Acte Necesare Pentru Înmatricularea Unui Atv L7E
Posted 29 January 2019 - 01:41 AM
Posted 29 January 2019 - 07:40 AM
cel mai simplu e sa mergi la un birou de asta de inmatriculari, iti intocmesc ei dosarul, sunt ca ciupercile in jurul politiei
ei iti intocmesc si contractul de vanzare cumparare si se ocupa si de restul dosarului,
si contra unei sume de vreo 100 ron iti depun si dosarul
orientativ o sa ai nevoie de doo' dosare, unul pentru Primarie Impozit, celalalt pentru Politie la Inmatriculare
succes
Posted 30 January 2019 - 09:00 PM
Pentru că apare în carte CIV ,rar-ul făcut
Posted 30 January 2019 - 09:07 PM
Rar-ul este inspecția tehnică oare?
Pentru că apare în carte CIV ,rar-ul făcut
RAR-ul este institutia, (Registrul Auto Roman)
ITP inseamna Inspectia Tehnica Periodica
CIV (Catea de identitate a Vehiculului) este eliberata de RAR, deci nu are cum sa aiba "rar-ul facut".
Deci mai invata ce inseamna diferiti termeni !
Posted 31 January 2019 - 07:03 PM
Posted 31 January 2019 - 11:45 PM
Acuma vrei sa iti mai spunem si cat este asigurarea ???
Nu stii nici sigur unde il vei inmatricula, nu stim ce fel de ATV este, unde locuiesti, varsta ta, cand ai obtinut permisul de conducere, CNP-ul tau pentru Bonus/Malus, pai nu stim nimic despre tine.......................de unde sa iti spunem valoarea asigurarii ???
Posted 01 February 2019 - 06:49 PM
Cartea,cerere tip, certificat conformitate COC, asiguarare in vederea inmatricarii, factura acvhizitie si adeverinta fiscala primarie + cui firma imprtatoare.
Daca este sh:
Talon,cerere tip, carte, act vanzare cumparare, adeverinta primarie si rca inmatriculare.
Cum au spus si colegii e bine sa fie facut dosarul de un birou de inmatriculari.
Este ieftin si mergi la sigur.
Posted 01 February 2019 - 08:33 PM
Posted 01 February 2019 - 08:58 PM
Primaria pune o stampila pe adeverinta si una pe factura de achizitie.
(Sapt trecuta l am inmatriculat eu)
Posted 02 February 2019 - 12:17 AM