Polaris Hawkeye
Posted 07 October 2007 - 08:05 PM
Prima zii a fost una distractiva...impresie buna, am mers incet sa-l cunosc, toate bune si frumoase.
A 2 a zi prima problema...schimbatoru de viteza este atasat la o teava printr-o clema de plastic...iar clema aia se regaseste si la capatul celalalt al tevii(la cutia de viteza) respectivele clame sau rupt.Toate bune si frumoase am vb cu reprezentatu de la care am luat atv-ul si in urmatoarele zile mi-a trimis o clema din cele doua...avand cealalta clema rupta bine inteles sa rupt si asta.Cand am ajuns in buc am facut comanda si am cumparat cele doua cleme(stiind de problema asta si polaris usa au facut cleme dintr-un alt material si multumesc lui dumnezeu si acuma sunt intregi)
Tot in luna iulie dupa ce am urcat la mne acasa mam oprit sa-l salut pe un vecin si ca sa-mi dezmortesc fundu lam pus pe P(parcare) si mam dat jos...nici nu mam dat bine jos ca a trebuit sa alerg dupa el sa-l opresc(situatie foarte neplacuta) am avut norocul ca a dat peste o piatra mai mare si a virat total stanga intrand intr-un copac ca altfel imi intra in masina....
Pagube: bara deasupra stopului putin stramba...
Acum 2-3 saptamani am avut ocazie da e merge din nou la munte si dupa ce mam plimbat cu el am avut neplacerea de a face accident cand un suport de la marele sistem de suspensie independent sa rupt din caroserie(cei drept o clema de metal/otel care nu dapasea grosimea de jumate de cm...acesta sa rupt din sudura pe cadru)
Pagube: o mare sperietura ca mia smuls gidonu intr-o parte si era sa lovesc un copil, clema rupta, planetara smulsa din diferential...dupa ce am chemat un prieten sa vina sa ma tracteze ca nam mai avut curaju sa ma sui pe el ca sa nu se rupa suspensia de tot am analizat acasa situatie si se pare ca dinti de la diferential sunt intacti si cei de la planetara la fel, in schimb am observat ca clema nu se prea poate schimba doar suda la loc iar burduful schimbat)
Urmeaza sa contactez un reprezentant de la polaris...
acum stau si ma gandesc cum o sa-l aduc in bucuresti mai ales ca trebuie sa fac prima revizie...eu unu vroiam sa vin pe el dar se pare ca lucrul acesta numai este posibil
Acum stau si intreb si eu poporul vi se pare normal?
atv-ul are 460 de kilometri si 30 de ore...
deocamdata cam atat despre hawkeye
Posted 07 October 2007 - 11:17 PM
Posted 08 October 2007 - 07:58 AM

Posted 08 October 2007 - 12:33 PM

Posted 08 October 2007 - 01:00 PM
Posted 08 October 2007 - 02:12 PM
....toata lumea laudau polarisurile si bombardierele......deja un polaris a aparut cu probleme...sper sa nu apara si un brp cu astfel de probleme...
Posted 08 October 2007 - 04:09 PM
Si eu am Hawkeye si nu am avut astfel de prob cu el.
faza ku klemele de la skimbator e adevarat. adika nu mi s-au rupt dar uneori skim batorul merge greu si ele fiind din plastik se poate intampla.
dar kum am zis. nu am avut probleme ku el mai delok...
BAFTA!
Posted 08 October 2007 - 04:13 PM

Edited by richelieu, 08 October 2007 - 04:13 PM.
Posted 09 October 2007 - 11:06 PM
Final: pentru mine nu merita, ca simt ca trag de el si nu ma ajuta...
Posted 13 October 2007 - 02:10 PM
Posted 14 October 2007 - 03:43 PM
Cristea marius credema ca am condus si alte polaris-uri si brp-uri si linhai-uri....stiu cum sta treaba
Ionut Lesovici:le-ai avut cumva la inchiriat la cioplea(pe drumul spre susai) ???daca da inseamna ca ma stii, am venit odata cu stefan de la casa ardeleana...acum cu ocazia reviziei o sa-i fac niste update-uri printre care o sa ii pun si racirea auxiliara plus alte nebuni>

Bursuc:Sorin cam are dreptate nu se merita sa treci pe hawkeye...eu unul l-am luat din mai multe motive "speciale"...
Posted 14 October 2007 - 10:49 PM
La cele inchiriate de mine schimbatorul mergea mai prost ca la Linhai-urile de la inchirieri. Nu erau ok. Poate nu le intretineau bine, etc... Iti lasau un feeling prost per total.
Sper sa mearga cu racire supimentara... mai bine il dai si iei unul de 500 de la Polaris. Ar trebui sa fie lucrate mai ingrijit.
SUCCES
Posted 06 November 2007 - 04:22 PM
deci de aici..concluzia..umblati delicat cu ele ca.....sunt mai firave asa..sunt destinate sexului frumos .... nu?