am si eu o probleme cine me poate ajuta ,am cumparat un kq de 700 si ramane cuplat 4x4 .daca apesi pe buton nu se decupleaza,are insa momente cand merge poti sa il decuplezi si sa il cuplezi ,dar de obicei nu merge .a mai patit cineva ?
si mai am o problema imi scrie in bord unde trebuia sa arate km err.
multumesc pt sfaturi
Probleme Kq 700
Started by
doreln
, Jan 22 2009 08:51 PM
4 replies to this topic
Posted 22 January 2009 - 08:51 PM
Posted 27 January 2009 - 11:10 AM
Butonul de 4X4 se poate bloca si merge intermitent, daca a prins apa sau condens.Eu am patit-o cind mi-am spalat kingul si afara erau -5 grade, dar dupa ce l-am tinut in garaj, si-a revenit.
Posted 27 January 2009 - 01:27 PM
Salut.
Daca eram in locul tau eu desfaceam comutatorul de 4X4 si refaceam pelicula de vaselina siliconica. Aceasta vaselina nu ataca componentele de plastic, lubrifiaza si - cel mai important - nu permite umezelii sa intre la contacte. Vaselina eu am gasit-o la VITACOM
http://www.vitacom.r...-TUBE-50GR.html
Eu urmeaza sa fac operatiunea asta preventiv. ATV-ul e prea bun ca sa nu il intretii.
Spor la mesterit!
Daca eram in locul tau eu desfaceam comutatorul de 4X4 si refaceam pelicula de vaselina siliconica. Aceasta vaselina nu ataca componentele de plastic, lubrifiaza si - cel mai important - nu permite umezelii sa intre la contacte. Vaselina eu am gasit-o la VITACOM
http://www.vitacom.r...-TUBE-50GR.html
Eu urmeaza sa fac operatiunea asta preventiv. ATV-ul e prea bun ca sa nu il intretii.
Spor la mesterit!
Posted 27 February 2009 - 05:58 PM
QUOTE (doreln @ Jan 22 2009, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
am si eu o probleme cine me poate ajuta ,am cumparat un kq de 700 si ramane cuplat 4x4 .daca apesi pe buton nu se decupleaza,are insa momente cand merge poti sa il decuplezi si sa il cuplezi ,dar de obicei nu merge .a mai patit cineva ?
multumesc pt sfaturi
multumesc pt sfaturi
si eu am patit la fel. cand l-am spalat a ramas blocat, din cauza frigului
Posted 28 February 2009 - 07:47 AM
De obicei simptomul acesta se intampla din cauza unui releu care se afla sub sa, care ramane blocat.