Vroiam sa cred ca nu o sa mai fiu nevoit sa mai postez aici, dar uite ca se intampla din nou.Tin sa precizez ca e a doua oara cand am probleme cu fuliile de la ambreiaj prima data mi s-a sectionat o parte din ea, dar fiind in garantie s-a remediat ft usor.Acum dupa o tura in care nu l-am fortat prea tare (zic eu) s-a intamplat sa se desprinda fulia de pe ax.Fulia dupa cate am vazut erea bagata prin presare pe ax si pur si simplu a sarit de acolo, nu imi explic datorita carui fenomen s-a intamplat asta dar cert e ca m-a lasat in drum cand mi-a fost lumea mai draga.Acum vin cu cateva intrebari catre alti posesori de Linhai si nu numai ,care au avut de-a face cu asa ceva.
1. Se poate suda cumva fulia sau fixa pe ax?(materialu cred ca e din aluminium, antimoniu sau altceva)
2. Daca este nevoie de schimbarea ei poate cineva sa-mi recomande o alternativa mai buna?
Tin sa precizez ca eu am cautat pe net dar nu am reusit sa gasesc amandoua fuliile,o sa pun si niste poze ca sa vedeti mai exact despre ce e vorba.
Multumesc
Edited by Alinf, 24 January 2010 - 06:05 PM.