In momentul cand iti achizitionezi un atv de la magazin, cei de la magazin pe langa factura ce acte iti mai dau?
Iti fac ei cartea sau atestatul tehnic la rar?
Deoarece am patit ca in momentul cand am achizitionat un atv, mi s-a spus sa revin dupa o luna sa-mi mai dea niste acte (nu stiu ce fel de acte), dar din pacate in acest interval firma a dat faliment si ma gandesc ca intre timp daca a facut cartea/atestatul pentru acest atv ar trebui sa existe o copie la rar si sa cer un duplicat.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Intrebare....
Started by
Romario2004
, May 30 2013 04:00 PM
4 replies to this topic
Posted 30 May 2013 - 04:00 PM
Posted 30 May 2013 - 06:48 PM
Daca a fost desemnat administrator/lichidator judiciar al firmei, ii poti solicita lui acele acte.
Posted 30 May 2013 - 07:36 PM
QUOTE (Romario2004 @ May 30 2013, 05:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In momentul cand iti achizitionezi un atv de la magazin, cei de la magazin pe langa factura ce acte iti mai dau?
Deoarece am patit ca in momentul cand am achizitionat un atv, mi s-a spus sa revin dupa o luna sa-mi mai dea niste acte (nu stiu ce fel de acte), dar din pacate in acest interval firma a dat faliment si ma gandesc ca intre timp daca a facut cartea/atestatul pentru acest atv ar trebui sa existe o copie la rar si sa cer un duplicat.
In primul rand: CHITANTA / BON FISCAL ! -asta face dovada platii. Factura face dovada vanzarii. Vezi sa nu vina fiscul dupa atv... Ce aste ai momentan la atv ?
Pe urma: chiar daca firma este in faliment acele documente (in cazul in care mai trebuie sa iti dea ceva ) nu s-au evaporat - ele se pot gasi.
In final: nu cred ca la RAR vei primi duplicat ci va trebui sa treci prin toata treaba din nou - ca sa fii sigur suna la RAR... e simplu.
Personal nu cred ca ti-au facut ei tie CIV sau altceva - faptul ca au dat faliment chiar nu ma face sa cred asta.
Posted 31 May 2013 - 02:12 PM
Va multumesc pentru raspunsuri.
Pe mine ma interesa sa stiu ce acte urma firma sa-mi dea dupa o luna, ca sa stiu ce sa cer in momentul cand am sa vorbesc cu administratorul judiciar.
Pe mine ma interesa sa stiu ce acte urma firma sa-mi dea dupa o luna, ca sa stiu ce sa cer in momentul cand am sa vorbesc cu administratorul judiciar.
Posted 10 June 2013 - 09:26 AM
s-a rezolvat, pana la urma am gasit cartea la firma care l-a vandut.