Numele meu este Andrei,însă toată lumea îmi spune Bec. Sunt membru pe acest superb forum de ceva ani și am tot cochetat cu ideea de a îmi lua un ATV. Am citit și răscitit toate topicele de aici deci pot să spun ca mulțumită vouă aveam o idee exactă despre ce aș vrea ca primul ATV. Nu locuiesc în România și am tot amânat să cumpăr un atv până vara trecută când am zis, de ajuns. Vreau atv ul meu, mă săturasem să merg în diferite locații să mă bucur de un atv închiriat pentru o zii. Am zis hai să iau un CF Moto nou, nu sunt mare fan al namoalelor sau urcări nebune așa ca am zis un 520 nou e suficient pentru plimbări și trasee frumoase. Bun, am fost la ATVRom și odată ajuns acolo am zis da vreau un Outlander HD7 nou 😂. Am vorbit cu agentul mi-a spus ca nu este pe stoc și ca ma suna în câteva zile sa confirme valabilitatea și sa putem începe comanda. Am așteptat cam 10 zile nu m a sunat nimeni iar intre timp mi s-a ivit o oportunitate as spune eu. Am cumpărat un Outlander G2 650XT de la un unchi la un preț bun pot să spun. Cunosc atv ul de nou este din 2013 11k de km merge ceas. L-am băgat în service la noi la Râmnicu Vâlcea și l-am adus în stare tehnică ca nou. Am făcut 1000 km cu el într-o săptămână după service apoi a trebuit să plec. Luna viitoare mă duc acasă și o să stau cam 3 luni deja este în service pentru revizie și eventuale verificări să mă aștepte gata de acțiune. Plănuiesc undeva la 3-4 mii de kilometrii lejer 😂
Îmi pare rău dacă am scris o întreagă poveste, mă bucur ca fac parte din această comunitate și am vrut să împărtășesc cu voi începutul meu în ale atv urilor.
Ași pune și poze dar nu știu cum 😞, dacă mă îndrumă cineva pun și poze cu mare drag.
Încă odată vă salut pe toți și vă mulțumesc pentru toate informațiile pe care le împărtășiți pe acest forum
🙏
Edited by Bec321, 23 March 2026 - 12:13 AM.