daca ma puteti sfatui unde sa ma bag sa repar

Nu Se Mai Aprinde Faa Scurta Si Faza Lunga
Started by
levantica
, Jun 01 2008 08:23 PM
5 replies to this topic
Posted 01 June 2008 - 08:23 PM
Posted 01 June 2008 - 09:34 PM
Verifica sigurantele sau desfa capacul de la contact si vezi sa nu fie dezlipite fire acolo.
Posted 01 June 2008 - 10:38 PM
salutare , iara eu . Si eu am mai patit sa nu imi mearga farurile . Iesise farurile din mufa. Daca ai anniversary chiar in spatele farului ai un fir cu 2 papuci , aia mai pot iesi din cauza unor crengi agatate prin padure . Nu stiu.....verifica si zine si noua ce ai aflat
Posted 02 June 2008 - 09:05 PM
merci in primul rand de sfaturi...
insa le-am veifcat pe toate, am miscat toate firele si in timp ce "smotoceam'' pe acolo nici o schimbare, dar peste o ora cand am plecat la o plimbare
mi s-au aprins doar asa pur si simplu, am stins farurile si cand am dat sa le aprind din nou nimica
m-am enercat groaznic, nu stiu unde poate sa fie problema...
mai astept sfaturi
merci
\
insa le-am veifcat pe toate, am miscat toate firele si in timp ce "smotoceam'' pe acolo nici o schimbare, dar peste o ora cand am plecat la o plimbare
mi s-au aprins doar asa pur si simplu, am stins farurile si cand am dat sa le aprind din nou nimica
m-am enercat groaznic, nu stiu unde poate sa fie problema...
mai astept sfaturi
merci
\
Posted 02 June 2008 - 10:36 PM
Pai e simplu ... nu stiu ce model ai ca nu ai spus dar daca o iei sistematic o sa gasesti problema... incepi asa.
1.Verifica *daca ai modelul aniversar* in spate la faruri ai cate o cupla pe fiecare parte.
2. Daca mergi pe traseul firelor sub carena fata unde ai tot snopu` de fire o sa gasesti o cupla cu 6 pini parca care vine de la faruri( am vazut la cineva problema aici unde ii intrase apa si s-au corodat papucii)
3. Desfaci capacul de plastic unde ai kilometrajul si dai la o parte mansonul de plastic care este pe contact si vezi sa nu fie dezlipit vreun fir ( din cauza vibratiilor si lipturii proaste se mai ezlipesc)
Daca tot nu ii dai de cap.... mai cauta vre`o mufa pt ca nu are de la ce sa fie.
p.s. pt ca ai zis ca s-au aprins singure si dupaia s-au stins tind sa cred ca este de la contact problema.
1.Verifica *daca ai modelul aniversar* in spate la faruri ai cate o cupla pe fiecare parte.
2. Daca mergi pe traseul firelor sub carena fata unde ai tot snopu` de fire o sa gasesti o cupla cu 6 pini parca care vine de la faruri( am vazut la cineva problema aici unde ii intrase apa si s-au corodat papucii)
3. Desfaci capacul de plastic unde ai kilometrajul si dai la o parte mansonul de plastic care este pe contact si vezi sa nu fie dezlipit vreun fir ( din cauza vibratiilor si lipturii proaste se mai ezlipesc)
Daca tot nu ii dai de cap.... mai cauta vre`o mufa pt ca nu are de la ce sa fie.
p.s. pt ca ai zis ca s-au aprins singure si dupaia s-au stins tind sa cred ca este de la contact problema.
Posted 09 June 2008 - 08:59 PM
merci pt sfaturi
am reusit sa rezolv problema,
era un scurt undeva pe traseul firelor, banuiesc ca chinezoii s-au zgarcit la banada izolatare,
oricum am cautat o juma de zi defectiunea,
acu mere bine iluminarea,
ramane sa mai rezolv problema cu troliul
am reusit sa rezolv problema,
era un scurt undeva pe traseul firelor, banuiesc ca chinezoii s-au zgarcit la banada izolatare,
oricum am cautat o juma de zi defectiunea,
acu mere bine iluminarea,
ramane sa mai rezolv problema cu troliul