Ar fi bine sa va mai verificati din cand in cand nivelul de ulei la Linhai-uri,ca sa nu aveti surprize
Stiu cel putin trei cazuri(dintre care unul al meu) in care mai era foarte putin ulei in motor,din diverse motive,nu neaparat pierderi,cat consum.
Nivelul se citeste cu joja desurubata.
Consum Ulei Linhai
Started by
zixx
, Mar 22 2007 12:33 AM
3 replies to this topic
Posted 22 March 2007 - 12:33 AM
Posted 22 March 2007 - 03:13 PM
eu n-am vazut sa consume ulei,decat pierderi pe la nenorocitul ala de furtun care duce in filtrul de aer si care pierderi sunt cauzate de suprasolicitarea motorului
Posted 22 March 2007 - 03:21 PM
Am verificat compresia,e brici,exact ca in manualul de service,in filtrul de aer nu imi arunca ulei,pierderi nu am,fum nu scoate.Pe unde sa se fi dus uleiul ?
Am auzit chiar de un motor calat,din cauza ca a mers fara ulei.
O verificare nu strica niciodata
Am auzit chiar de un motor calat,din cauza ca a mers fara ulei.
O verificare nu strica niciodata
Posted 23 March 2007 - 09:56 PM
Mie imi purjeaza la ca balamuc in carcasa filtrului de aer de cand mi-am schimbat toba, mai ales daca merg cu el pe rosu mult timp.
Am facut la o iesire mai lunga in jur de 150 Km, ne-am intors noaptea pe astfalt incercand sa ne tinem dupa un KQ si mi-a scos in filtru trei degete de ulei, noroc ca am verificat
Am facut la o iesire mai lunga in jur de 150 Km, ne-am intors noaptea pe astfalt incercand sa ne tinem dupa un KQ si mi-a scos in filtru trei degete de ulei, noroc ca am verificat