Jump to content

Photo

Can Am Outlander 650 Xt G2

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#1 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0774042148
  • Marca ATV:Can Am Outlander 650 XT

Posted 23 March 2026 - 12:11 AM

Vă salut dragi colegi,

Numele meu este Andrei,însă toată lumea îmi spune Bec. Sunt membru pe acest superb forum de ceva ani și am tot cochetat cu ideea de a îmi lua un ATV. Am citit și răscitit toate topicele de aici deci pot să spun ca mulțumită vouă aveam o idee exactă despre ce aș vrea ca primul ATV. Nu locuiesc în România și am tot amânat să cumpăr un atv până vara trecută când am zis, de ajuns. Vreau atv ul meu, mă săturasem să merg în diferite locații să mă bucur de un atv închiriat pentru o zii. Am zis hai să iau un CF Moto nou, nu sunt mare fan al namoalelor sau urcări nebune așa ca am zis un 520 nou e suficient pentru plimbări și trasee frumoase. Bun, am fost la ATVRom și odată ajuns acolo am zis da vreau un Outlander HD7 nou 😂. Am vorbit cu agentul mi-a spus ca nu este pe stoc și ca ma suna în câteva zile sa confirme valabilitatea și sa putem începe comanda. Am așteptat cam 10 zile nu m a sunat nimeni iar intre timp mi s-a ivit o oportunitate as spune eu. Am cumpărat un Outlander G2 650XT de la un unchi la un preț bun pot să spun. Cunosc atv ul de nou este din 2013 11k de km merge ceas. L-am băgat în service la noi la Râmnicu Vâlcea și l-am adus în stare tehnică ca nou. Am făcut 1000 km cu el într-o săptămână după service apoi a trebuit să plec. Luna viitoare mă duc acasă și o să stau cam 3 luni deja este în service pentru revizie și eventuale verificări să mă aștepte gata de acțiune. Plănuiesc undeva la 3-4 mii de kilometrii lejer 😂
Îmi pare rău dacă am scris o întreagă poveste, mă bucur ca fac parte din această comunitate și am vrut să împărtășesc cu voi începutul meu în ale atv urilor.
Ași pune și poze dar nu știu cum 😞, dacă mă îndrumă cineva pun și poze cu mare drag.
Încă odată vă salut pe toți și vă mulțumesc pentru toate informațiile pe care le împărtășiți pe acest forum
🙏

Edited by Bec321, 23 March 2026 - 12:13 AM.

• 0

#2 apriliacluj

apriliacluj

MEDALIA de AUR

• Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,144 posts
  • Interests:MY SON, MY HAYABUSA, MY WAY
  • Nume real:BUB
  • Telefon:0744xxxxxx
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:CJxxBUB

Posted 23 March 2026 - 09:35 AM

Ași pune și poze dar nu știu cum , dacă mă îndrumă cineva pun și poze cu mare drag.

cu butonul "more reply options"

bine ai venit si sa ai noroc de tractoras!

• 0

#3 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 23 March 2026 - 11:23 AM

Mulțumesc, există și pe varianta mobile acel buton? În afară de add reply nu găsesc nici de al naibi alt buton.
  • 0

#4 CHRYS

CHRYS

R. ADMINISTRATOR

• Root Admin
  • 5,630 posts
  • Nume real:CHRYS
  • Telefon:0724xxxxxx
  • Marca ATV:YAMAHA GRIZZLY SPECIAL EDITION
  • Numar ATV:BV

Posted 23 March 2026 - 08:46 PM

Salut, bine ai venit pe acest forum.

De la CF care a fost gandul tau initial pana la Outlander este cale lunga (adica ai urcat vertiginos in decizie) .

Daca cunosti ATV-ul si a fost intretinut corespunzator ai facut alegerea corecta. 

11mii km la un ATV nu sunt putini , nu compara cu auto. In general nu sunt multe ATV-uri care au trecut de 20mii km.

Referitor la poze, cum spunea si colegul mai sus , folosesti butonul More reply options (colt dreapta jos) dupa care Attache files (agrafa).

• 0

#5 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 24 March 2026 - 12:04 AM

Mulțumesc, am reușit să pun și ceva poze.
Da într-adevăr este o mare diferență, adevărul este ca oricât am încercat să mă conving ca un CF este suficient pentru nevoile mele și cu siguranță este, când am ajuns în fața faptului nu am rezistat tentației.
Atv ul a fost îngrijit, schimburi făcute la timp, orice piesă înlocuită cu alta originală, într-adevăr estetic se vede prin anumite locuri ca are o vârstă. km știu ca nu sunt ca la mașină dar am zis ca eu o sa mai fac probabil 6 7 mii cu el apoi îl schimb. Deja ma gândesc la următorul 😂, care o să fie tot outlander cel mai probabil un 700 DPS XT. Probabil l-aș fii avut pe ăsta acum dacă ATVrom chiar voiau să își vândă marfa dar hei eu sunt fericit și așa 😊Petrec cam 3 luni pe an acasă deci mă gândesc ca 2 3 ani o sa ma mai bucur de asta. Ce am realizat este ca nu vreau de 1000. O sa pun poze de la prima ieșire pe care o sa o fac imediat ce ajung acasă.
Va mulțumesc pentru primire și sper ca o sa și pot întâlnii cat mai mulți dintre voi în viitor.

Attached Files

• 0

#6 apriliacluj

apriliacluj

MEDALIA de AUR

• Moderatori
  • 5,144 posts

Posted 24 March 2026 - 08:32 AM

există și pe varianta mobile acel buton?

desigur, dar pagina sa fie setata in desktop version :)

Ce am realizat este ca nu vreau de 1000.

never say never :) :)

• 0

#7 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 24 March 2026 - 09:23 AM

Am reușit cu pozele, mulțumesc.
Asta cam așa e never say never zic eu acum ca nu vreau motor mai mare de 600cc 700cc dar asa am zis și ca vreau CFMoto 520. Timpul ne va spune ce o sa fie următorul tractoraș și ce motorizare o sa aibă.
🙏
  • 0

#8 CHRYS

CHRYS

R. ADMINISTRATOR

• Root Admin
  • 5,630 posts

Posted 28 March 2026 - 03:34 PM

Da într-adevăr este o mare diferență, adevărul este ca oricât am încercat să mă conving ca un CF este suficient pentru nevoile mele și cu siguranță este, când am ajuns în fața faptului nu am rezistat tentației.

Si bine ai facut , orice ti-ai fi luat la un moment dat " iti va ramane prea mic " , asa suntem noi oamenii construiti, orice am avea la un moment dat o sa vrem mai mult. thumbsup.gif

Asa ai mai eliminat ceva pasi intermediari. 

In ce priveste pe cel de 1000 este tentant in privinta puterii oferite dar nu uita ca este un fel de upgrade facut la cel de 800, adica cam aceleasi piese ca cel de 800 dar cu capacitatea marita. Automat anumite piese vor ceda mai repede , mai ales cureaua.......Adrenalina costa !

• 0

#9 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 30 March 2026 - 10:18 AM

Da așa este, mereu tindem să vrem mai mult. În schimb mie nu îmi plac namoalele de loc și nici urcările nebune, le văd periculoase și nu mă atrag. Îmi place să mă bucur de peisaje și de un traseu liniștit, acum bineînțeles dacă apare o baltă un rău o urcare, le facem cu drag însă nu m-aș aventura să le caut. De asta zic ca nu aș vedea rostul la un 1000. Dar bineînțeles niciodată nu spunem niciodată 😊
  • 0

#10 CHRYS

CHRYS

R. ADMINISTRATOR

• Root Admin
  • 5,630 posts

Posted 30 March 2026 - 08:57 PM

........................... nici urcările nebune, le văd periculoase și nu mă atrag. .............................

Nici nu este cazul sa incerci , ai ATV scurt. Pentru urcari se folosesc " autobuzele" cum sunt poreclite ATV-urile lungi de doua persoane.

De asta zic ca nu aș vedea rostul la un 1000. Dar bineînțeles niciodată nu spunem niciodată

thumbsup.gif

• 0

#11 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 03 April 2026 - 05:29 AM

Probabil următorul o să fie lung, nu pentru urcări ci pentru mai mult spațiu. Stă și pasagerul mai relaxat decât pe cel scurt.
  • 0

#12 CHRYS

CHRYS

R. ADMINISTRATOR

• Root Admin
  • 5,630 posts

Posted 03 April 2026 - 04:57 PM

Probabil următorul o să fie lung, nu pentru urcări ci pentru mai mult spațiu. Stă și pasagerul mai relaxat decât pe cel scurt.Avantaj

Avantaj la urcari, spatiu pentru al doi-lea pasager sau bagaje, dezavantaz in padure intre pomi.

• 0

#13 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2026 - 07:02 PM

Vă salut, revin cu o întrebare. Am hotărât să îmi achiziționez un ATV nou. Acum oscilez între Outlander Max Pro HD7 XU T, și Polaris Sportsman 570 2Up. Tind să merg pe Can Am deoarece îmi place cum trage al meu. Totuși G3 nu mai are 2 cilindri pe motorul de 650 așa ca nu știu dacă ar mai avea aceeași putere. Credeți ca o sa simt lipsa motorului V-twin ?
Sau cel de 50 de cai este destul de capabil încât sa nu îmi lipsească cei 12 cai diferență.
Va mulțumesc pentru orice informație 🙏
  • 0

#14 apriliacluj

apriliacluj

MEDALIA de AUR

• Moderatori
  • 5,144 posts

Posted 27 April 2026 - 08:23 AM

sa fie cai cat mai multi!

mai bine sa fie si sa nu trebuiasca, decat sa nu fie si sa trebuiasca!

• 0

#15 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 28 April 2026 - 06:30 AM

Mulțumesc 🙏
  • 0

#16 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 02 May 2026 - 10:07 AM

Salutare dragi colegi, la sfârșitul lunii îmi vine noua jucărie. CAN-AM OUTLANDER MAX PRO HD7 XU T, i-am adăugat apărători mâini și delimitarea în rest consider ca le are pe toate. Nu am mai rezistat tentației și sincer nu regret deloc alegerea făcută. O să îi fac poze și o să îl prezint când ajunge, până atunci mă mai bucur de bătrânul G2. Weekend plăcut vă doresc. 🙏
  • 0

#17 apriliacluj

apriliacluj

MEDALIA de AUR

• Moderatori
  • 5,144 posts

Posted 04 May 2026 - 08:16 AM

+1 !!

• 0

#18 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 06 May 2026 - 05:36 PM

Mă puteți ajuta cu un sfat? Pentru garanție ar trebuii să îl duc la service în Sibiu, eu locuind în Râmnicu Valcea. Credeți ca merită garanția sau pot să trăiesc liniștit și fără.
Mulțumesc 🙏
  • 0

#19 apriliacluj

apriliacluj

MEDALIA de AUR

• Moderatori
  • 5,144 posts

Posted 07 May 2026 - 07:59 AM

in mod normal, conform legii, in orice service autorizat poti face reviziile, doar sa fie cu piese OEM

asta-i legea

acum dealerii cum o intorc si ce chichite gasesc, ca in caz de probleme sa se sustraga de la raspundere, e alta treaba :) :)

PS. daca era japoneza, iti ziceam ca poti trai linistit si fara garantie :) 

PPS. apropo, Marshal din cate stiu e dealer acreditat CanAm, acolo ai putea lejer sa-ti faci reviziile in perioada de garantie

• 0

#20 Bec321

Bec321

Incepator

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 07 May 2026 - 08:05 AM

La Marshal ziceam să le fac dar i-am întrebat pe băieții de la Motoboom și au zis ca Motomecanica la Sibiu.
Îi mai întreb odată, poate pot să le fac la Marshal, ar fii mult mai ușor pentru mine.
Mulțumesc pentru răspuns.
PS un KQ îmi făcea cu ochiul rău de tot dar având în vedere ca voiam 2 locuri Outlander a fost varianta cea mai buna pentru mine. 😁
  • 0

Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto