Am un atv 150 cc de vreo 2 luni in coace am avut cateva probleme cu el.Dar de azi in timp ce merg cu el si ia viteza incepe sa-si piarda din putere parca numai poate .IMI PUTETI SPUNE CE ESTE ? va multumesc
ESTE DE LA BENZINA?
ESTE DE LA BUJIE?
Problema Atv Ajutatima Va Rog Frumos
Started by
razve
, Sep 07 2009 10:49 AM
2 replies to this topic
Posted 07 September 2009 - 10:49 AM
Posted 21 September 2009 - 10:44 AM
[quote name='razve' date='Sep 7 2009, 11:49 AM' post='48945']
Am un atv 150 cc de vreo 2 luni in coace am avut cateva probleme cu el.Dar de azi in timp ce merg cu el si ia viteza incepe sa-si piarda din putere parca numai poate .IMI PUTETI SPUNE CE ESTE ? va multumesc
ESTE DE LA BENZINA?
ESTE DE LA BUJIE?
[/quot
Pune-i benzina numai 99+ sau echivalentul ei , treaba e sa aiba cifra octanica mare si scoate-i bujia, vezi daca e ok....atv-ul este pe injectie sau carburatie?
ESTE DE LA BENZINA?
ESTE DE LA BUJIE?
[/quot
Pune-i benzina numai 99+ sau echivalentul ei , treaba e sa aiba cifra octanica mare si scoate-i bujia, vezi daca e ok....atv-ul este pe injectie sau carburatie?
Posted 21 September 2009 - 07:09 PM
In NICI UN CAZ sa nu pui benzina de 99+, etc. Problema de carburatie, trebuie reglat amestecul. Benzina cu cifra octanica mare are si temperatura exploziei mai mare, si ai sanse mari sa calezi motorul, mai ales daca e racit cu aer.