Jump to content



Photo

Bloc Pornire/Lumini King Quad


  • This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

#1 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 11 December 2009 - 09:50 AM

salut. ma intereseaza si pe mine daca are cineva blocul de pornire /lumini pentru king quad. poate fi si SH.....
  • 0

#2 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 11 December 2009 - 10:30 AM

Eu am adaptat unul de ...Linhai cred smile.gif..l-am luat de la Atvrom cu ..aprox 80 lei parca. Nu ca as fi patit ceva cu al meu, dar ma enerva sa am separat semnalizarea si claxonul. Se adapteaza destul de usor.
  • 0

#3 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 15 December 2009 - 09:16 AM

da.....am gasit un bloc chinezesc si cred ca miomentan o sa il mesteresc pe cel de pe atv......dar trebuie sa vad cum rezolv problema cu override=ul... superstition.gif
  • 0

#4 fatcat

fatcat

    OLD IRON

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 998 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Interests:arta īnaltă a supravieţuirii la oraş
  • Nume real:Robert
  • Telefon:0722 385...
  • Marca ATV:green Suzy
  • Numar ATV:B-XX-ATZ

Posted 15 December 2009 - 09:35 AM

QUOTE (gaby72ro @ Dec 15 2009, 09:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
da.....am gasit un bloc chinezesc si cred ca miomentan o sa il mesteresc pe cel de pe atv......dar trebuie sa vad cum rezolv problema cu override=ul... superstition.gif



Override-ul poti sa-l pui pe direct. Eu am scos butonul de tot ca nu mai aveam loc de el, am pus contactul pe direct si e bine asa. Oricum e o tampenie overide la marche-arrier, mai rau te incurca.
  • 0

#5 d-rive

d-rive

    deleted

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,064 posts
  • Gender:Male
  • Location:CO
  • Interests:atv&amp;atv
  • Nume real:Suzuki
  • Telefon:0000000000
  • Marca ATV:Suzuki
  • Numar ATV:10

Posted 15 December 2009 - 09:53 AM

Asta am patit eu ieri. Faza nasoala e ca si daca apasam butonul tot limitat era. O sa mai incerc si azi.
Intrasem cu ateveul intr-o transee militara (intr-un poligon militar din Galati), cu fata era imposibil sa-i dau ca eram asezat fix in cap si cu spatele se balbaia ca prostul biggrin.gif
  • 0

#6 undercover

undercover

    pasionat

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Interests:atv-4x4
  • Nume real:IOAN.M
  • Telefon:0766469431
  • Marca ATV:linhai 4x4 , kingquad 750
  • Numar ATV:atv

Posted 15 December 2009 - 10:00 AM

QUOTE (fatcat @ Dec 15 2009, 09:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Override-ul poti sa-l pui pe direct. Eu am scos butonul de tot ca nu mai aveam loc de el, am pus contactul pe direct si e bine asa. Oricum e o tampenie overide la marche-arrier, mai rau te incurca.


si eu lam pus pe direct si de atunci nu mai merge superstition.gif .
  • 0

#7 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 15 December 2009 - 10:46 AM

QUOTE (gaby72ro @ Dec 15 2009, 09:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
da.....am gasit un bloc chinezesc si cred ca miomentan o sa il mesteresc pe cel de pe atv......dar trebuie sa vad cum rezolv problema cu override=ul... superstition.gif


Aia a fost o problema si la mine. Blocul pe care l-am luat, are buton de override pe el, dar e invers. La blocul original, butonul e normal deschis, la asta e normal inchis. N-am avut ce-i face, dar am avut norocul sa se potriveasca un intrerupator de la niste scule pe care le vand eu si care e la fel. Acum e ok, dar butonul nu mai e cu revenire, il apas si ramane apasat. Oricum..pt override se poate utiliza orice alt buton, cu conditia sa fie normal deschis si cat de cat weatherproof. Il pui undeva pe ghidon si aia e.
  • 0

#8 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 15 December 2009 - 02:50 PM

problema mea e si mai distractiva. blocul care il am din echipare.....e fara buton de overide.......asa ca nu stiu daca e legat pe direct sau nu......daca o sa gases un bloc original la un pret bun, ma risc...altfel...mai bine il fac pe asta...ca are pe el si semnalizare si claxon......si nu mai pun alte butoane pe ghidon.......oricum se pare ca overide-ul nu e mare spectacol....dar inclin sa cred ca e legat pe direct......
  • 0

#9 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 26 January 2010 - 09:50 AM

am si eu o mica problema. pe blocul de lumini actual nu am decat pornire, claxon si intrerupatorul pt. faruri + semnalizare. am reusit sa fac rost de un bloc nou care are si buton de overide....si as vrea sa-l montez. am schema electrica...dar e cam complicata.....mai e cineva care nu avea overide si a schimbat blocul? la mersul inapoi cred ca e necesar.....ce parere aveti????
  • 0

#10 d-rive

d-rive

    deleted

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,064 posts
  • Gender:Male
  • Location:CO
  • Interests:atv&amp;atv
  • Nume real:Suzuki
  • Telefon:0000000000
  • Marca ATV:Suzuki
  • Numar ATV:10

Posted 26 January 2010 - 10:02 AM

Pai ai doua solutii.

Override iti actioneaza o data la de-limitarea in reverse si inca o data cand ai diferentialul blocat, adica iti anuleaza limitarea in ture in acel moment.

Pentru faza cu diferentialul blocat trebuie sa faci asta: http://www.nyrocatv....gi?viewtopic=33
Pentru limitarea la mersul inapoi trebuie asta: http://www.nyrocatv....gi?viewtopic=35

Daca vrei sa faci butonul functional... atunci trebuie sa legi firele exact cum au fost din fabrica.
  • 0

#11 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 26 January 2010 - 10:41 AM

Hmmm...mi-ai dat idei. Desi am rezolvat problema asa cum am descris mai sus...mai ca-mi vine sa renunt de tot la limitarea respectiva. Asa cum am eu acum override-ul, e mai nasol, pentru ca, daca uit sa apas butonul ca sa-l cuplez dupa utilizare, la urmatoarea tura nu mi-l mai decupleaza imediat, adica eu apas butonul de override...degeaba smile.gif. Si se cam intampla sa uit wink.gif
  • 0

#12 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 26 January 2010 - 10:52 AM

pai blocul care il am acum are buton de overide......problema e sa gasesc mufa unde sa le leg......de aceea intrebam daca a facut cineva asta.....ma gandeam ca printre mufele goale de sub crena una o fi de la overide....dar care??? pe spate am gasit mufa ca sa imi aprinda lampa cand bag marsarier...dar mufa de overide nu e asa de simplu.....
  • 0

#13 Richelieu

Richelieu

    Membru Arfos

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Nume real:Mircea Muntean
  • Telefon:724031626
  • Marca ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 26 January 2010 - 11:06 AM

Pai daca nu gasesti firul, trage altul peste, ca sa nu te mai complici.
  • 0

#14 d-rive

d-rive

    deleted

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,064 posts
  • Gender:Male
  • Location:CO
  • Interests:atv&amp;atv
  • Nume real:Suzuki
  • Telefon:0000000000
  • Marca ATV:Suzuki
  • Numar ATV:10

Posted 26 January 2010 - 11:18 AM

Pai de asta i-am pus linkurile alea ca are si imagini.
Buna treaba cu unirea topicurilor Rich wink.gif
  • 0

#15 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 26 January 2010 - 12:36 PM

pai intr-un final o sa trag alte fire.....dar daca tot e mufa pe acolo speram sa nu m mai chinui...ca e si frig acum pentru mesterit la utilaj..... hysterical.gif
  • 0

#16 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 11 February 2010 - 12:19 PM

astazi m-am riscat si am desfacut vechiul bloc de lumini.....am reusit sa am acces si la mufa de pe atv (cea de pe instalatia electrica) si nu am firele de overide acolo.....sunt doar luminile, claxonul, semnalizarea si pornirea....... cum naiba gasesc firele de overide??? am studiat pana mi-a venit acru...si nu gasesc 2 fire libere pe acolo....cred ca sunt taiate.....am o groaza de nervi. are cineva idee unde le pot gasi pe instaltie sau mufa mare de pe CPU?????
  • 0

#17 topquad

topquad

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Location:campina
  • Nume real:Negut Sorin
  • Telefon:0723 313 600
  • Marca ATV:GG

Posted 11 February 2010 - 02:58 PM

QUOTE (gaby72ro @ Feb 11 2010, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
astazi m-am riscat si am desfacut vechiul bloc de lumini.....am reusit sa am acces si la mufa de pe atv (cea de pe instalatia electrica) si nu am firele de overide acolo.....sunt doar luminile, claxonul, semnalizarea si pornirea....... cum naiba gasesc firele de overide??? am studiat pana mi-a venit acru...si nu gasesc 2 fire libere pe acolo....cred ca sunt taiate.....am o groaza de nervi. are cineva idee unde le pot gasi pe instaltie sau mufa mare de pe CPU?????



Sper sa ajute

Attached Files


  • 0

#18 Bibi

Bibi

    ATV-ist veteran

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,052 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Nume real:Bibi
  • Telefon:07224x4fun
  • Marca ATV:Suzuki kingquad 750
  • Numar ATV:bib

Posted 11 February 2010 - 06:04 PM

se pare ca gaby nu a cautat asa de bine smile.gif ia de repara acum si spor la treaba
  • 0

#19 gaby72ro

gaby72ro

    Super ATV-ist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,522 posts
  • Gender:Male
  • Location:CONSTANTA
  • Nume real:Constantin Gabriel
  • Telefon:0744518543
  • Marca ATV:ex KINGQUAD 700
  • Numar ATV:s-a dat...

Posted 12 February 2010 - 12:50 PM

ok...multumesc Sorin. o sa incerc sa-l gasesc fara sa dau jos carena.....e prea mult de desfacut.... partytime.gif
  • 0

#20 d-rive

d-rive

    deleted

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,064 posts
  • Gender:Male
  • Location:CO
  • Interests:atv&amp;atv
  • Nume real:Suzuki
  • Telefon:0000000000
  • Marca ATV:Suzuki
  • Numar ATV:10

Posted 12 February 2010 - 02:34 PM

Se poate si fara sa dai jos carena.
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto