Salutre tuturor !!!
Dupa ce mi-am luat atv-ul ,am zis sa merg sa ii fac cartea de Romania la RAR ,atv-ul fiind adus din Germania si are toate actele in regula brief mic si mare ,intr-un cuvant a fost inmatriculat , cand ajung la Rar imi fac programare,ma repartizeaza la un domn inginer , totul ok ma pun la rand , vine domnu inginer la mine si incepe sa se uite la atv ,verifica seria de pe sasiu ,de pe motor , si la un moment dat imi zice ca nu il pot inmatricula ca nu are nu stiu ce placuta pe care trebuie sa scrie ca este omologat pentru a circula pe drumuri publice si ca nu are distribuitor la sistemul de franare pentru a frana toate 4 rotile odata ...... si ca nu poate sa imi elibereze cartea de Romania, dupa aceea eu l-am intrebat cum de a fost inmatriculat cu toate actele in regula in Germania si mi-a raspuns ca, citez " ti se pare legile din Romania trebuie sa fie la fel cu cele din Germania" , dupa care m-am enervat si am plecat.
Va rog sa imi dati si mie o parere ,daca a mai fost careva in situatia mea si cum a procedat , eu as vrea sa il inmatriculez pentru a fi cat de cat in regula pentru a circula pe drumurile publice nu doar off-road.
Multumesc anticipat!