
- Gold: 161km, 5h51min
- Silver: 137km, 5h01min
- Bronze: 105km, 3h50min
- Iron: 93km, 3h43min
 
22:00 Festivitatea de premiere & Party
 
Pentru mai multe fotografii și suport video aceesați: https://www.redbullc... bull romaniacs
 
Pentru accreditarea la cel mai dificil raliu hard enduro din lume, vă rugăm să completați formularul downloadabil www.redbullromaniacs.com/ro/sf-media/media-2015/acreditare-media/ și să îl trimiteți până pe 1 iulie la una dintre adresele: [email protected], [email protected]


  • 0

#23 pitesti

pitesti

    Aventurier fricos

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0732
  • Marca ATV:CF MOTO 500A
  • Numar ATV:primul

Posted 04 February 2016 - 09:18 PM

RoE.R.A – “The longest, most beautiful, fun and versatile Enduro Rally Adventure in Romania!”

Data:  10-11-12 JUNE 2016

 

 

Descrierea cursei:

Te-ai saturat sa te tot chinui sa termini o cursa in format extrem (hard) enduro? Iti doresti sa te bucuri de privilegiul de a participa la o astfel de cursa, dar in propriul tau ritm? Acum ai posibilitatea sa alegi exact ce vrei sa experimentezi! Vino cu noi in Gheorgheni, in inima Romaniei (Transilvania) si participa la cursa vietii tale pe coamele muntilor Carpati. Traseele pe care vi le-am pregatit se desfasoara in unele dintre cele mai frumoase peisaje cu care Mama Natura a inzestrat tara noastra si va garantam ca va veti bucura de tot ce veti intalni in cale: munti, paraie, rauri; si ca veti termina fiecare zi de concurs cu un zambet mare pe fata! 

La RoE.R.A se va merge rapid si mult, in stilul caracteristic Baja, insa de doua ori mai placut si mai frumos! Va intrebati cum e posibil? In primul rand, peisajul va fi de doua ori mai frumos gratie Muntilor Carpati care iau locul nisipurilor aspre de pe coasta Americii din Mexic). Acest raliu enduro a fost gandit ca o aventura cu final fericit pentru voi toti, pe frumoasele meleaguri romanesti.Va oferim ceva diferit, un format nou ca o vacanta/un concediu enduro, in care iti poti alege propria cale!

Am reinventat categoriile de inscriere, petru a reflecta exact ceea cevi se ofera. De exemplu: pentru cei care vor sa aiba parte de ceva cu adevarat hard si sa dea tot ce au mai bun din ei pentru a cuceri provocarile dificile din muntii Carpati, va prezentam noua clasa “KILL ME” (“UCIDE-MA”) – echivalentul clasei PROFI. Dar daca tot ce-ti doresti este sa strabati repede ca vantul cele mai frumoase peisaje montane ca sa uiti de problemele cotidiene, sa-ti golesti mintea pentru a ti-o umple de fericire si de spiritul liber al naturii, avem pentru tine “ROUTE 66” –un traseu cu adevarat de clasa Hobby, pe care nu vei fi nevoit la un moment dat sa te chinui ore in sir la un obstacol ca sa ajungi la Finish, asa cum se intampla la alte curse. Acum imagineaza-te mergand cu viteza, bucurandu-te de aerul proaspat, doar tu si motorul tau infruntand maretii munti la clasa “EXPERT FUNRIDE” pentru riderii de clasa Expert; sau imagineaza-ti cum ar fi sa petreci cele mai frumoase momente alaturi de cei mai buni prieteni ai tai pe traseu la clasa “TEAM EXPERT FUNRIDE” – pentru echipe de rideri Expert.

In plus, la sfarsitul fiecarei zile va vom oferi mancaruri traditionale, gratare si vom cinsti impreuna cateva beri in jurul unui relaxant foc de tabara.

Avem bineinteles si premii de oferit, care vor insuma per total 3000 de euro.

In principal, traseele sunt lungi si rapide, de raliu enduro, distanta totala insumand aproximativ 600 km.Ne-am axat pe viteza, peisaje superbe, iar doritorii de enduro extrem, vor avea un traseu exact cum si-au dorit.

 

Vor fi 3 clase :

- Kill Me (Pro)

- Expert FunRide

- Route66 (Hobby) , se poate face si cu motociclete mari gen BMW R1200, e nevoie de ceva experienta in off-road cu o motociclete mai mari.

 

Navigarea se va face pe GPS.

 

Ziua 1 Offroad:

O zi de raliu enduro (traseu rally) de 280 km pe care sa-i parcurgeti iute ca vantul, de care va veti bucura pe deplin!

Ziua 2 Offroad:

85 km de traseu cu peisaje magnifice pentru toata lumea, iar pentru cei ce aleg varianta hard, am pregatit si portiuni de enduro extrem.

Ziua 3 Offroad:

Va avea 140 km dus – si 120 km la intoarcerea in tabara. Inainte de punctul de intoarcere insa, riderii care aleg varianta hard, vor avea de parcurs 20 de km pe Green Monster (o portiune-monstru de enduro extrem) si abia apoi cei 120 km pe superbul drum de intoarcere in Ciumani, la Finish, in locul de intalnire din tabara.

 

*Enduro Extrem (Hard Enduro):Aceasta optiune este rezervata strict celor care…“have balls” si aleg clasa “KILL ME”unde vor avea oportunitatea sa-si demonstreze aptitudinile si experienta acumulate la disciplina Enduro Extrem!In general, in realizarea traseelor ne-am axat pe ideea de a va oferi bucuria pura de a va da cu motorul in cadrul unei aventuri organizate, ceva total diferit fata de celelalte curse enduro cu care sunteti obisnuiti!

 

Informatii si inscrieri pe : www.roera.ro 

 

Track Manager :

 Patrick Boissy :phone  0040-731018680(French), steag-franta-e1454244956773.png mail : [email protected]

  • Maria-Teodora Secul, Phone : 0040-746346319 (English) steag-anglia-e1454245267923.jpg steag-romania-300x200.png
  • Ferenc Hazos : Phone :+36 70 5003750 (Hungarian, Spanish, Italian)  steag-ungaria-300x200.gif
  • steag-spania-300x200.gifAqui podeis contactar a Francisco Hazos habla espanhol  +36 70 5003750steag-italia-300x300.png
    [email protected]

Attached Files


  • 0

#24 pitesti

pitesti

    Aventurier fricos

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0732
  • Marca ATV:CF MOTO 500A
  • Numar ATV:primul

Posted 05 February 2016 - 09:05 PM

KING OF THE HILL HARD ENDURO 2016

Data:  8-9-10 Aprilie 2016

 

http://heca.ro/rules/

 

Attached File  king-of-the-hill-hard-enduro-2016.jpg   241.66KB   0 downloads


  • 0

#25 CHRYS

CHRYS

    R. ADMINISTRATOR

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,620 posts
  • Gender:Male
  • Location:BRASOV
  • Nume real:CHRYS
  • Telefon:0724xxxxxx
  • Marca ATV:YAMAHA GRIZZLY SPECIAL EDITION
  • Numar ATV:BV

Posted 24 March 2016 - 08:49 AM

10615380_585494574895345_787765040317012

 

 Sezonul la disciplina ENDUROCROSS va fi deschis în data de 16 aprilie 2016 de către Clubul Sportiv "Lion Racing Team".

- locaţia: CHISINDIA din judeţul Arad
- MOTO
- ATV
- QUAD

Vom face tot posibilul ca şi în sezonul 2016 să păstrăm "TRADIŢIA":
- traseele concepute de noi sunt trasee marcate foarte bine, neexistând riscul ca unul dintre sportivi să se rătăcească sau să greşească drumul;
- PREMIILE vor fi prezente, nelipsitul CEAUN va fi la el acasă, iar VOIA BUNĂ nu va lipsi din cadrul competiţiilor organizate de noi, LION RACING TEAM.
Vă aşteptăm.

 12604924_823608427750624_691223702282184


  • 0

#26 AlexRap

AlexRap

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:alex rap
  • Telefon:0742810533
  • Marca ATV:Arctic Cat 650 V2
  • Numar ATV:CJ-33-RAP

Posted 26 April 2016 - 11:07 AM

Au mai ramas 3 saptamani pana la Hunt The Wolf.
http://www.vaneaza-l...lupul-2016.html

Un video de prezentare

https://www.youtube....h?v=YkhB-2gzFNM

 

Cateva momente de pe traseu. 

https://www.facebook...32252346810431/

https://www.facebook...32727330096266/

 

Participa la aceasta competitie cineva de pe forum ? 


  • 0

#27 Adi Radu

Adi Radu

    ATV-ist veteran

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sighisoara/ Tg Mures /Bucuresti /Romania
  • Interests:Unde se termina asfaltul incepe distractia!
  • Nume real:Adi Radu
  • Telefon:0747511555
  • Marca ATV:UTV Cf Moto 600/Outlander 650 XT/ Outlander L 570 DPS
  • Numar ATV:Urmeaza /MS26MFA/

Posted 26 April 2016 - 11:44 AM

As merge eu dar nu imi imprumuta nimeni atv-ul :)


  • 0

#28 AlexRap

AlexRap

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:alex rap
  • Telefon:0742810533
  • Marca ATV:Arctic Cat 650 V2
  • Numar ATV:CJ-33-RAP

Posted 26 April 2016 - 12:09 PM

Ai un atv bun , tinand cont ca participa unu cu grizzly 450 la clasa exterm smile.png)) 

 

Clasa Adventure, e tentanta pentru mine dar pretul de participare e destul de mare 550-750 euro. 


Edited by AlexRap, 26 April 2016 - 12:14 PM.

  • 0

#29 Horia14

Horia14

    Super ATV-ist

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,715 posts
  • Gender:Male
  • Location:Medias
  • Nume real:Horia Lapadat
  • Telefon:0749331783
  • Marca ATV:CAN AM 1000 XTP
  • Numar ATV:SB 12 CJH

Posted 26 April 2016 - 12:17 PM

Vezi că anul ăsta taxa de participare pentru concurenții din România este doar 50% din valoarea taxei generale, pentru extern.


  • 0

#30 Adi Radu

Adi Radu

    ATV-ist veteran

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sighisoara/ Tg Mures /Bucuresti /Romania
  • Interests:Unde se termina asfaltul incepe distractia!
  • Nume real:Adi Radu
  • Telefon:0747511555
  • Marca ATV:UTV Cf Moto 600/Outlander 650 XT/ Outlander L 570 DPS
  • Numar ATV:Urmeaza /MS26MFA/

Posted 26 April 2016 - 12:23 PM

Da Horia am vazut . Raman totusi la plimbari normale si POATE  la anu la side by side !  Dar si acolo merg sa vad cum este .

Alex nu am vazut participantii si ce scule am dar in cazul unui concurs acel atv necesita multe ore de servisare . Mai multe dupa concurs .

 

PS: Sunt si acolo persoane care vor doar sa participe nu sa si concureze . Eu nu sunt genu ala .


Edited by Adi Radu, 26 April 2016 - 12:25 PM.

  • 0

#31 Horia14

Horia14

    Super ATV-ist

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,715 posts
  • Gender:Male
  • Location:Medias
  • Nume real:Horia Lapadat
  • Telefon:0749331783
  • Marca ATV:CAN AM 1000 XTP
  • Numar ATV:SB 12 CJH

Posted 26 April 2016 - 12:31 PM

Indiferent de categorie, în general este vorba despre niște oameni faini, atmosfera de concurs este și ea deosebită prin participanții care vin an de an.

Faima competiției a ajuns deja să adune aici lume de prin toate colțurile continentului și am auzit că nu numai.

Să vedem cât timp mai poate Concioiu să o organizeze, mai ales că tot mai des se iscă gâlceavă prin Apuseni. Una-i chiar acum pe rol în Bihor (Enduro).


  • 0

#32 pitesti

pitesti

    Aventurier fricos

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0732
  • Marca ATV:CF MOTO 500A
  • Numar ATV:primul

Posted 04 May 2016 - 06:02 PM

Hard Enduro Arsenal Park 2016.
A 3-a etapa din campionatul national de Hard Enduro al Romaniei.
Locatie : Complex Arsenal Park, Orastie (Hunedoara).
Data : 03-04-05 Iunie 2016
Organizator : Club Sportiv Fm Racing Alba Iulia si Enduro Alpin Orastie
 
Traseu :
Prolog : 10 Km 
Ziua 2 : 80 Km
Ziua 3: 40 Km
 
Clase : 
A - Profi
B - Expert
C - Hobby
 
Traseu marcat integral cu banda si check pointuri.
Taxa participare pana la 15 mai 2016 : 350 RON 
Taxa include : 
- Benzina si ulei amestec in punctele de alimnetare 
- Tichete de bere zilnic  (2)
- Gratar si Ceaun 
 
Este necesara licenta emisa de catre FRM cat si asigurare pentru fiecare sportiv (acestea se pot face si la sercretariatul concursului).
 
Inscrieri online pe : http://www.enduro-arsenalpark.ro
 
 
Attached File  arsenal-park engleza bun.jpg   194.31KB   1 downloads

  • 0

#33 Horia14

Horia14

    Super ATV-ist

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,715 posts
  • Gender:Male
  • Location:Medias
  • Nume real:Horia Lapadat
  • Telefon:0749331783
  • Marca ATV:CAN AM 1000 XTP
  • Numar ATV:SB 12 CJH

Posted 11 March 2017 - 10:38 AM

Salut,

 

N-am mai scris nimeni de aproape un an pe acest topic, revigorez eu puțin treaba cu ceva știri despre Hunt the Wolf 2017.

 

Legat de calificările pentru cele două poziții sponsorizate din grila de start de la Hunt the Wolf probabil că ar trebui să spun câteva cuvinte.

Authentic Spirit din Cluj a organizat duminica trecută o probă pentru alegerea a doi piloți dintre amatorii care doresc să participe la probabil cea mai dură competiție de profil din România atât prin durata sa cât și prin complexitatea și dificultatea traseelor, piloți care vor primi sponsorizarea și sprijinul CF MOTO, constând din câte un ATV, logistică și un stimulent financiar. Probabil sponsorizarea conține și alte elemente, dar pentru noi nu cred că au prea mare relevanță.

Inițial erau propuse un CF800 X8 și un CF550, locul unu și locul doi, dar se pare că valoarea apropiată a celor doi a urcat un pic ștacheta interesului și astfel s-au acordat până la urmă două X8.

Vă pun aici câteva imagini, parte făcute de mine altele ”furate” de la George Saico, persoană care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment.

Participanții au fost în număr de 19, organizatorii împreună cu toți comisarii de cursă au fost câteva zeci, iar chibiții care au brăzdat dealurile din spatele Felacului au fost undeva între 150-180.

Attached Files


  • 0

#34 Sergiu

Sergiu

    ATV-ist convins

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPip
  • 669 posts
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
  • Nume real:Sergiu
  • Telefon:-
  • Marca ATV:ATV Can Am & SSV CF Moto
  • Numar ATV:NT-ATV

Posted 11 March 2017 - 10:59 AM

Multumim pentru aceasta informatie.

 

Curiozitatea ma apasa si mi-e putin neclara treaba cu alegerea celor 2 piloti: sa inteleg ca Authentic Spirit a organizat o sesiune de calificari pre-concurs pentru a alege 2 piloti fruntasi care au participat la aceste calificari cel mai probabil cu ATV-uri Can-Am ca ulterior sa concureze la "Hunt The Wolf" ca reprezentati ai brand-ului CF Moto pe 2 ATV-uri X8 puse la dispozitie (imprumut)  de sponsor? 

sau ...

Pilotii de pe locul 1 si 2 la au primit drept premiu cate un ATV X8 .

 

Defapt incerc sa imi dau seama de "greutatea" premiului pus la dispozitie de sponsor si de implicatiile castigarii lui. ... pur curiozitate dpvd al strategiei de marketing. 


  • 0

#35 Adi Radu

Adi Radu

    ATV-ist veteran

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sighisoara/ Tg Mures /Bucuresti /Romania
  • Interests:Unde se termina asfaltul incepe distractia!
  • Nume real:Adi Radu
  • Telefon:0747511555
  • Marca ATV:UTV Cf Moto 600/Outlander 650 XT/ Outlander L 570 DPS
  • Numar ATV:Urmeaza /MS26MFA/

Posted 11 March 2017 - 11:18 AM

Authentic Spirit a cautat 2 piloti care sa ii reprezinte in concurs . Pe atv-uri Cf moto si pe banii organizatorului .

Nu a fost premiu la acest "concurs " . Dupa mine a fost mai mult un test iar cei mai buni au sansa sa reprezinte authentiul in Hunt te wolf


  • 0

#36 pitesti

pitesti

    Aventurier fricos

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0732
  • Marca ATV:CF MOTO 500A
  • Numar ATV:primul

Posted 11 March 2017 - 01:32 PM

Au participat si baietii de la Comarnic? Ei cum s-au descurcat? I-am vazut intr-o poza pusa de Horia.


  • 0

#37 adirpe1709

adirpe1709

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 418 posts
  • Gender:Male
  • Location:MARU, Jud. CARAS SEVERIN
  • Nume real:adrian
  • Telefon:0740311xxx
  • Marca ATV:king quad 700 , Can am Outlander max 650 cc
  • Numar ATV:144 , 002

Posted 11 March 2017 - 03:02 PM

Sal, am vazut si eu, iar castigatorul este din Caransebes din grupul cu care am mai iesit si eu.

Aici gasiti multe detali despre acest mini concurs. 

https://www.facebook...71404639719884/

 

O zi faina


  • 0

#38 apriliacluj

apriliacluj

    MEDALIA de AUR

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,095 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca
  • Interests:MY SON, MY HAYABUSA, MY WAY
  • Nume real:BUB
  • Telefon:0744xxxxxx
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:CJxxBUB

Posted 13 March 2017 - 08:25 AM

 multumim pt poze si informare!


Edited by apriliacluj, 13 March 2017 - 08:31 AM.

  • 0

#39 Sasha77tm

Sasha77tm

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:Have fun in the sun!
  • Nume real:Dosanu Alin
  • Telefon:0726331581
  • Marca ATV:Linhai M550 Efi
  • Numar ATV:TM80RWK

Posted 13 March 2017 - 01:49 PM

Salutare,

in cazul in care cineva de aici de pe site este interesat de dealurile din Secas, aveti detalii pe siteul urmator:

http://sebisendurochallenge.ro/

Pe mine ma bate gandul sa merg, dar nu ca si concurent ci asa sa ma plimb pe un traseu de circuit!

Din cate stiu, unul din castigatorii celor doua pozitii sponsorizate de Autgentic spirit pentru Hunt the woolf va participa si la acest eveniment.

Daca sunt participanti de pe forum, poate merita topic separat.

Have fun!
  • 0

#40 cvalro

cvalro

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,208 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:Cojocaru Valentin
  • Telefon:0740161513
  • Marca ATV:ex CF Moto X8
  • Numar ATV:primarie

Posted 10 May 2017 - 08:36 PM

Anul trecut in etapa cu numarul 1de off road  de la Sighisoara, a debutat si o clasa aparte de side-by-side.

Anul acesta se pare ca s-a renuntat, in ciuda faptului ca directorul de concurs este acelasi care incerca sa promoveze anul trecut fenomenul

Am urmarit cu atentie  in speranta ca poate voi avea ocazia sa vad ceva in etapa cu numarul 2 ce se desfasoara la Slanic Moldova

Din pacate, se pare ca nu promite nimic.

Pacat.


  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto