Jump to contentTermeni si Conditii

Reguli si Conditii

Vă rugăm să luați un moment pentru a revizui regulile detaliate de mai jos . Dacă sunteți de acord cu ele și dorința de a continua cu înregistrarea , dati click pe butonul "Register " de mai jos . Pentru a anula această înregistrare , pur și simplu apasati pe butonul "Back" din browser-ul dumneavoastră .

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru niciun mesaj postat . Noi nu garantam acuratețea , integritatea sau utilitatea niciunui mesaj și nu suntem responsabili pentru conținutul oricarui mesaj .

Mesajele exprima strict punctele de vedere ale autorului mesajului . Orice utilizator care crede ca un mesaj postat este inacceptabil este încurajat să ne contacteze imediat prin e-mail . Avem capacitatea de a elimina mesajele neplăcute și vom face toate eforturile pentru a face acest lucru , într-un interval de timp rezonabil , dacă vom stabili că îndepărtarea este necesara.

Sunteți de acord , prin utilizarea acestui serviciu , că nu veti folosi acest program pentru a posta orice material care este cu bună știință fals și / sau defaimator, inexact , abuziv , vulgar , de ură , de hartuire , obscen , profan , cu orientare sexuala , amenintatoare , care invadeaza intimitatea unei persoane , sau interzise de lege .

Sunteți de acord să nu scrieți sau a publicati niciun material protejat de copyright cu excepția cazului în care dreptul de autor este deținut de către dumneavoastră sau de către acest program

Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto