Jump to content



Photo

Fisa De La Bujie


  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 13 September 2007 - 12:34 AM

la fiecare baltoaca sare apa pe fisa si se opreste motoru , ce as vrea sa stiu este daca se poate schimba fisa, eu am incercat si nu iese din bobina.
  • 0

#2 Alinf

Alinf

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania,Craiova
  • Nume real:Alin
  • Telefon:Telekom
  • Marca ATV:CanAm Outlander L Max DPS 570
  • Numar ATV:DJ33ELF

Posted 13 September 2007 - 07:54 AM

QUOTE (undercover @ Sep 13 2007, 01:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
la fiecare baltoaca sare apa pe fisa si se opreste motoru , ce as vrea sa stiu este daca se poate schimba fisa, eu am incercat si nu iese din bobina.


incearca sa o scoti prin desurubare, eu am inlocuito ,recent si diferentele sunt semnificative.
  • 0

#3 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 13 September 2007 - 11:30 PM

de unde ai luat fisa?
  • 0

#4 tazy1971

tazy1971

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:atv-uri ,raliuri, munte ,muzica, dans....
  • Nume real:alin troanca
  • Telefon:0748100993
  • Marca ATV:yamaha raptor 700r
  • Numar ATV:primarie

Posted 14 September 2007 - 12:44 PM

eu am schimbat cu bobina cu tot si este ok pret 65 ron
  • 0

#5 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 14 September 2007 - 05:28 PM

QUOTE (tazy1971 @ Sep 14 2007, 01:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu am schimbat cu bobina cu tot si este ok pret 65 ron

ai schimbat tot de linhai sau de alt atv?
  • 0

#6 alex_farcas

alex_farcas

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Gender:Male
  • Location:cluj
  • Nume real:SISQ
  • Telefon:0765XXXXX
  • Marca ATV:SUZUKI KQ 700
  • Numar ATV:CJ-69-SOC

Posted 14 September 2007 - 10:48 PM

QUOTE (tazy1971 @ Sep 14 2007, 01:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu am schimbat cu bobina cu tot si este ok pret 65 ron



spune-ne si noua de unde putem cumpara asa ceva sa facem un up-grade la tractorase. In numele tuturor colegilor de pe acest forum.....MULTUMIM (dam o bere)
  • 0

#7 Alinf

Alinf

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania,Craiova
  • Nume real:Alin
  • Telefon:Telekom
  • Marca ATV:CanAm Outlander L Max DPS 570
  • Numar ATV:DJ33ELF

Posted 15 September 2007 - 09:33 AM

QUOTE (undercover @ Sep 14 2007, 12:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
de unde ai luat fisa?


am comandato de la http://www.louis.de/ am skimbat si fisa si bujia, recomand, mai ales pt cei care au avut probleme prin traversarea unor ape mai adanci..
bobina nu a fost nevoie sa o skimb cel putin nu acum, poate as skimba`o preventiv dar cu una mai "buna"..

Edited by Alinf, 15 September 2007 - 09:34 AM.

  • 0

#8 tazy1971

tazy1971

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:atv-uri ,raliuri, munte ,muzica, dans....
  • Nume real:alin troanca
  • Telefon:0748100993
  • Marca ATV:yamaha raptor 700r
  • Numar ATV:primarie

Posted 16 September 2007 - 01:39 AM

Am cumparat bobina cu fisa noua tot de linhai de la Sibiu de la baietii de la Actionland care se ocupa cu vinzaresi reparati de Linhai au si sait(www.actionland.ro unde gasiti si numere de tel pentru piese de schimb),si nu cred ca trebuia sa schimb si bobina dar am considerat ca asa-i mai bine pe cealalta o tin de rezerva.Salutari! si multa bafta!

Edited by tazy1971, 16 September 2007 - 01:42 AM.

  • 0

#9 otto_csm

otto_csm

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valenii de Munte(Prahova)...in weekend
  • Interests:Atv - iesc !
  • Nume real:Cosmin Oto
  • Telefon:prietenii il cunosc
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:....TTO

Posted 15 October 2007 - 11:31 AM

am si eu problema asta cu apa ...cum se uda gata moare motoru ...de la fisa este? ...de unde pot sa cumpar ?(magazin in bucuresti ...nu vreau comanda sa comand d p net ) astept raspuns pls
  • 0

#10 otto_csm

otto_csm

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valenii de Munte(Prahova)...in weekend
  • Interests:Atv - iesc !
  • Nume real:Cosmin Oto
  • Telefon:prietenii il cunosc
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:....TTO

Posted 23 October 2007 - 05:40 PM

Eu am comandat fisa Ngk racing cod 10035351 de pe louis.de si bujie ngk iridium cod :dr8eix
Am citit aici despre fisa , http://atvforum.ro/i...tart=#entry9100 sper sa se potriveasca a mai cumparat cineva ?
  • 0

#11 mimi

mimi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Location:beclean
  • Nume real:mircea
  • Telefon:745285390
  • Marca ATV:Kawasaki Prairie 650

Posted 23 October 2007 - 08:54 PM

s-a potrivit fisa? cat te-a costat ? si pe mine m-ar interesa ca se mai opreste cateodata cand ii dau apa.
  • 0

#12 jimmy bones

jimmy bones

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 383 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Nume real:jimmy
  • Telefon:728184101
  • Marca ATV:BOMBARDIER
  • Numar ATV:INCA NU AM NR

Posted 24 October 2007 - 09:26 AM

si eu am avut problema asta cu apa dar la mine nu a fost de la fisa, a fost de la galeria de evacuare adik mi-a sarit un surub exact de unde se inbina galeria cu motorul si cu ajutorul lui SCORPIUS partytime.gif am rezolvat problema si nu mai murea in apa asa k vezi sa nu fie si de la asta thumbup.gif bafta!
  • 0

#13 otto_csm

otto_csm

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valenii de Munte(Prahova)...in weekend
  • Interests:Atv - iesc !
  • Nume real:Cosmin Oto
  • Telefon:prietenii il cunosc
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:....TTO

Posted 24 October 2007 - 11:00 AM

Mie imi e sa nu fie de la fisa unde intra in bobina ca si cu asta noua daca nu izolezi cu silicon tot cred ca sare apa ...acum ..o sa vedem ...fisa am comanadat-o deja mai este pana vine .
  • 0

#14 mimi

mimi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Location:beclean
  • Nume real:mircea
  • Telefon:745285390
  • Marca ATV:Kawasaki Prairie 650

Posted 28 October 2007 - 07:39 PM

acelasi lucru il patesc si eu...in noroi n-am treaba, in schimb in beltzi se opresete si nu mai vrea s-o ia decat dupa ce-l las o vreme...mi se pare ca nu e etansata fisa unde intra in bobina-cauciucul ala e putin crapat...oare tine daca izolez cu silicon la intrare in bobina? sau trebuie izolate si firele care intra in partea cealalta a bobinei?
  • 0

#15 Alinf

Alinf

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania,Craiova
  • Nume real:Alin
  • Telefon:Telekom
  • Marca ATV:CanAm Outlander L Max DPS 570
  • Numar ATV:DJ33ELF

Posted 28 October 2007 - 10:47 PM

QUOTE (mimi @ Oct 28 2007, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
acelasi lucru il patesc si eu...in noroi n-am treaba, in schimb in beltzi se opresete si nu mai vrea s-o ia decat dupa ce-l las o vreme...mi se pare ca nu e etansata fisa unde intra in bobina-cauciucul ala e putin crapat...oare tine daca izolez cu silicon la intrare in bobina? sau trebuie izolate si firele care intra in partea cealalta a bobinei?



din cate imi aduc eu aminte de la mine, fisa care e intra in bobina e destul de bine inbinata si lipita ft bine acolo cu silicon parca, problema cred ca e de la pipa, cel mai indicat ar fi sa-ti comanzi una(pipa) sau toata fisa cu tot cu pipa si sa schimbi si bujia, eu asa am facut si am scapat de aceasta problema!
  • 0

#16 otto_csm

otto_csm

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valenii de Munte(Prahova)...in weekend
  • Interests:Atv - iesc !
  • Nume real:Cosmin Oto
  • Telefon:prietenii il cunosc
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:....TTO

Posted 29 October 2007 - 03:05 PM

QUOTE (mimi @ Oct 28 2007, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
acelasi lucru il patesc si eu...in noroi n-am treaba, in schimb in beltzi se opresete si nu mai vrea s-o ia decat dupa ce-l las o vreme...mi se pare ca nu e etansata fisa unde intra in bobina-cauciucul ala e putin crapat...oare tine daca izolez cu silicon la intrare in bobina? sau trebuie izolate si firele care intra in partea cealalta a bobinei?


Eu am fost la service si mi-au izolat ei cu silicon dar ....degeaba ....cand am intrat intr-un namol care avea putina apa s-a udat de cat a patinat ( weekendul asta ) si s-a oprit motorul ...nu a mai pornit decat dupa o jumatate de ora si oricum mergea prost murea motoru ....abia a 2-a zi si-a revenit dupa ce s-a uscat ...mi-a cam stricat weekendul faza asta (si cea cu 4x4 ) ...asta e ...strang bani si-mi iau kq .. ; dar pana atunci astept sa vina fisa noua ..poate :poate
  • 0

#17 mimi

mimi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Location:beclean
  • Nume real:mircea
  • Telefon:745285390
  • Marca ATV:Kawasaki Prairie 650

Posted 29 October 2007 - 09:44 PM

mersi de raspunsuri...o sa incerc sa iau fisa sa ii trag o izolatie cat pot de bine si-i dau apa sa vad...adevarul e ca atunci cand ti-e lumea mai draga te lasa de-ti vine sa iei toporu' sa-l repari- sa ne auzim si sa ne vedem cu bine
  • 0

#18 mimi

mimi

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Location:beclean
  • Nume real:mircea
  • Telefon:745285390
  • Marca ATV:Kawasaki Prairie 650

Posted 04 November 2007 - 06:10 PM

am izolat fisa super silicon, banda izolatoare si a mers super, pana la a 10 a balta si pa... s-a oprit motorul si la a 15-a si la a 20-a...dar dupa ce miscam putin fisa o lua si-i dadeam span sa nu aiba timp sa se opreasca...cred ca totusi solutia e o fisa si o lulea adevarata...tre sa incerc ca e enervat sa se opreasca cand ti-e lumea mai draga
  • 0

#19 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 05 November 2007 - 07:31 PM

QUOTE (mimi @ Nov 4 2007, 06:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
am izolat fisa super silicon, banda izolatoare si a mers super, pana la a 10 a balta si pa... s-a oprit motorul si la a 15-a si la a 20-a...dar dupa ce miscam putin fisa o lua si-i dadeam span sa nu aiba timp sa se opreasca...cred ca totusi solutia e o fisa si o lulea adevarata...tre sa incerc ca e enervat sa se opreasca cand ti-e lumea mai draga

ai dreptate am incercat si eu sa o siliconez a tinut primele baltoci si dupa aia tot sa oprit, deci mai bine o lulea si fisa noua .
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto