1. Cuplarea 4x4 electrica cu probleme de la a 2 iesire (in principiu remediat cu niste silicon si izolat toate mufele)
2. Joc rulmenti fata ( Nici acum nu am rezolvat pt ca cel mai probabil calitate de KAKAT si la fiecare iesire se tocesc sau slabesc)
3. La 1000 Km TOATE placutele PRAF = 200 Ron ( dupa 500 km am vaz ca sunt aproape tocite deci calitate de KAKAT si cel mai trist ca nu am loc sa pun alte placute de dacie de ex si polizate la forma cu flex)
4. Senzor de viteza picat la 1400 Km ( imi indica viteza cu vre-o 10 Km mai putin, ramane de vazut daca o sa faca ceva pe garantie)
5. Pivotii sau capetel de bara de directie si pe stanga si pe dreapta au joc.
6. Ulei in cutia de la filtru aer de vre-o 5 ori pana acum ( schimbat filtru de hartie cu filtru sport , macar asa poti sa il cureti fara sa dai 90 ron la fiecare scurgere)
7. Termocupla facea figuri ( Izolat cupla sau se mai poate scoate cupla si legate firele direct pe termocupla fara mufa si silicon peste pentru siguranta)
8. Senzorul UP sau DOWN face figuri pt ca am trezesc cand sunt pe H cu R si N aprinse

Sunt curios ce alte probleme mai apar asa ca daca a mai avut cineva altele si rezolvari puteti sa scrieti aici.
Alte modificari :
Montat proiector pe carcasa de la Kilometraj (55 W care ma ajuta destul de mult pt ca nu trebuie sa iau viraj sa pot sa vad ce se intampla in laterale)
Scos Beeeepaitoare de marsarier si legat proiector de 55 W sub stop (Cu ocazia asta vad si eu ceva noapte cand vreau sa dau cu spatele)
Schimbat Filtru Aer
Pus atv pe lateral si dat cu antifon pe toata "burta" si zonele unde sar pietre si unde il mai lovesc