1) La cat este el limitat ? 60km?
2) Daca scot limitarile la cat o sa reuseasca sa ajunga ? Si cat timp o sa poata sa mearga asa...
Ideea e ca in oras 60km/h sunt suficienti pt atv dar daca vreau sa ma duc pe el pana la mare sau pana la brasov...i mi creste barba pana ajung Am si masina dar nu se pune problema achizitionarii unei remorci pt ca masina mea este un Hyundai Coupe modificat (suspensii sport si body kit in curad)(bine si multe altele dar nu au legatura cu atv-ul )si nu pot monta un cui pt remorca... PLus ca i mi place aventura ... Am mai mers eu pana la mare o data tot pt aventura pe scuter de 125cmc cu 80 constant si cu toate ca am ajuns mai repede decat niste prieteni care au plecat cu trenul in acelsi timp tot am imbatranit pe autostrada...stiu ca nu este facut pt viteza ci pt off road dar parca daca ar merge cu un 70 constant macar tot ar fi o chestie
3) Stiu ca la scutere se gaseste set de tuning pt a mari cilindreea si implicit performantele...se gaseste asa ceva si pt atv? ... la noi?
4) Evacuari si filtre de aer sport se gasescla noi ?
5) Xenon pot pune fara sa am probleme cu farul probabil din cauza caldurii?
Am citit pe forum ca montarea proiectoarelor nu este o solutie prea fericita din cauza ca nu prea duce alternatorul ..iar xenonul consuma mai mult la aprindere apoi consuma mai putin decat halogenul....Oricum eu o sa ii pun o baterie Deep Cycle pt a face fata varfurilor de tensiune si pt a nu avea probleme cu frigul...plus ca bateriile astea chinezesti sunt cam de cacao...stiu de la prietenul cu scuterul...
6) Am vazut ca displeiul are posibilitatea de a afisa nivelul benzinei dar atv-ul nu are sonda...asta mi se pare o mare tampenie ca turometrul optional la masina sau bricheta... (cu cat drk scad pretul masinii???)...oricum asa vine , ne conformam ... SE POATE MONTA O SONDA??? Se pricepe cineva??? (Din bucuresti )
7) Eu la masina bag ulei Castrol Sport 10w 60 pt ca o cam turez ... ma gandesc sa bag si la asta la fel...e ok nu? Vreau sa zic ca nu sunt diferente intre uleiurile de masina si cele de ATV...nu?
Nu ma intrebati de ce nu i mi iau un Polaris (cu toate ca am un prieten care lucreaza la ei) sau un Suzuki sau alta marca "MARE" pt ca respunsul este simplu...1) Nu am banii acum pt unul mai scump si nici nu vreau sa mai astept... 2) Este prima data cand o sa am un atv al meu ...pt ca de mers am mai mers dar nu foarte mult...3) Asta chiar i mi place iar rapostrul pret calitate mi se pare super ok...
Totusi vreu sa ii fac mai multe modificari pt ca am tuningul in sange d la masini