Salut,
am gasit la curatenia de ieri ulei, cam 300 ml , in cutia filtrului de aer.L-am recuperat pe la furtunasul de dedesubt. Mai pot sa-l mai folosesc...??...sa-l pun inapoi..??...si de ce s-a intimplat as..??/...a fost prea fortat..??...sau am mers mult timp in panta fara oprire..??
multumesc daca imi raspunde cineva...
Ajutor La Un Linhai...
Started by
danisan
, Oct 04 2007 09:52 PM
4 replies to this topic
Posted 04 October 2007 - 09:52 PM
Posted 04 October 2007 - 11:10 PM
In nici un caz nu il refolosi!!! pentru motor, altfel poti sa ungi tot ce vrei tu cu el.
Posted 05 October 2007 - 08:14 AM
E normal sa gasesti ulei acolo daca l-ai forjat. Uita-te din cand in cand la furtunasul de sub filtru de aer si ai sa vezi din timp daca e sau nu ulei in cutie. Nu il refolosi!! Completeaza cu ulei, dai ai grija de care pui si sa nu pui peste limita.
Posted 05 October 2007 - 01:45 PM
QUOTE (Senzoor @ Oct 5 2007, 09:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
E normal sa gasesti ulei acolo daca l-ai forjat. Uita-te din cand in cand la furtunasul de sub filtru de aer si ai sa vezi din timp daca e sau nu ulei in cutie. Nu il refolosi!! Completeaza cu ulei, dai ai grija de care pui si sa nu pui peste limita.
Multumesc mult pentru sfat....azi primesc 1 L de ulei de acelasi fel si am sa-l complectez...uleiul recuperat arata super...dupa o zi de stat in sticla...am sa urmaresc de acum mai des furtunul in cauza si sper sa nu mi se mai intimple...eu n-am prea fortat motorul si din cauz asta mi se pare ciudat ca am gasit ulei unde nu trebuie!!...mersi mult oricum
Posted 24 October 2007 - 09:20 AM
QUOTE (danisan @ Oct 5 2007, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Multumesc mult pentru sfat....azi primesc 1 L de ulei de acelasi fel si am sa-l complectez...uleiul recuperat arata super...dupa o zi de stat in sticla...am sa urmaresc de acum mai des furtunul in cauza si sper sa nu mi se mai intimple...eu n-am prea fortat motorul si din cauz asta mi se pare ciudat ca am gasit ulei unde nu trebuie!!...mersi mult oricum
in momentul in care u fortezi motorul patesti acest lucru nu e problema doar verifica cat ulei ai si dupa il completezi dupa caz
uleiul iese pe la supra plin (cred)