am constatat, ca mi se aude un pocnet in spate la burduful de planetara, am fo la un service auto si mi-au zis ca ar fi dus capatul de planetara...crezand ca nu ajunge cine stie ce....am sunat si am primit pret informativ 400 si ceva euro... acu nush nici eu ce sa fac....mah gandesc sa pun vaselina in burduf si sa merg asha cu el? sau e absolut vital sa schimb capatu ala de bara...
vrau si eu un sfat de la cei care au mai patit-o si au improvizat cumva....
mersi anticipat
Problema La Planetara La Grizz;ly
Started by
VladBSC
, Apr 07 2009 10:04 PM
2 replies to this topic
Posted 07 April 2009 - 10:04 PM
Posted 07 April 2009 - 10:13 PM
In primul rand ar trebui sa demontezi planetara si sa fii sigur care e problema.
In al doilea rand, se pot comanda si separat diverse componente ale planetarei (ti-am atasat manualul cu piese de schimb, vezi paginile 61-64, E14-15, F2-3).
In al treilea rand incearca sa le iei mai ieftin din SUA (vezi ca a deschis Mihnea un topic) daca nu te grabesti si daca merita efortul diferenta de pret.
In al doilea rand, se pot comanda si separat diverse componente ale planetarei (ti-am atasat manualul cu piese de schimb, vezi paginile 61-64, E14-15, F2-3).
In al treilea rand incearca sa le iei mai ieftin din SUA (vezi ca a deschis Mihnea un topic) daca nu te grabesti si daca merita efortul diferenta de pret.
Attached Files
Posted 07 April 2009 - 10:19 PM
mersi sorin...