Salutare colegi
Acum o luna si jumatate s-a incheiat leasing-ul la UTV-ul Z1000 si am platit valoarea reziduala urmand sa-l inmatriculez pe persoana fizica.
Se inscrie pe primarie (Bucuresti) ca e omologat ca tractor.
Am trimis actele necesare la o firma care se ocupa de inmatriculari si m-am pus pe asteptat ... Dupa vreo luna de liniste sun (saptamana trecuta) la ei si ii intreb de sanatate si de stadiul inmatricularii... Imi comunica faptul ca utilajul a fost radiat si urmeaza inmatricularea (cel tarziu luni - care a trecut problema e rezolvata).
Astept telefon de confirmare care nu mai vine si azi ma hotarasc sa-i sun iarasi.
Acu incepe frumusetea... cei de la firma de inmatriculari imi comunica faptul ca nu se poate inmatricula intrucat nu are ITP. Trecand peste faptul ca ITP-ul masinilor cumparate de noi se face la 2 ani (cel putin asa stiu eu), ca sa nu mai lungesc tarasenia, ii spun ca fac si ITP_ul.
Sun la o statie de ITP din Curtea de Arges (prin zona tin utv-ul) ca sa aflu ca nu-mi pot face ITP-ul fara numerele originale, certificatul de inregistrare la primarie si CIV-ul .. Dat fiind faptul ca utilajul a fost radiat, nu mai am numerele originale si nici certificatul.
Dupa ce i-am injurat in gand toata ziua pe "profesionistii" din primarie, care intai au radiat masinaria ca sa-mi spuna dupa aia ca nu o pot inmatricula fara un ITP pe care nu-l pot obtine daca masina e radiata... m-am gandit sa va intreb ce e de facut?
Tipul de la firma de inmatriculari zicea sa merg direct la RAR ... dar fara alte detalii si informatii despre ce sa cer acolo, ce acte trebuie .. etc, nu ma plimb cu degeaba (trebuie sa inchiriez platforma auto ca sa car Zet-ul).
Ati mai trecut prin asa ceva? Ce pot face?
Multam anticipat