De unde cumpar Suzuki KingQuad
Posted 27 February 2007 - 02:32 PM
Posted 27 February 2007 - 03:29 PM
-sunt doua variante de KQ : inmatriculabil/neinmatriculabil
Posted 27 February 2007 - 06:07 PM
Eu (SRL Global Axxess) asigur service/revizii/garantii in orice locatie din Bucuresti si Jud. Dambovita, fara sa percep costuri de deplasare.
Bafta,
Matteo
0722932936
Edited by matteo_tgv, 27 February 2007 - 06:08 PM.
Posted 27 February 2007 - 06:21 PM
-costas vezi k mai sunt si cativa dealeri pe forum si este recomandat sa nu publici pretul cu cat l-ai achizitionat si de unde (eu am avut ceva probleme la faza asta , si nu a fost public, a fost un PM)
Posted 27 February 2007 - 06:55 PM
Asa ca, sa nu se supere nimeni (mai ales cei care nu vand ATV-uri) de existentza concurentzei si de efectele competitiei dintre participantii la piatza.
Si pretul mic al ATV-urilor pe piazta noastra este tot un efect al concurentzei dintre importatori. Ati vazut cat costa Linhai-urile in vest, acolo unde, in fiecare tzara, exista importatori exclusivi si politica stricta de retea de distributie?
O sa vedeti ce nasol va fi si la noi atunci cand va ramane un singur importator, exclusiv, in tara. Sper ca asta sa nu se intample prea curand (pt. ca, pana la urma, tot se va intampla). Eu vand ATV-uri, dar nu as vrea o restrangere a ofertei si competitiei, chiar si in conditiile in care, macar ipotetic, importatorul cu care lucrez eu ar fi acel exclusiv personaj.
Preturile mici de astazi contribuie decisiv la impulsionarea curetului si modului de viatza ATV si asta este extrem de important, mai ales in conditiile in care adancimea buzunarului romanesc este mult mai mica decat cea a celui occidental (de cele mai multe ori, sa zicem).
Bafta,
Matteo
Posted 28 February 2007 - 04:45 PM
Asa ca iti recomand sa alegi Profesionalisti ... o sa te convingi de ce ...
Posted 15 April 2007 - 11:26 AM
Asa ca, sa nu se supere nimeni (mai ales cei care nu vand ATV-uri) de existentza concurentzei si de efectele competitiei dintre participantii la piatza.
Si pretul mic al ATV-urilor pe piazta noastra este tot un efect al concurentzei dintre importatori. Ati vazut cat costa Linhai-urile in vest, acolo unde, in fiecare tzara, exista importatori exclusivi si politica stricta de retea de distributie?
O sa vedeti ce nasol va fi si la noi atunci cand va ramane un singur importator, exclusiv, in tara. Sper ca asta sa nu se intample prea curand (pt. ca, pana la urma, tot se va intampla). Eu vand ATV-uri, dar nu as vrea o restrangere a ofertei si competitiei, chiar si in conditiile in care, macar ipotetic, importatorul cu care lucrez eu ar fi acel exclusiv personaj.
Preturile mici de astazi contribuie decisiv la impulsionarea curetului si modului de viatza ATV si asta este extrem de important, mai ales in conditiile in care adancimea buzunarului romanesc este mult mai mica decat cea a celui occidental (de cele mai multe ori, sa zicem).
Bafta,
Matteo
Preturile pt Linhai sunt mai mici aici decat in vest, dar in alte parti (de ex. in US) acestea sunt cu mult mai mici si decat la noi... Chiar am vazut pe un site (www.papajohnsgolfcarts.com) cam cat costa la ei un Linhai. Ce ati zice daca si la noi ar costa un ATV ca si pe acest site?
Apropo de Authentic Spirit, daca acestia aduc tot ce este disponibil in state, avand in vedere ca tot din China vin agregatele, nu ni le aduc si noua la preturile de acolo?
P.S.: Imi cer scuze daca am deviat de la topicul cu KQ (dar nu am deviat de la "De unde cumpar...?")
Posted 15 April 2007 - 11:32 AM
Asa ca iti recomand sa alegi Profesionalisti ... o sa te convingi de ce ...
Aici ai dreptate,eu i-am cunoscut pe baieti,sunt adevarati profesionisti.MERITA.
Posted 29 August 2007 - 11:29 PM
Fratilor nu va mai amagiti ,sunt niste hoti cei de la AUTH SP, au preturi de te apuca groaza. PROFESIONISTI...........nu prea cred, am vazut ce si cum fac, asa ca NO WAY....
Posted 30 August 2007 - 08:12 PM
Edited by SPV13R, 30 August 2007 - 08:14 PM.
Posted 30 August 2007 - 08:50 PM
Str. Progresului - Trafic Greu
(Statie tramvai Razoare)
Sector 6,Bucuresti
Mobil: 0726 288 288
Email: [email protected]
cei mai tari in 3 zile a venit cu acte cu tot! merita toti banii si sunt super baietasi
Posted 02 October 2007 - 08:07 PM
ffffff urgent!!!
Posted 02 October 2007 - 08:09 PM