Din cate se vede din primele poze postate, pare ca s-a rupt bratul din sudura. Vestea proasta este ca si daca e asa, si daca s-a rasucit bratul cu ax cu tot, solutia ramane tot o punte noua. Cauza este evident o suprasarcina. Inteleg ca ai cumparat-o de curand...poate fostul proprietar recunoaste! In orice caz Stema te poate ajuta sa evaluezi reparatia.
Bafta!
In primu rand va multumesc ca mi-ati raspuns.
Din ce am observat bratul nu e rupt din sudura,ea fiind intacta.Intr-adevar bratul s-a rasucit impreuna cu axul lui (am constatat ca fiecare brat are un ax al lui de o dimensiune pe care inca nu am aflat-o, dar cert e ca axele intre ele nu se intalnesc in osie) si a torsionat un baton de cauciuc care e pe post de amortizor.Mentionez ca pe partea cu bratul bun sunt 4 batoane de cauciuc iar unde este bratul cu probleme sunt doar 3.Un baton e posibil sa se fi distrus in urma unei torsionari cauzate de o suprasarcina.Sau mai e posibil desi pot sa ma insel sa fie defect de fabricatie (remorca chiar daca am luat-o la pret de second ea este noua, cel putin asa se vede pe platforma, atasez si poze)
Daca te hotarasti sa o vinzi in starea asta da-mi un pm.
Multumesc
Multumesc dar o sa incerc sa o repar.
parerea mea este ca daca o tai in 2...vezi macar ce are, si poti repara dupa aia o sudezi la loc...in romania se poate face orice nu e nevoie neaparat de piesa noua
Nu am de gand sa il tai in doua.Am sa incerc in prima faza sa scot bratul cu pricina ,sa vad despre ce batoane este vorba si sa incerc sa fac rost de unul sau poate chiar de toate si sa le inlocuiesc.Asa m-am gandit si eu sa nu cumpar o osie noua (stiu ca din motive de siguranta nu este ok, dar am cateva idei sa evit orice fel de incidente).O sa incerc sa recurg la o reparatie in regie proprie si daca nu-mi reuseste o sa apelez la o firma specializata.
Edited by Alinf, 02 March 2010 - 08:23 PM.