Jump to content



Photo

Probleme Troliu Linhai


  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 oxygenp

oxygenp

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Campina (Prahova)
  • Nume real:Paul
  • Telefon:09
  • Marca ATV:Linhai 300 anniversary 4x4

Posted 09 March 2008 - 11:23 PM

Salut fratilor.....am patit o chestie urata....dupa ce imi montasem si eu troliul asta vara thumbup.gif ...mergea frumos....nu l-am folosit de 2 ori si s-a stricat :| ...s-a ars nustu ce releu prin cutia de comanda si merge dooar sa-l desfac electric....de strans tre sa ma chinui eu blink.gif ....imaginati-va prin padure ce surpriza am avut cand am observat defectiunea surprise.gif ....daca stiti vreunu unde pot gasi o cutie de comanda.....v-as fi recunoscator
  • 0

#2 Alinf

Alinf

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania,Craiova
  • Nume real:Alin
  • Telefon:Telekom
  • Marca ATV:CanAm Outlander L Max DPS 570
  • Numar ATV:DJ33ELF

Posted 10 March 2008 - 10:06 AM

Da mai multe detalii despre troliu,pune si cateva poze ca sa primesti raspunsuri de la cei care se pricep!
  • 0

#3 oxygenp

oxygenp

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Campina (Prahova)
  • Nume real:Paul
  • Telefon:09
  • Marca ATV:Linhai 300 anniversary 4x4

Posted 10 March 2008 - 02:03 PM

QUOTE (Alinf @ Mar 10 2008, 10:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Da mai multe detalii despre troliu,pune si cateva poze ca sa primesti raspunsuri de la cei care se pricep!





Uite....

Attached Files


  • 0

#4 Norbee

Norbee

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 570 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tg-Mures
  • Nume real:Trandafir Norbert
  • Telefon:742036608
  • Marca ATV:brp 400xt

Posted 10 March 2008 - 03:49 PM

daca desfaci telecomanda si inversezi firele nu merge?adica in mod normal ar trebui sa mearaga,doar ca va trebui sa-l desfaci manual.
  • 0

#5 oxygenp

oxygenp

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Campina (Prahova)
  • Nume real:Paul
  • Telefon:09
  • Marca ATV:Linhai 300 anniversary 4x4

Posted 10 March 2008 - 04:26 PM

QUOTE (Norbee @ Mar 10 2008, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
daca desfaci telecomanda si inversezi firele nu merge?adica in mod normal ar trebui sa mearaga,doar ca va trebui sa-l desfaci manual.




da....ar fi o solutie, dar al meu nu are telecomanda aia.....are 2 butoane pe ghidon cu un fir care intra intr-o cutie cu relee .....troliul din imagine are releele in telecomanda cred.....oricum tot aia e....am nevoie de piese de schimb biggrin.gif
  • 0

#6 Alinf

Alinf

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania,Craiova
  • Nume real:Alin
  • Telefon:Telekom
  • Marca ATV:CanAm Outlander L Max DPS 570
  • Numar ATV:DJ33ELF

Posted 10 March 2008 - 09:31 PM

QUOTE (oxygenp @ Mar 10 2008, 04:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
da....ar fi o solutie, dar al meu nu are telecomanda aia.....are 2 butoane pe ghidon cu un fir care intra intr-o cutie cu relee .....troliul din imagine are releele in telecomanda cred.....oricum tot aia e....am nevoie de piese de schimb biggrin.gif


Pai tot aia ar fi daca modelu tau ar seamana cu asta, la partea mecanica sunt aproape toate la fel dar partea electronica difera de la producator la producator, deaia am si zis sa pui o poza cu el sau macar sa spui ce fel de model el, ai incerca sa cauti pe net ceva date despre el?
  • 0

#7 oxygenp

oxygenp

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Campina (Prahova)
  • Nume real:Paul
  • Telefon:09
  • Marca ATV:Linhai 300 anniversary 4x4

Posted 10 March 2008 - 09:37 PM

QUOTE (Alinf @ Mar 10 2008, 09:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai tot aia ar fi daca modelu tau ar seamana cu asta, la partea mecanica sunt aproape toate la fel dar partea electronica difera de la producator la producator, deaia am si zis sa pui o poza cu el sau macar sa spui ce fel de model el, ai incerca sa cauti pe net ceva date despre el?



da ...voi reveni in zilele urmatoare cu numele modelului...oricum..e acelasi producator ca cel al troliului din imagine....nu difera nimic, in afara de comanda...care are acelasi mecanism la baza....un prieten de-al meu are ca cel din imagine si l-am inspectat tongue.gif....sunt identice, in afara de telecomanda........este vorba de troliul standard cu care vin toate linhai-urile

Edited by oxygenp, 10 March 2008 - 09:40 PM.

  • 0

#8 levantica

levantica

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Nume real:levantica
  • Telefon:0721869751
  • Marca ATV:LINHAI 300
  • Numar ATV:1

Posted 24 May 2008 - 07:38 PM

ai mai reusit sa remediez situatia cu troliul?
si eu am aceeasi problema, si nu stiu ce as putea sa fac
astept sfaturi...
  • 0

#9 raduku

raduku

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deva
  • Nume real:Radu Muntean
  • Telefon:0744606060
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700
  • Numar ATV:HD 73 WXR

Posted 26 May 2008 - 09:13 PM

Salut!
In urma cu o luna si eu am patit o chestie similara, in sensul ca, desi nu fusese nevoie nici macar sa-l derulez dupa mai bine de juma' de an, cand a trebuit - pauza. Nu a functionat, nici macar nu am putut sa detensionez cablul ca sa-i pot scoate piedica pentru a-l derula.
Rezolvarea a fost destul de simpla la mine: ajuns acasa, m-am apucat sa desfac troliul, am desfacut bornele, apoi suruburile de fixare si am constatat ca rotorul era aproape gripat pe stator. Am reusit sa scot rotorul, am folosit din belsug spray cu vaselina, l-am montat la loc, si totul a functionat normal apoi.
Deci, sfatul meu este sa mai folositi si troliul din cand in cand.

Radu
  • 0

#10 oakyz

oakyz

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 677 posts
  • Gender:Male
  • Location:Targoviste
  • Nume real:Laurentiu
  • Telefon:0
  • Marca ATV:Linhai 4x4 Aniversar
  • Numar ATV:DB-20-AKY

Posted 26 May 2008 - 10:35 PM

La cat de simplu sunt facute cu un minim de cunostinte se pot repara.
  • 0

#11 levantica

levantica

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Nume real:levantica
  • Telefon:0721869751
  • Marca ATV:LINHAI 300
  • Numar ATV:1

Posted 01 June 2008 - 08:13 PM

pai chestia este ca troliul meu merge sa il derulez insa nu mai pot rula cablul inapoi deci cred ca nu este nimic gripat;
daca aveti vreo idee unde tre sa ma bag sa desfac ceva va rog sa imi spunceti ca sunt disperat
  • 0

#12 oakyz

oakyz

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 677 posts
  • Gender:Male
  • Location:Targoviste
  • Nume real:Laurentiu
  • Telefon:0
  • Marca ATV:Linhai 4x4 Aniversar
  • Numar ATV:DB-20-AKY

Posted 01 June 2008 - 09:33 PM

daca ai modelul cu telecomanda trebuie sa fie acolo toata partea electrica ... probabil 2 relee, daca ai varianta cu telecomanda pe ghidon vezi in carena fata ar trebuii sa fie partea electrica de la troliu
  • 0

#13 levantica

levantica

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Nume real:levantica
  • Telefon:0721869751
  • Marca ATV:LINHAI 300
  • Numar ATV:1

Posted 02 June 2008 - 09:08 PM

am varianta cu buton pe ghidon , am si gasit un releu mare dar habar nu am ce sa ii fac
tre sa il schimb sau pot sa il dasfac si sa schimb vreo siguranta pe acolo?
merci
  • 0

#14 oakyz

oakyz

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 677 posts
  • Gender:Male
  • Location:Targoviste
  • Nume real:Laurentiu
  • Telefon:0
  • Marca ATV:Linhai 4x4 Aniversar
  • Numar ATV:DB-20-AKY

Posted 02 June 2008 - 10:31 PM

Te duci la un electrician biggrin.gif ... de schimbat poti sa il schimbi si sigur nu e problema de la o siguranta dar mai multe nu pot sa iti spun pt ca nu stiu exact ce ai tu acolo.
  • 0

#15 mmmmmm

mmmmmm

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Nume real:Mitica
  • Telefon:1
  • Marca ATV:CF Moto
  • Numar ATV:1

Posted 17 July 2009 - 10:11 AM

Pot fi doua cauze:

1. De la umeazeala a oxidat in interiror. Infasurarile rotorului devin casante in acest caz si se rup. Dar in aceasta situatie nu mai merge deloc.
Eu am patit treaba asta si l-am dus la rebobinat. A costat cam 200ron dar a fost refacut complet.

2. Unul din releele din caseta de comanda (presupun ca sunt 2 - unul pentru IN si altul pentru OUT) s-a defectat.
Un asemenea releu costa cam 5-10Ron. Vezi threadul asta (http://atvforum.ro/P...2692.html&st=20). Am un post acolo in care povestesc ce am patit si eu
Daca vrei sa cumperi "caseta" cu totul cred ca o sa te coste mult mult mai mult decat daca inlocuiesti singur releul.
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto