Jump to content



Photo

Atv Tour - Drumul Dacilor Cu Capul In Nori!

atv canam polaris tour drumul dacilor gopro dji hypersmooth fun excursie

  • Please log in to reply
107 replies to this topic

#61 dyanyta68

dyanyta68

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,150 posts
  • Gender:Female
  • Location:URICANI-HD
  • Interests:ATV PASIUNE
  • Nume real:diana
  • Telefon:FARA FIR
  • Marca ATV:POLARIS SPORTSMAN 550 EPS-EFI
  • Numar ATV:DYA 79

Posted 24 August 2019 - 03:35 AM

Imediat vin și poveștile.
  • 0

#62 Nell64

Nell64

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:CJ
  • Nume real:Nelu
  • Telefon:Sony
  • Marca ATV:CANAM 850 MAX XTp & CANAM 650 MAX XTp
  • Numar ATV:CJ__XTX

Posted 26 August 2019 - 01:51 AM

Salut lumeeee clap.gif

 

Am revenit inapoi "in civilizatie" thumbup.gif  dupa o saptamana de hoinareala prin cele mai frumoase si pitoresti locuri, de o frumusete aparte unele.. Nu o sa va scriu un roman prin care sa cadeti in visare ca inca nu m-am trezit eu & co. din visul asta de o saptamana, dar, o sa incerc un mic rezumat, suficient sa va duca cu gandul si imaginatia macar pe unde am umblat noi. Cu siguranta dragii mei tovarasi de aventura vor completa cu imagini si impresii scrise acest rezumat initial...desi s-ar putea scrie mult si bine. 

 

 Si pentru inceput vreau  (si sunt absolut convins ca si ceilalti tovarasi sunt de acord cu mine) sa multumesc celor doua "gazde" ale noastre si care s-au dat peste cap sa ne faca sa ne simtim excelent si au contribuit logistic ca escapada noastra sa fie una de vis.  Cei doi tovarasi sunt Raul (raoulexus) si Diana Cazan. Colegii mai "umblatzi" ii cunosc pe cei doi.

 

Seara inaintea plecarii, la Raul acasa, noi baietii am invocat spiritele dacice cu niste carnatzi visli, de capra, udati cu beri si tarie, suficienta incat sa induplecam zeitatile si sa ne dea foaia de parcurs pentru tura noastra...am mers aproape  "4x4" spre pensiune pe la 12 noaptea...

 

Ziua 1- Am plecat din Deva spre Regia Sarmisegetuza care era de fapt punctul real de plecare. De la Regia am urcat pe Sureanu unde ne-am petrecut cateva ore bune pentru a ocoli  un varf si ajunge la cabana Sureanu pentru cazare. Am incercat divesre variante sa ocolim acel varf plin de jnepeni (am aflat ulterior ca nu poate fi traversat doar ocolit prin vale) unele variante in care am oprit atv-ul si am trecut pe sub el prin ravena pe care statea calare..altele pline de cazaturi si busteni de parca p'acolo n-a mai circulat nimeni din mezozoic...cert e ca dupa vreo 3 incercari am ales varianta comoda (dar lunga) si am mers pe o varinata comoda (macadam) si am ajuns la cabana Sureanu unde am cinat si udat gatul cu cateva beri sa iasa praful si apoi dormit.

 

Ziua 2 - Am avut ca tinta Paltinisul cu traversarea Cindrelului. Dupa coborarea de la cabana Sureanu la lacul Oasa si cativa km pe asfalt am intrat pe urcare spre Cindrel. Pentru ca il mai facusem pe acelasi traseu cu un an inainte cu Alin, stiam la ce sa ma astept, dar este un traseu superb, cu urcari line sau mai inclinate, kilometriii de gol alpin care te fac sa te simti mic de tot in imensitatea lui..privelisti minunate... Am avut timp sa facem traseul mai lejer fara stress si timp suficient si am ajuns in Paltinis seara, cat sa luam cina si sa ne cazam.

 

Ziua 3 - Avea sa fie ziua cu cei mai multi km de facut:140km, asa ca la ora 8 dimineata eram toti calare pe masinisi ieseam pe poarta pensiunii. Urcam inapoi spre Cindrel ca de acolo sa coboram in Valea Frumoasei si sa ne indreptam spre Voineasa. Imi era groaza ca era un drum forestier/macadam si era mare generator de praf. Faptul ca era la umbra versantilor si fiind dimineata devreme ne-a scapat de asa ceva: drumul era inca umed de la roua si umezeala din aer asa incat am reusit sa mergem apropiati si fara sa se faca praf, ceea ce a fost un mare avantaj. Am ajuns la Voineasa unde am alimentat si  am mers sa vedem ce are in "pantece" vestita hidrocentrala Motru, unde am petrecut vreo 2-3 ore cu o coborare sub munte in sala generatoarelor..a fost foarte interesant, nu vezi asa ceva in fiecare zi...Dupa iesirea din tunelurile acesteia ne-am bagat pe Strategica. Pe Strategica am intrat pe un track mai "rebel" deci nu pe cel ce se merge cu masina, ci unul tehnic si care iti oferea niste privelisti de o frumusete rara. Te pune la incercare varianta asta dar merita tot efortul pentru cea ce-ti ofera....E partea cea mai frumoasa din Strategica. Mai apoi drumul pe Strategica pana la intalnirea cu Transalpina este si el ceva ce merita calcat si vazut, superb. 

  Imediat ce am intrat pe Transalpina ne-am oprit mai jos la stana aia renumita si am mancat cate ceva si facut poze. Continuarea spre  Obarsia Lotrului si virajul spre Petrosani, de fapt cu oprire pentru inoptare in Parang. Total vreo 162km pentru aceasta zi...

 

Ziua 4 - Dimineata am urcat pana pe Parangul Mic si apoi am coborat in Petrosani. Intre timp am primit un track ca sa mergem spre Uricani si imediat dupa Petrosani am urcat iar pe culmi unde am mers cateva ore bune intr-un decor fantastic. Ulterior am coborat in Uricani unde ne-am intalnit cu Diana. Am stabilit ca o sa vina si ea la locul nostru de cazare din acea zi, Valea Iarului.  Am ajuns la locatia respectiva, o vale (dupa cum ve-ti vedea si din pozele atasate) cu corturi, o oaza linistita, eram doar noi acolo, asa ca am incins un gratar (am reaprovizionat in Uricani) cu mici, cefe, carnati si berule "fara numar' plus ceva tarii ce le aveam la noi astfel ca seara a fost una destul de "campeneasca" sweatdrop.gif  Da ne-am simtit si distrat bine de tot si am mers la culcare tarziu in noapte iar la Diana i-am zis ca inainte de 9,30 -10 dimineata sa nu ne sa nu deranjeze...mai ales ca dimineata  unii aveau nevoie de discutii la volum mic si lumina cat mai slaba posibillol.gif

 

Ziua 5 - Dupa cafelele de dimineata si ceva mancare am urcat pe bidivii si in frunte cu amazoana Diana am pornit spre Tismana, via Varful Oslea. Ei aici, e bine sa ai un elastic cu care sa iti legi limba ca exista riscul sa o inghiti. Sus pe Oslea esti "in blocul de vis-a-vis" de Retezat si il poti admira in toata splendoarea lui ca dintr-un amfiteatru. Daca pe vremuri oamenii isi inchipuiau Olimpul, locul unde locuiau zeii, probabil ca asa arata in imaginatia lor...dumnezeiesc. Mai la sud se putea vedea chiar si o parte din Godeanu..in orice caz o priveliste de neuitat. Am coborat in Tismana pe niste pasuni alpine si drumuri ca din basme iar dupa un scurt popas la poarta manastirii Tismana si cativa km de asfalt am urcat inapoi pe Oslea dar de data aceasta am ocolit varful acestuia pe partea cealalta si am ajuns din nou oarecum fatza in fatza cu Retezatul, ca si cum nu l-am fi admirat destul cu cateva ore inainte. Puteam sa-l vad doua zile in sir si n u m-as fi saturat de priveliste. L-am luat la "scanat" si prin binoclu si am vazut zone extraordinar de interesante si frumoase.... Am coborat apoi spre Cheile Butzii unde aveam sa inoptam in acea zi..Normal, aceasi socializare udata din plin, ne-am distrat pana tarziu in noapte intr-un foisor undeva deoparte si am mers la culcare  plini de satisfactia unei zile minunate.

 

Ziua 6 - Dimineata dupa tura de mic dejun si cafelele de rigoare am mers si ne-am reintalnit cu Diana si sotul ei +inca un prieten al ei cu sotia, ei cu masini de offroad, si am inceput traseul ultimei zile. Am urcat undeva sus in munte. Din nou imagini si peisaje fermecatoare, drumul in sine pana sus pe golul alpin o adevarata placere, desi eram dupa alte 5 zile de stat calare pe atv...Am urcat si traversat masivul ala..am trecut kilometrii buni de gol alpin, am riscat o ploaie ce cadea si in stanga si in dreapta muntelui ce-l calaream noi, dar pe noi ne-a ocolit si am ajuns la un refugiu administrat de o primarie din ceva comuna de pe Valea Jiului...imi scapa numele acuma.... Cert e ca era o zona bestiala si o locatie de vis, asa ce ne-am pus pe mancat si epuizat rezervele de prin genti, Intr-un final ne-am imbratisat cu totii, facut poze si promisiuni de revedere si ne-am indreptat spre ultimul segment de coborare la sosea undeva langa Petrosani...cred... nu mai tineam socoteala pentru ca sincer nu ma mai interesa..aveam atata bagaj de clipe minunate in cap incat ce mai ramanea nu mai era relevant. Pe niste drumuri mai ocolite dupa masa spre seara am ajuns in Deva la raul unde am parcat masinutele si ne-am indreptat spre hotel sa ne "reabilitam" urmand sa ne vedem mai tarziu la un local unde ne-am rezervat masa pentru cina. Am cinat, am baut am glumit si ne-am simtit minunat. Am facut  o scurta repetitie a zilelor petrcute si ne-am considerat deosebit de norocosi ca totul a iesit perfect.

 

Am facut 768,9Km in aceste 6 zile. Initial am fost sceptic si ma gandeam ca atata traseu nu stiu daca o sa fie chiar ce imi place si doresc, temeri de altfel impartasite si de ceilalti mai mult sau mai putzin, mai ales ca urmau sa vina si fetele cu noi...BTW, ca avenit vorba de fete: au fost la inaltime., si la propriu si la figurat. Au dat dovada de rezistenta, implicare, dorinta, pasiune si le-am simtit acolo, pe traseu cu noi, ca intr-un echipaj de cursa lunga. Toata stima pentru ele, desi "mezina" grupului avea doar 15 anifan_1.gif Ba ne-au mai facut si o surpriza placuta: Cat noi am sta la taclale au dat o fuga si ne-au luat medalii personalizate, ca un merit pentru incheierea acestui tur fara niciun incident si in conditiile cele mai safe. Inca odata bravo lor.

 

Dupa o noapte linistita dimneata am urcat "caii" pe platforme si fiecare a luat-o pe drumul spre casa...

 

Ce v-am povestit aici cu indulgenta e cam 2% din totalul acestor zile minunate petrecute impreuna, asa ca las deschisa conversatia pentru cei ce vor sa adauge completare. Scuze daca am mai gresit pe ici pe colo cu exprimarea da e  2 si ceva noaptea si noh..ar trebuii sa dorm la ora asta 

 

Atasez si cateva poze din Tura Dacilor si cu siguranta vor mai uploada si tovarasii mei de tura...am avea de unde..doar eu am 122 Gb de filmari pe Gopro + pe telefon + poze.... si Alin si Sergiu au tot cam pe acolo...asa ca este material si ulterior o sa apara si clip video, da asta mai incolo putzin.

 

Sa ne auzim si vedem cu bine.

Attached Files


Edited by Nell64, 26 August 2019 - 01:59 AM.

  • 2

#63 apriliacluj

apriliacluj

    MEDALIA de AUR

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca
  • Interests:MY SON, MY HAYABUSA, MY WAY
  • Nume real:BUB
  • Telefon:0744xxxxxx
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:CJxxBUB

Posted 26 August 2019 - 08:42 AM

bravos, felicitari si multumim pt relatari!!


thumbsup.gif thumbsup.gif


  • 0

#64 cvalro

cvalro

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,207 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:Cojocaru Valentin
  • Telefon:0740161513
  • Marca ATV:ex CF Moto X8
  • Numar ATV:primarie

Posted 26 August 2019 - 12:30 PM

Apoi 3 nazdravani ii cunosc snitch.gif .

Mai ramine sa am placere de gazde.

Poate data viitoare


  • 0

#65 cvalro

cvalro

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,207 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:Cojocaru Valentin
  • Telefon:0740161513
  • Marca ATV:ex CF Moto X8
  • Numar ATV:primarie

Posted 26 August 2019 - 12:48 PM

Stai un pic.....parca stiu si pe unul cu 820 thumbsup.gif


  • 0

#66 pvi

pvi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:salaj
  • Nume real:vasile
  • Telefon:0745......
  • Marca ATV:can am
  • Numar ATV:1234

Posted 26 August 2019 - 01:48 PM

Bravo, felicitări pentru tot, foarte frumos.
  • 0

#67 dyanyta68

dyanyta68

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,150 posts
  • Gender:Female
  • Location:URICANI-HD
  • Interests:ATV PASIUNE
  • Nume real:diana
  • Telefon:FARA FIR
  • Marca ATV:POLARIS SPORTSMAN 550 EPS-EFI
  • Numar ATV:DYA 79

Posted 26 August 2019 - 08:55 PM

Nelu mulțumesc de aprecieri, plăcerea a fost de partea mea să fiu alaturi de voi, iar la Refugiul Tulisa, pentru că așa se numește vom stabili detalii pentru data viitoare.
  • 0

#68 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 26 August 2019 - 09:12 PM

Stai un pic.....parca stiu si pe unul cu 820 thumbsup.gif


Asa zici, nu ma mai cunosti!? Cei drept ca nu ne-am vazut de ceva vreme dar eu nu te-am uitat😁👍.
Voi reveni si eu cu poze si impresii despre tura👍
  • 0

#69 Sergiu

Sergiu

    ATV-ist convins

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPip
  • 669 posts
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
  • Nume real:Sergiu
  • Telefon:-
  • Marca ATV:ATV Can Am & SSV CF Moto
  • Numar ATV:NT-ATV

Posted 26 August 2019 - 10:04 PM

Bine Neluleee! Te-ai intrecut cu acest "rezumat"! clap.gif  Nota 2x17 snitch.gif

 

In primul rand multumim Raul pentru organizarea si ajutorul oferit cu logistica pentru ca aceasta tura de 6 zile sa se intample si pentru flexibilitatea si buna intelegere a nevoilor grupului pentru ca toata lumea sa se simta bina si tura sa fie o reusita din toate punctele de vedere. Inca o data  felicitari si multumim Raul! thumbsup.gif

 

De asemeni multumim Dianei pentru primirea calda de care am avut parte si pentru ca ne-a fost calauza in cea de-a cincea zi cand ne-a purtat prin "curtea ei" plina de locuri ce-ti taie rasuflarea cu frumusetea lor. Cum a spus si Nelu anterior, sa admiri Muntii Retezat din "amfiteatrul" Oslea este chiar WOW!

Attached File  IMG_9797.jpg   215.88KB   0 downloadsAttached File  IMG_9425.jpg   187.38KB   0 downloads

Vom mai reveni cu siguranta la tine in zona. E prea frumos doar pentru o trecere. Cere si o noapte la cabana de unde ne-am despartit incarcati de "merinde" tale. pepsi.gif

 

La capitolul multumiri trebuie mentionat si "ingerul" nostru pazitor Sf. Petru (cunoscut printre pamanteti ca Horia biggrin.png ) pentru ca ne-a indrumat pe anumite portiuni cu informatii si track-uri pentru a ajunge prin locuri ce nu ar fi meritat ratate! 

 

O tura de 6 zile si 770 km in care am avut parte doar de vreme buna ce ne-a permis strabaterea traseului planificati fara probleme notabile. O tura in care care s-au legat prietenii noi!

 

Contribui si eu cu cateva imagini din materialul strans de aproximativ 400 GB.

Attached Files


  • 1

#70 Nell64

Nell64

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:CJ
  • Nume real:Nelu
  • Telefon:Sony
  • Marca ATV:CANAM 850 MAX XTp & CANAM 650 MAX XTp
  • Numar ATV:CJ__XTX

Posted 26 August 2019 - 11:18 PM

@Sergiu... "Bine Neluleee! Te-ai intrecut cu acest "rezumat"clap.gif  Nota 2x17 snitch.gif"

La asa nota  rescriu rezumatul de cateva ori pe luna Sergiule...ca vorba aia: "decat una de 34 mai bine doua de 17", nu?thumbup.gif 

 

Si vreau sa fac si o corectie: in partea de logistica ne-a ajutat si Horia, tre sa-i multumim si lui cu o bere doua...nu stiu ceilalti da io am simtit asa, ma uitam peste umar ca parca simteam aripa protectoare a lu' Sf. Petru deasupra noastra cand ne deplasam p'acolo pe culmi. Poate m-am inselat da cand deschideam cate o bere sigur il simteam in ceafa..asa ca  primul gat de bere era in cinstea luipepsi.gif  


  • 0

#71 pvi

pvi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:salaj
  • Nume real:vasile
  • Telefon:0745......
  • Marca ATV:can am
  • Numar ATV:1234

Posted 27 August 2019 - 10:31 AM

Super pozele in special cea de la stana.
  • 0

#72 adirpe1709

adirpe1709

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 418 posts
  • Gender:Male
  • Location:MARU, Jud. CARAS SEVERIN
  • Nume real:adrian
  • Telefon:0740311xxx
  • Marca ATV:king quad 700 , Can am Outlander max 650 cc
  • Numar ATV:144 , 002

Posted 27 August 2019 - 01:21 PM

Fain, ma bucur ca a iesit totul cum trebuie.

Dar aveti o datorie in bere pentru cand ne intalnim 

Foarte frumoase poze.


  • 0

#73 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 27 August 2019 - 03:02 PM

Nu stiu ce as mai putea spune eu in plus fata de colegi, totul a fost la superlativ.
Pentru mine a fost o experienta foarte placuta, atat ca si zona/peisaje cat si ca, colegi de drumetie. Am fost o echipa foarte inchegata si am legat prietenii noi, sper ca in viitor sa ne mai vedem. Genul acesta de tura o asteptam de mult si ma bucur ca am reusit sa particip. Tin sa multumesc tuturor colegilor care sau implicat in organizarea acestei ture.
Pun si eu niste poze, desi pozele nu pot transmite senzatia simtita si adevarata maretie a peisajelor.
Ultima poza este cu nr de km facuti.

Attached Files


  • 1

#74 apriliacluj

apriliacluj

    MEDALIA de AUR

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca
  • Interests:MY SON, MY HAYABUSA, MY WAY
  • Nume real:BUB
  • Telefon:0744xxxxxx
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:CJxxBUB

Posted 27 August 2019 - 03:25 PM

thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif


  • 0

#75 raoulexus

raoulexus

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:raoulexus
  • Telefon:cu antena
  • Marca ATV:Commander/L200
  • Numar ATV:B881BRB

Posted 27 August 2019 - 03:47 PM

Tare-s bucuros că v-ati simțit bine în expediție.

Va dati seama cum o sa fie in 2020?

Multumesc pentru incredere, si pentru ca ati fost ingaduitori cu boboaca grupului :)

Curand selectez si eu pozele, iar cand dau de net romanesc le încarc negresit.
  • 1

#76 Nell64

Nell64

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:CJ
  • Nume real:Nelu
  • Telefon:Sony
  • Marca ATV:CANAM 850 MAX XTp & CANAM 650 MAX XTp
  • Numar ATV:CJ__XTX

Posted 21 November 2019 - 09:37 AM

Salutare lume smile.png

 

Pentru cei care nu au avut acces sau tangentze cu ultimele filmari din turele facute vara asta  pun link-ul direct la ele: https://www.youtube....w_as=subscriber   (ultimele 3 videoclipuri)

 

Am pus primele 3 zile (din 5) din tura din Iunie: Bucovina-Maramures (urmeaza si ultimele doua zile curand) si un "trailer", o avanpremierea la "Tura Dacilor", tura de 6 zile din August, iar dupa prezentarea video a acesteia inca vreo 3 iesiri in Sureanu, Ceahlau si Apuseni..asa ca stati p'aproape smile.png

 

 

 

Nu in ultimul rand, am creat pe facebook un grup nou "ATV adventure lovers-Romania" (https://www.facebook...44612026381491/) si unde ne "vedem", mai cunoastem  si comunicam rapid unele chestii legate de ateveala...si nu numai .

 

Weekendul asta ne vedem 18 atvisti pe Valea Doftanei pentru o tura pe baiului si imprejurimi asa ca binenteles iar o sa fie material de filmat smile.png

 

Cam atat deocamdata...Va doresc un weekend reusit si toate cele bune...

 

P.S. Eventual da-ti "subscribe" si activati clopotelul sa va anunte cand apar noile clipuri ...


Edited by Nell64, 21 November 2019 - 09:44 AM.

  • 2

#77 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 21 November 2019 - 02:46 PM

Super!👍
  • 1

#78 dyanyta68

dyanyta68

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,150 posts
  • Gender:Female
  • Location:URICANI-HD
  • Interests:ATV PASIUNE
  • Nume real:diana
  • Telefon:FARA FIR
  • Marca ATV:POLARIS SPORTSMAN 550 EPS-EFI
  • Numar ATV:DYA 79

Posted 21 November 2019 - 08:05 PM

Deci vreau să vă spun cu mâna pe inimă că a fost o tură de relax și bună dispoziție, amintiri pe care le savurez mereu. Nelu am vizionat de nu știu câte ori promo, este un munte drag mie de care nu mă satur să-l fac iar privindul de sus mă face și mai umilă in fața naturii.cu nerăbdare aștept și restul filmărilor, iar că temă de casă vă aștept cu drag oricând. Dedicație sticluță neagră colorată pentru fiecare.😂😂😂
  • 2

#79 Nell64

Nell64

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:CJ
  • Nume real:Nelu
  • Telefon:Sony
  • Marca ATV:CANAM 850 MAX XTp & CANAM 650 MAX XTp
  • Numar ATV:CJ__XTX

Posted 15 December 2019 - 12:40 AM

Diana am intrat in linie dreapta :) am terminat de compilat si pus pe net tura din Bucovina si Maramures din Iunie anul asta...aici este link-ul la acest clip:

 

https://www.youtube....h?v=nXiFAdvjwU8

 

si binenteles ca urmeaza la rand  "Tura Dacilor" thumbup.gif si care intentionez sa o termin pana de Craciun..desi din cca. 1 tera de filmari care mai de care interesante si pline de imagini minunate din aceasta tura este foarte greu sa alegi ceva in defavoarea alteia...sweatdrop.gif

 

Keep in touchvictory.gif


  • 2

#80 pvi

pvi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:salaj
  • Nume real:vasile
  • Telefon:0745......
  • Marca ATV:can am
  • Numar ATV:1234

Posted 15 December 2019 - 08:24 AM

Felicitări, de la ultima parte zilnic îmi bate capul fiică-mea când apar ultimele zile, bravo,frumos.
  • 1





Also tagged with one or more of these keywords: atv, canam, polaris, tour, drumul dacilor, gopro, dji, hypersmooth, fun, excursie

Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto