as avea si eu o intrebare! de ce imi scoate toba de la KQ o "bubuietura"!
-knd a fost nou imi mai facea asa ceva!
-dupa care s-a "linistit"
-azi 11 FEB 2007 am fost intr-o scurta plimbarica de aprx 50km cu inca o pers pe el , dupa 20km parcursi la un moment dat am lasat de acceleratie de tot! la lasarea acceleratiei s-a auzit aceea "bubuitura" (POC)!
-oare sa fie o problema sau a facut asa doar k era toba incinsa?
Poc!!!
Started by
Vlad90
, Feb 11 2007 07:30 PM
2 replies to this topic
Posted 11 February 2007 - 07:30 PM
Posted 11 February 2007 - 07:36 PM
In momentul decelerarii, mai ales daca este brusca, pot intra in galerie vapori de benzina. Toba fiind incinsa, s-au autoaprins, si de aici toata treaba. La fel procedezi daca vrei sa scoti flacari pe esapament, bineinteles toba sport, il acelerezi si il decelerezi brusc, si iti poti aprinde tigara.
Posted 11 February 2007 - 11:50 PM
QUOTE (Vlad90 @ Feb 11 2007, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
as avea si eu o intrebare! de ce imi scoate toba de la KQ o "bubuietura"!
-azi 11 FEB 2007 am fost intr-o scurta plimbarica de aprx 50km cu inca o pers pe el , dupa 20km parcursi la un moment dat am lasat de acceleratie de tot! la lasarea acceleratiei s-a auzit aceea "bubuitura" (POC)!
stai linistit, e normal; se mai cheama si "rateuri". Armadilo ti-a explicat foarte bine ce se intampla dpdv "tehnic".