Am rezolvat problema ...am schimbat doar ambreiajul ca doar el era stricat si nu din cauza ca a fost fortat (ca el arata ca nou ) ci din cauza ca era prost ...o sa vedeti in poza .
Am colaborat cu Topquad (localitatea cornu ) erau cei mai aproape de mine .
Ambreiajul a costat cam 200 ron cu montajul inclus (aprox 30 min ) ...am mai platit si drumul ca s-au deplasat la mine (sevice mobil )
E ultima oara cand apelez la service mobil deoarece am facut rost de remorca urmeaza itp la ea ...si carlig (pana atunci imprumut si masina ) ...Remorca intentionez sa o cumpar (pret mic pana in 10 mil

)
Efectele schimbarii ambreiajului .
Nu stiu de ce dar pleaca de pe loc mult mai bine decat cand era nou . Scartaitul a disparut

.....baietii au si spalat pe acolo si suflat cu aer .(in catea de garantie parca scrie ca asta se face la 3 luni )
In privinta scartaitului: .....ieri am intrat iar intr-o balta de namol si acolo am ramas(4x4 nu mergea) si va dati seama ca am "dat in el "ca sa ies de acolo ...si cred ca intra apa cu mizerie la ambreiaj cand arunca roata si cand il speli chiar ....si am vazut ca a aparut un f f f f mic scartait care nu se aude tot timpul ...probabil o sa reapara scartaitul (sper sa nu

)
ps:ultima poza nu este de ieri (nusth cum sa o sterg )
Edited by otto_csm, 18 November 2007 - 11:20 PM.