Jump to content



Photo

Problema Treapta L La Kq 700


  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 01 April 2009 - 10:39 AM

am si eu o mica problema la un KQ 700,merge intrerupt pe treapta L daca apas butonul de overdrive merge normal dar nu tot timpul,e vreun contact imperfect?a mai patit cineva?
  • 0

#2 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 01 April 2009 - 11:51 AM

Merge intrerupt in orice conditie? La orice viteza?
  • 0

#3 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 01 April 2009 - 04:20 PM

da' al meu de ce nu are buton de overdrive???? surprise.gif
  • 0

#4 Mardeiasu

Mardeiasu

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:am evoluat
  • Nume real:mazilu petrut
  • Telefon:0766732945
  • Marca ATV:SUZUKI KINGQUAD 700
  • Numar ATV:AG ..........

Posted 01 April 2009 - 04:30 PM

eu mai patesc asta la linhai de 1 saptamana. Ramane aprins becul R de la dat inapoi dar isi revine daca tin apasat 1 min si merg cu override. sad.gif
  • 0

#5 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 01 April 2009 - 05:14 PM

[quote name='richelieu' date='Apr 1 2009, 12:51 PM' post='41055']
Merge intrerupt in orice conditie? La orice viteza?
[/quot
intrerupe doar in R si in L,iar in L dupa ce trece de 10/h si nu tot timplu functioneaza normal daca apas butonul overdrive
  • 0

#6 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 01 April 2009 - 05:17 PM

QUOTE (mardeiasu 1 @ Apr 1 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu mai patesc asta la linhai de 1 saptamana. Ramane aprins becul R de la dat inapoi dar isi revine daca tin apasat 1 min si merg cu override. sad.gif

Sfatul meu este sa scoti mufa de la cutie cea pe care scrie "UP", nu o sa mai ai nici o problema de genul intreruperi doar ca nu o sa-ti mai arate treapta de viteza in care esti
  • 0

#7 otto_csm

otto_csm

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valenii de Munte(Prahova)...in weekend
  • Interests:Atv - iesc !
  • Nume real:Cosmin Oto
  • Telefon:prietenii il cunosc
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 750
  • Numar ATV:....TTO

Posted 01 April 2009 - 10:18 PM

QUOTE (andr @ Apr 1 2009, 11:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
am si eu o mica problema la un KQ 700,merge intrerupt pe treapta L daca apas butonul de overdrive merge normal dar nu tot timpul,e vreun contact imperfect?a mai patit cineva?


S-ar putea sa fie problema pe care o are Kingquad-ul (cel putin cel de 750) ca intrerupe la viteza constanta .(20-40km/h in H ..dar si L intre 10-20)..uneori.
Pana acum nu si-a dat nimeni seama de la ce este asta.

Edited by otto_csm, 01 April 2009 - 10:18 PM.

  • 0

#8 Smeagol

Smeagol

    A.R.F.O.S Club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Interests:pierdut chef de munca....il declar nul
  • Nume real:mihnea
  • Telefon:mai nou....rezervat
  • Marca ATV:KQ 700 Xcc special
  • Numar ATV:galbejit....si nu am nevoie de ITP

Posted 02 April 2009 - 10:24 PM

QUOTE (gaby72ro @ Apr 1 2009, 05:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
da' al meu de ce nu are buton de overdrive???? surprise.gif


pt ca berbeci aia de la Borile i-au anulat override-ul ca sa monteze clacsonul frusty.gif
trebuie sa gasesti sub carena fata mufa cu cele 2 fire legate cap in cap(sa le separi) si sa-ti montezi pe ghidon un buton(de ex. de la Louis) ca sa ai din nou posibilitatea de a cupla override-ul
  • 0

#9 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 03 April 2009 - 07:54 AM

QUOTE (mih7ro @ Apr 2 2009, 11:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pt ca berbeci aia de la Borile i-au anulat override-ul ca sa monteze clacsonul frusty.gif
trebuie sa gasesti sub carena fata mufa cu cele 2 fire legate cap in cap(sa le separi) si sa-ti montezi pe ghidon un buton(de ex. de la Louis) ca sa ai din nou posibilitatea de a cupla override-ul



Mihnea, deci sa inteleg ca acum mufele find legate impreuna, overdrive-ul ar fi cuplat permanent???

Edited by gaby72ro, 03 April 2009 - 07:54 AM.

  • 0

#10 Smeagol

Smeagol

    A.R.F.O.S Club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Interests:pierdut chef de munca....il declar nul
  • Nume real:mihnea
  • Telefon:mai nou....rezervat
  • Marca ATV:KQ 700 Xcc special
  • Numar ATV:galbejit....si nu am nevoie de ITP

Posted 03 April 2009 - 08:12 AM

QUOTE (gaby72ro @ Apr 3 2009, 08:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Mihnea, deci sa inteleg ca acum mufele find legate impreuna, overdrive-ul ar fi cuplat permanent???


nu...stiu ca pare ciudat dar momentan cu mufele legate nu ai override deloc
daca vrei sa ti-l montezi si nu te descurci suna-ma
  • 0

#11 revo

revo

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,481 posts
  • Gender:Male
  • Location:atv land
  • Interests:motoarele
  • Nume real:atv REVO - lution
  • Telefon:pm
  • Marca ATV:S U Z U K I KQ750 EPS

Posted 03 April 2009 - 08:19 AM

este normal sa intrerupa pe L si R
  • 0

#12 Catos

Catos

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Nume real:Catalin Stefan
  • Telefon:0722230771
  • Marca ATV:SUZUKI King Quad

Posted 04 April 2009 - 05:41 PM

Unde anume sub carena sa caut firele acelea ca nici eu nu am overdrive si mai e nevoie de el cateodata cand vrei sa iesi cu spatele din vreun noroi?
  • 0

#13 Smeagol

Smeagol

    A.R.F.O.S Club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Interests:pierdut chef de munca....il declar nul
  • Nume real:mihnea
  • Telefon:mai nou....rezervat
  • Marca ATV:KQ 700 Xcc special
  • Numar ATV:galbejit....si nu am nevoie de ITP

Posted 05 April 2009 - 09:12 AM

QUOTE (Catos @ Apr 4 2009, 06:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Unde anume sub carena sa caut firele acelea ca nici eu nu am overdrive si mai e nevoie de el cateodata cand vrei sa iesi cu spatele din vreun noroi?


uita-te pe partea stanga.....ti-am atasat o poza
Attached File  king.jpg   63.7KB   287 downloads
  • 0

#14 georgel

georgel

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Gender:Male
  • Location:voineasa
  • Nume real:nedelcu george
  • Telefon:0748677055
  • Marca ATV:linhai muddy
  • Numar ATV:vl-05-vrh

Posted 05 April 2009 - 08:24 PM

QUOTE (mardeiasu 1 @ Apr 1 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu mai patesc asta la linhai de 1 saptamana. Ramane aprins becul R de la dat inapoi dar isi revine daca tin apasat 1 min si merg cu override. sad.gif

pe tine te pot ajuta eu ca am patit lafel .vzi ca la cutia de vitese intre maneta si motor sunt niste tije metalice ,e alea trebuiesc stranse.
  • 0

#15 oldshaterland

oldshaterland

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 377 posts
  • Gender:Male
  • Location:timisoara
  • Nume real:doru
  • Telefon:0722870487
  • Marca ATV:suzuki 750axi

Posted 06 April 2009 - 08:14 AM

QUOTE (gaby72ro @ Apr 1 2009, 05:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
da' al meu de ce nu are buton de overdrive???? surprise.gif

Vad ca cei de la DRESSEL mi-au lasat butonul... Sa stii ca e util mai ales la urcari grele cu spatele sau la iesire din noroaie.
  • 0

#16 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 06 April 2009 - 09:52 AM

Al meu e Borile si il are... Nu cred ca unii lasa altii nu. De fapt...personal cred altceva: Borile si Dresel, nu modifica de fapt, fizic, nimic la atv-uri. Nu cred ca ei sunt cei care monteaza claxonul, semnalizarile, etc, pe ele, ci importatorii de la noi. Borile si Dresel fac doar actele.
Spun asta, pentru ca, uneori sunt alese niste solutii atat de proaste, incat nu cred ca un italian sau neamt le-ar adopta.
  • 0

#17 Andrei HD

Andrei HD

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 826 posts
  • Gender:Male
  • Location:TIMISOARA - VATA
  • Nume real:Andrei
  • Telefon:0721/...,...
  • Marca ATV:CF MOTO 820 LE
  • Numar ATV:HD 14 XLX

Posted 06 April 2009 - 10:06 AM

al meu are buton de overdrive pt ca este varianta neinmatriculabila,ieri dupa o plimbare mai grea,unde am folosit si treapta L am observat ca dupa ce trece de o anumita viteza 13-15km nu mai intrerupe dar pana a ajunge la acea viteza(adica de la 7-9km in sus) intrerupea chiar daca aveam apasat butonul de overdrive.sa fie contactul imperfect de la spalari cu apa sau sa nu imi fie legate firele?
  • 0

#18 petre

petre

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Petre
  • Telefon:745145416
  • Marca ATV:New Force 500

Posted 30 May 2009 - 05:55 PM

QUOTE (richelieu @ Apr 6 2009, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Al meu e Borile si il are... Nu cred ca unii lasa altii nu. De fapt...personal cred altceva: Borile si Dresel, nu modifica de fapt, fizic, nimic la atv-uri. Nu cred ca ei sunt cei care monteaza claxonul, semnalizarile, etc, pe ele, ci importatorii de la noi. Borile si Dresel fac doar actele.
Spun asta, pentru ca, uneori sunt alese niste solutii atat de proaste, incat nu cred ca un italian sau neamt le-ar adopta.

Ai sa ramai uimit dar DA sunt instalate de nemti si italieni !!!!!La noi vin asa cum le cumperi si pot sa-ti spun asta cu siguranta ca am montat cateva zeci scoase din cutie !!!!
  • 0

#19 yanq

yanq

    Profesionist

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buzau
  • Nume real:Iancu E.
  • Telefon:0722000000
  • Marca ATV:KingQuad 750AxI
  • Numar ATV:BZ-99-ATV

Posted 30 May 2009 - 06:15 PM

..si mie mi-au confirmat ca exact asa cum l-am primit asa a venit....(iar pe aparatorile de noroi..pe chestiile alea reflectorizante scrie made in japan)...presupun ca daca proveneau din alte surse si se montau in Romania ulterior nu puneau ei japoneze...
  • 0

#20 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 31 May 2009 - 08:40 PM

QUOTE (petre @ May 30 2009, 06:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ai sa ramai uimit dar DA sunt instalate de nemti si italieni !!!!!La noi vin asa cum le cumperi si pot sa-ti spun asta cu siguranta ca am montat cateva zeci scoase din cutie !!!!


Asta chiar ca ma uimeste smile.gif .... Personal mi-ar fi rusine sa vand ceva atatv de prost cum am eu pe al meu. Unele am vazut ca-s mai bune...dar asta e dezastru.
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto