Jump to content



Photo

Gazduire Atv / Motociclete, Service Si Intretinere


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 SPV13R

SPV13R

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,537 posts
  • Location:Bucuresti - Brasov
  • Nume real:stanescu petru
  • Telefon:745383430
  • Marca ATV:SUZUKI/YAMAHA/CFMOTO
  • Numar ATV:B-XX-XEB

Posted 01 March 2011 - 10:06 PM

Incepand de la 1 Martie, Bex Motors isi muta locatia pe Aleea Mizil nr 70-74. thumbup.gif Ca urmare a spatiului disponibil va putem oferi servicii de cazare pentru ATV si motociclete precum si intretinere tehnica si reparatii, operatiuni ce vor fi efectuate de cei 2 mecanici cu experienta in utilaje destinate off-road-ului.
Aveti in continuare prezentata oferta noastra

1. Pachet standard - 150 lei/ATV si 130 lei/motocicleta

- Se asigura cazarea ATV in spatiu curat, monitorizat de o firma de paza si cu paznic pe timpul noptii. Pe perioada iernii spatiul va fi incalzit.

- Se asigura intretinerea bateriei si verificarea presiunii in roti

- Nu se asigura spalarea ATV, acesta trebuie sa fie curat la primire

- Accesul se asigura oricand in timpul orelor de program iar in afara programului sau in week end se face programare cu 24 de ore inainte, primirea remorcii si a ATV se poate face la orice ora din zi/noapte prin paznicul locatiei – extra tarif : o bere wink.gif insa remorca cu ATV va ramane in curte.

- In functie de spatiu se poate caza si remorca in curte daca este necesar.

2. Pachet spalare - 50 lei/luna

- Se asigura spalarea ATV-ului / motocicletei dupa fiecare utilizare la o spalatorie sub supravegherea noastra.

3. Pachet service – 50 lei/ATV si 70 lei/motocicleta / pe luna. ACEST PACHET POATE FI ACHIZITIONAT SI SEPARAT.

- Se asigura verificarea uleiurilor, sistemului de franare, de incarcare si de racire, si verificarea generala a suruburilor si a burdufurilor

- Se efectueaza curatarea filtrului de aer, lant etc si gresarea dupa fiecare iesire sau dupa indicatiile clientului

- Este inclusa in pachet manopera pentru schimbul uleiului/filtrelor ATV-ului sau motocicletei.

- CONSUMABILELE SE VOR ACHITA SEPARAT.

4. Pachet complet 1+2+3=10% discount – 225 lei/luna , pentru plata pe 1 an in avans, se mai acorda un discount de 10% la pachet = 2400 ron/an. La achizitionarea pachetului complet beneficiati si de un discount de 5% la consumabilele MOTUL.



LOCATIA – Aleea Mizil nr 70-74, S3, paralel cu bdul Theodor Pallady, este la iesirea spre autostrada A2. Avantajul este ca la 500m, spre Cheiul Dambovitei, este amenajat de pasionati pe un teren viran un teren de motocross – binecunoscutul COCLAU, asa ca oricand aveti nevoie sa va eliberati energia, aveti un teren de joaca/antrenament chiar langa locul in care va asteapta atv-ul, in BUCURESTI.


SUPRAOFERTA - se va pune la dispozitia impatimitilor, contra sumei de 20 lei/utilizare, o masina de spalat precum si detergentul si bineinteles nelipsitul balsam aferent, pentru spalarea echipamentului care sigur va fi impecabil dupa incursiunile in noroaie. Aceasta operatie se va executa obligatoriu de catre titularul hainelor, fiind si prilej de impartasire a experientei din week-end. Asteptam la aceasta rubrica aprecierile sotiilor/mamelor etc hypocrite.gif care se ocupau pana acum de aceasta sarcina minunata.

Cu alte cuvinte, va asteptam in noul service BeX, unde sper ca ne vom ridica la inaltimea asteptarilor si nu vom dezamagi, asa cum am facut si pana acum.
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto