Jump to content



Photo

Pornire King Quad 700


  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

#1 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 31 March 2009 - 08:01 AM

De ceva timp, utilajul nu mai porneste decat cand e pe neutru....m-am gandit ca e devina intrerupatorul de la frana, dar stopurile de frana functioneaza normal. are vineva idee unde ar putea fi problema? o schema electrica m-ar ajuta foarte mult.
multumesc thumbsup.gif

Edited by gaby72ro, 31 March 2009 - 08:02 AM.

  • 0

#2 revo

revo

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,481 posts
  • Gender:Male
  • Location:atv land
  • Interests:motoarele
  • Nume real:atv REVO - lution
  • Telefon:pm
  • Marca ATV:S U Z U K I KQ750 EPS

Posted 31 March 2009 - 12:40 PM

Pai normal e sa porneasca numai pe neutru sau in celelalte viteze cu apasarea franei
  • 0

#3 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 31 March 2009 - 02:02 PM

asa e revo, ai dreptate. m-am exprimat eu gresit. ideea este ca degeaba apas frana, tot nu porneste. asta am vrut sa spun. si totusi stop pe frana am. de aceea mi se pare o chestie ciudata. m-am gandit ca este un singur intrerupator si pentru stopuri si pt. pornire....dar se pare ca mai e ceva pe drum. de aceea m-ar interesa o schema electrica....
multumesc
  • 0

#4 revo

revo

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,481 posts
  • Gender:Male
  • Location:atv land
  • Interests:motoarele
  • Nume real:atv REVO - lution
  • Telefon:pm
  • Marca ATV:S U Z U K I KQ750 EPS

Posted 31 March 2009 - 02:11 PM

ia la tata, vezi ca se suprapun la un moment dat

Attached Files


  • 0

#5 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 31 March 2009 - 02:15 PM

multumesc....sper sa-i dau de cap.... thumbsup.gif
  • 0

#6 aurelro

aurelro

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 577 posts
  • Gender:Male
  • Location:Secaria, Bucuresti
  • Nume real:Aurel
  • Telefon:0723921240
  • Marca ATV:KTM EXC 450R
  • Numar ATV:B-56-LMO

Posted 31 March 2009 - 02:18 PM

QUOTE (gaby72ro @ Mar 31 2009, 09:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
De ceva timp, utilajul nu mai porneste decat cand e pe neutru....m-am gandit ca e devina intrerupatorul de la frana, dar stopurile de frana functioneaza normal. are vineva idee unde ar putea fi problema? o schema electrica m-ar ajuta foarte mult.
multumesc thumbsup.gif


acelasi lucru l-am patit si eu, sincer te sfatuiesc sa accepti situatia si sa il pornesti numa pe liber

buba este la un senzor mic care se afla la maneta stanga care are o lamela mica care apasa un mic comutator care permite pornirea

sincer, dupa ce se decalibreaza e aproape imosibil de facut la loc,
eu am incercat mult si bine si nu am reusit

vezi piesa 10 din poza atasata

succes

Attached Files


  • 0

#7 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 31 March 2009 - 02:30 PM

deci acest comutator, nu are legatura cu stopul pe frana...e doar pt. pornirea in viteza.... dar nu se gaseste piesa de cumparat?

Edited by gaby72ro, 31 March 2009 - 02:33 PM.

  • 0

#8 Mardeiasu

Mardeiasu

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:am evoluat
  • Nume real:mazilu petrut
  • Telefon:0766732945
  • Marca ATV:SUZUKI KINGQUAD 700
  • Numar ATV:AG ..........

Posted 31 March 2009 - 03:04 PM

si eu tot asta cred ca e.
  • 0

#9 aurelro

aurelro

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 577 posts
  • Gender:Male
  • Location:Secaria, Bucuresti
  • Nume real:Aurel
  • Telefon:0723921240
  • Marca ATV:KTM EXC 450R
  • Numar ATV:B-56-LMO

Posted 31 March 2009 - 05:26 PM

QUOTE (gaby72ro @ Mar 31 2009, 03:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
deci acest comutator, nu are legatura cu stopul pe frana...e doar pt. pornirea in viteza.... dar nu se gaseste piesa de cumparat?


sigur il gasesti de cumparat
dar la montaj s-ar putea ca sa se decalibreze lamela aia si..

si da nu are legatura cu stopul pe frana sunt contacte separate
daca esti asa de disperat poti sa iei comanda de la senzorul de stop pe frana, dar...
e mai complicat

nu se merita, te vei invata destul de repede sa-l pornesti pe liber

eu m-am obisnuit destul de repede

succes

Edited by aurelro, 31 March 2009 - 05:27 PM.

  • 0

#10 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 31 March 2009 - 09:22 PM

da, cred ca ai dreptate.....o sa incerc sa-l mesteresc....daca nu merge, o sa-l las asa.... thumbsup.gif
  • 0

#11 Sever Oprisan

Sever Oprisan

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Gender:Male
  • Location:Covasna
  • Nume real:Sever Oprisan
  • Telefon:749207700
  • Marca ATV:Suzuki KQ700
  • Numar ATV:neinmatriculabil

Posted 01 April 2009 - 08:07 AM

poti sa-l scurtcircuitezi si atunci va porni si in viteza, numai ca risti sa sara atv-ul daca e in viteza.
la magazinele de electrice se gasesc asemenea microcontacte si se poate inlocui.
  • 0

#12 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 01 April 2009 - 09:35 AM

pai de aceea vreau sa-l fac cum trebuie, nu pe direct...ca poate il mai porneste si altcineva in afara de mine si sa nu isi rupa gatul..... hysterical.gif
  • 0

#13 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 19 April 2009 - 07:03 PM

s-a rezolvat problema.....mai simplu decat ma asteptam.... surprise.gif putin spray contact......si e ca nou....
  • 0

#14 Mugur

Mugur

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Gender:Male
  • Location:IF ZURBAUA
  • Nume real:Mugur
  • Telefon:0724227445
  • Marca ATV:Suzuki KQ 950...
  • Numar ATV:LIPSA : )

Posted 23 April 2009 - 04:44 PM

QUOTE (gaby72ro @ Apr 19 2009, 07:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
s-a rezolvat problema.....mai simplu decat ma asteptam.... surprise.gif putin spray contact......si e ca nou....


Salut Gabi,

Astazi am descoperit ca am si eu aceeasi problema ca tine, nu porneste decat pe neutru chiar daca are frana trasa...deci, daca ai descoperit secretul mai da-ne cateva detalii:

Ce spray? unde se aplica? se desface ceva inainte?

Multumesc!
  • 0

#15 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 24 April 2009 - 07:58 AM

deci la manerul franei de mana de pe stanga este un microcontact cu o tablita foarte subtire.... am introdus spray contact in interiorul microcontactului si dupa cateva secunde a inceput sa functioneze.....daca te uti pe schema postata pe acest topic il poti identifica foarte usor. spray-ul il poti lua de la orice magazin de piese electronice.....succes.... thumbsup.gif
  • 0

#16 Mugur

Mugur

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Gender:Male
  • Location:IF ZURBAUA
  • Nume real:Mugur
  • Telefon:0724227445
  • Marca ATV:Suzuki KQ 950...
  • Numar ATV:LIPSA : )

Posted 24 April 2009 - 08:01 AM

[quote name='gaby72ro' date='Apr 24 2009, 07:58 AM'
deci la manerul franei de mana de pe stanga este un microcontact cu o tablita foarte subtire.... am introdus spray contact in interiorul microcontactului si dupa cateva secunde a inceput sa functioneze.....daca te uti pe schema postata pe acest topic il poti identifica foarte usor. spray-ul il poti lua de la orice magazin de piese electronice.....succes....
[/quote]
multumesc frumos! thumbup.gif
  • 0

#17 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 07 May 2009 - 02:48 PM

Am si eu o problema cu pornirea la un KQ 700:
de vreo doua saptamani imi porneste foarte greu, cand vreau sa-l pornesc electromotorul invarte dar nu vrea sa porneasca abia daca il accelerez putin parca ar vrea sa porneasca dar nu o face tot timpul,culmea este ca dupa ce porneste il lasa sa se incalzeasca motorul si dau o tura il opresc si tot asa imi porneste iar daca incerc la sfoara porneste imediat(mai ales cand e motorul cald).
Mi-am luat o bujie cu Iridiu NGK si o sa o montez weekend-ul acesta, se poate sa fie gata acumulatorul?
a mai patit cineva asa ceva?
  • 0

#18 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 07 May 2009 - 05:18 PM

QUOTE (andr @ May 7 2009, 03:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am si eu o problema cu pornirea la un KQ 700:
de vreo doua saptamani imi porneste foarte greu, cand vreau sa-l pornesc electromotorul invarte dar nu vrea sa porneasca abia daca il accelerez putin parca ar vrea sa porneasca dar nu o face tot timpul,culmea este ca dupa ce porneste il lasa sa se incalzeasca motorul si dau o tura il opresc si tot asa imi porneste iar daca incerc la sfoara porneste imediat(mai ales cand e motorul cald).
Mi-am luat o bujie cu Iridiu NGK si o sa o montez weekend-ul acesta, se poate sa fie gata acumulatorul?
a mai patit cineva asa ceva?


am mai vazut chestia asta, era de la senzoru clapetei de aer , lam reglat si dupa a mers ok.
  • 0

#19 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 10 May 2009 - 10:50 PM

am rezolvat problema pana la urma,am montat bujie NGK si a pornit.Si cum se poate regla acea clapeta?
  • 0

#20 Corleone

Corleone

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vatra Dornei
  • Nume real:Marius
  • Telefon:0746223764
  • Marca ATV:Linhai 300 Classic

Posted 10 February 2011 - 09:28 PM

QUOTE (undercover @ May 7 2009, 05:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
am mai vazut chestia asta, era de la senzoru clapetei de aer , lam reglat si dupa a mers ok.

Si mai exact ce a avut acel senzor si cum l ai reglat? Dupa asta ti a pornit usor?
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto