salut sunt nou aici.am si eu un L4*4 deocamdata fara bp.(afara de Kmetej_mai mult de 25km/h nu mai arata)am si o platforma.la transport il urc pe ea il leg(trec o chinga prin bara din fata una prin suportul numarului si sring)string tare dar in mers din cauza balansului se comprima telescoapele si mai tare si sar cirligele.
Transport
Started by
navy
, Jul 25 2008 07:21 AM
5 replies to this topic
Posted 25 July 2008 - 07:21 AM
Posted 25 July 2008 - 08:02 AM
depinde ce chingi folosesti. eu mi-am luat niste chingi de pe cabelas si sunt perfecte. nu misca nimic.....vorbeste cu albra....si o sa vezi diferenta.......
Posted 26 July 2008 - 09:31 AM
QUOTE (navy @ Jul 25 2008, 08:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
salut sunt nou aici.am si eu un L4*4 deocamdata fara bp.(afara de Kmetej_mai mult de 25km/h nu mai arata)am si o platforma.la transport il urc pe ea il leg(trec o chinga prin bara din fata una prin suportul numarului si sring)string tare dar in mers din cauza balansului se comprima telescoapele si mai tare si sar cirligele.
foloseste niste chingi din acelea late care se folosesc la tiruri,au o siguranta care nu mai permite sa se desfaca, sunt relativ ieftine!
Posted 26 July 2008 - 09:38 AM
am chingi late ,"serioase".este normal ca la transport telescoapele sa stea comprimate?exista vreun mijloc sa-l rigidizez cu telescoapele destinse?
Posted 28 July 2008 - 09:16 AM
asa este....daca chingile sunt bune si este amarat corect....nu ere voie sa se "dezlege" singur.....
Posted 28 July 2008 - 09:20 AM
e normal sa stea comprimate.....dar nu e nici o problema.....alta varianta ar fi sa suspenzi sasiul, astfel incat sa nu atinga rotile platforma...dar ar fi o munca in plus......si chiar nu e necesar.....