Jump to content



Photo

Un Nou Event Snowmobile Speed & Style In Cadrul X Games 2018

snowmobile aspen snowmass x games 2018

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 atvrom-romania

atvrom-romania

    Moderator

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,186 posts
  • Gender:Not Telling
  • Nume real:ATVRom Sport Extrem
  • Telefon:0749176744
  • Marca ATV:Can-Am

Posted 03 January 2018 - 02:52 PM

Iubitorii sporturilor de iarna se aduna si anul acesta la cea mai mare competitie de gen la nivel mondial, Aspen Snowmass. Timp de 4 zile, in statiunea Buttermilk, gazda a jocurilor de iarna X Games, fanii vor urmari cu maximum de interes performantele atletilor inscrisi la sectiunile Ski, Snowboard, Snow Bike si Snowmobile. Organizatorii au creat 17 discipline diferite pentru concursuri, dedicand un loc aparte activitatilor recreationale pentru public. Astfel, editia 2018 X Games Aspen ramane in acelasi timp si o invitatie deschisa la distractie, de unde nu lipsesc cele mai tari nume de pe scena muzicala; LCD Soundsystem, Marshmello, Martin Garrix si nu in ultimul rand, Method Man & Redman vor fi prezenti pentru a-i incanta pe fanii veniti sa isi sustina atletii preferati. 

blobid1514982929436.jpg

Una dintre noutatile editiei curente o reprezinta introducerea competitiei de freestyle Snow Bike Best Trick. Principalele eroine vor fi motocicletele de noroi modificate la care rotile din fata si din spate au fost inlocuite cu o senila, respectiv skiuri.

Pentru prima data din 2015 incoace, lineup-ul va include si competitia de Snowmobile Speed & Style, alaturi de restul provocarilor - Snowmobile Freestyle, Snow Bike Best Trick si Snow BikeCross. Pe de alta parte insa, popularitatea de care se bucura aceste sporturi i-a determinat pe organizatori sa renunte la evenimentul Boarder X. Daca vreti sa urmariti evolutia unor sportivi de top, sa vedeti de exemplu daca anul acesta Daniel Bodin, castigatorul din 2017 - cel care a dedicat premiul pilotului accidentat, Colten Moore, si-a imbunatatit tehnica in ceea ce priveste executarea unui dublu backflip perfect la sectiunea de trick-uri cu snowmobile, merita sa zburati pana in Aspen, Colorado sau sa nu ratati transmiterea evenimentului live in online.  

blobid1514982994205.jpg

Medaliatii de anul trecut cu specializari care se regasesc in lineup-ul 2018 au primit fiecare invitatia de a concura cu forte proaspete la X Games Aspen. De fapt, numai sportivii care s-au distins cu un loc pe podium au posibilitatea de a intra in competitie.

In timp ce accesul la competitiile sportive si in statiune este deschis publicului larg, pentru show-ul muzical au fost puse in vanzare bilete care includ diverse facilitati (cort incalzit etc.). Cei care si-au procurat bilete pentru intregul interval, 25-28 ianuarie, pot vizita Platinum Tower situat la baza SuperPipe. De aici, se deschide o panorama splendida a pistelor de intreceri.

blobid1514983050802.jpg

 


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: snowmobile, aspen snowmass, x games 2018

Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto