astazi dupa o tura mai lunga a incheput sa se auda un sunet ciudat (scartait de curea in partea stanga ) plus turatia motorului schimbata
prolema e ca nu mai intra in viteza cum trebuie adica caraie si foarte greu iar la relanti are tendinda sa plece singur de pe loc!
ma gandesc ca e ambreajul (atv-ul are vreo 4200 km) dar se poate sa fie si altceva?
Probleme Linhai Worker 300 2x4!!!
Started by
buru
, Apr 12 2008 08:21 PM
7 replies to this topic
Posted 12 April 2008 - 08:21 PM
Posted 12 April 2008 - 08:27 PM
QUOTE (buru @ Apr 12 2008, 09:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
astazi dupa o tura mai lunga a incheput sa se auda un sunet ciudat (scartait de curea in partea stanga ) plus turatia motorului schimbata
prolema e ca nu mai intra in viteza cum trebuie adica caraie si foarte greu iar la relanti are tendinda sa plece singur de pe loc!
ma gandesc ca e ambreajul (atv-ul are vreo 4200 km) dar se poate sa fie si altceva?
la km astia, e posibil sa fie ambreiajul altceva nu are ce,totusi felicitari ca te-a tinut atat!
Posted 12 April 2008 - 08:43 PM
QUOTE (Alinf @ Apr 12 2008, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
la km astia, e posibil sa fie ambreiajul altceva nu are ce,totusi felicitari ca te-a tinut atat!
merci!! ))
un pret pentru disc ambreaj ?
Posted 12 April 2008 - 09:33 PM
QUOTE (buru @ Apr 12 2008, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
merci!! ))
pai sa tot fie vreo 50 60 euro! plus manopera, aprox 300 Ron, zic eu !
Posted 22 April 2008 - 04:04 PM
gata s-a rezolvat!
ambreiajul fara oala s-a schimbat ,pret cu tot cu manopera 204 ron (tva inclus)!!!
ambreiajul fara oala s-a schimbat ,pret cu tot cu manopera 204 ron (tva inclus)!!!
Posted 22 April 2008 - 10:57 PM
Ai scapat ieftin
Tocmai azi cand am fost la revizie am vazut un atv cu oala si ambreiajul topit *un idiot care cine stie ce a tras* si l`a costat 450 ron.
Tocmai azi cand am fost la revizie am vazut un atv cu oala si ambreiajul topit *un idiot care cine stie ce a tras* si l`a costat 450 ron.
Posted 22 April 2008 - 11:29 PM
ambreiajul se schimba AMPREUNA cu oala , din cauza de diferente de uzura , care or sa dea efecte adverse( ambreiajul o sa se uzeze mai repede si o sa alunece mai mult decat de obicei) economia nu e tot timpul buna...
Posted 23 April 2008 - 10:53 AM
QUOTE (rar @ Apr 23 2008, 12:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ambreiajul se schimba AMPREUNA cu oala , din cauza de diferente de uzura , care or sa dea efecte adverse( ambreiajul o sa se uzeze mai repede si o sa alunece mai mult decat de obicei) economia nu e tot timpul buna...
am pus problema schimbarii impreuna cu oala(am citit un topic mai vechi in care recomandai a se scimba ambreaj + oala) la service(dealer autorizat motobom la Galati) numai ca raspunsul celor de acolo a fost cum ca oala era perfecta si nu avea rost sa o schimbe
nu era problema de economie, o oala costa cateva sute de lei vechi