Jump to content



Photo

Atv Chinezesc


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 lucian03

lucian03

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Nume real:lucian
  • Telefon:004
  • Marca ATV:chinezesc

Posted 09 June 2010 - 11:24 AM

Va salut sunt nou pe acest site,am si eu o problema : Am cumparat de curand un atv chinezesc de 125 cc toate bune si frumoase la inceput,il porneam numai inpins deoarece avea bateria moarta.De pornit pornea f repede si de mers merge destul de bine,de ceva timp au aparut problemele cu pornirea,i-am cumparat o bujie noua am montat-o si a pornit dupa cateva incercari si cu ceva reglaje la carburator de la clapeta aia de plastic care dozeaza aerul,dar il porneam mergea bine il opream,iar porneam,dar a doua zi nu mai vroia deloc,si incepeam iar cu reglaje si iar pornea.astea au fost in trecut acuma nu mai vrea deloc sa porneasca nici un semn nimik.Am mai citit alte topic-uri si am mai vazut cateva chestii: E posibil; sa fie de la supape ? Nu prea stiu la motoarele in 4 timpi unde vin supapele cum se regleaza,sau de unde sa fie,compresie pare sa aiba motorul nu cred ca s-au dus segmentii asa repede pt ca nu am mers ff mult cu el.Atasez cateva poze cu motorul si astept sugestiile voastre sunt disperat .Va multumesc

Attached Files


  • 0

#2 Mardeiasu

Mardeiasu

    ATV-ist convins

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:am evoluat
  • Nume real:mazilu petrut
  • Telefon:0766732945
  • Marca ATV:SUZUKI KINGQUAD 700
  • Numar ATV:AG ..........

Posted 09 June 2010 - 03:06 PM

am si eu unul asa
la mine a fost cdi ul
apoi nu stiu ce a mai fost ca dupa 3 luni dupa ce am schhimbat cdi ul nu a mai pornit nici cu bateria de la masina cu motorul pornit la ea.
la mine a intrat si apa in motor a mers si asa saracu
acu oua gainile in el la tara hysterical.gif
  • 0

#3 dodo.ct

dodo.ct

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:constanta
  • Nume real:dodo
  • Telefon:0727434391
  • Marca ATV:chinez deocamdata

Posted 22 June 2010 - 12:28 PM

QUOTE (lucian03 @ Jun 9 2010, 12:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Va salut sunt nou pe acest site,am si eu o problema : Am cumparat de curand un atv chinezesc de 125 cc toate bune si frumoase la inceput,il porneam numai inpins deoarece avea bateria moarta.De pornit pornea f repede si de mers merge destul de bine,de ceva timp au aparut problemele cu pornirea,i-am cumparat o bujie noua am montat-o si a pornit dupa cateva incercari si cu ceva reglaje la carburator de la clapeta aia de plastic care dozeaza aerul,dar il porneam mergea bine il opream,iar porneam,dar a doua zi nu mai vroia deloc,si incepeam iar cu reglaje si iar pornea.astea au fost in trecut acuma nu mai vrea deloc sa porneasca nici un semn nimik.Am mai citit alte topic-uri si am mai vazut cateva chestii: E posibil; sa fie de la supape ? Nu prea stiu la motoarele in 4 timpi unde vin supapele cum se regleaza,sau de unde sa fie,compresie pare sa aiba motorul nu cred ca s-au dus segmentii asa repede pt ca nu am mers ff mult cu el.Atasez cateva poze cu motorul si astept sugestiile voastre sunt disperat .Va multumesc

incearca sa ii pui benzina in carburator inainte sa il pornesti..trage de firul de acceleratie din carburator in sus, scoate furtunul de benzina din carburator si toarna niste benzina in orificiul unde intra firul de acceleratie...nu mult..f putin, gen 2-3 secunde...si apoi mai incearca sa il pornesti iar, dar cu grija sa nu il inneci..eu asa fac cand nu il pornesc de acteva zile si e f rece motoru..e un sfat tongue.gif
  • 0

#4 m_atv

m_atv

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Nume real:Popescu Ionut
  • Telefon:0743666462
  • Marca ATV:yamaha 125cc

Posted 11 March 2013 - 08:51 PM

Salut. am un atv de 125cc totul pare ok in afara de faptul ca se aude un pocnet cand schimb viteza.Cand schimb viteza 1 se misca putin.Ma puteti ajuta cu un sfat cum as putea remedia problema.
p.s. Are momente cand nici nu se aude cand schimb dar e foarte rar.relantiul il am mic.
  • 0

#5 iusau

iusau

    Super MEMBRU

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,498 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:Iuliu Sauca
  • Telefon:Nokia
  • Marca ATV:Can-Am Outlander 1000 XTP
  • Numar ATV:Preferential

Posted 11 March 2013 - 09:52 PM

QUOTE (m_atv @ Mar 11 2013, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut. am un atv de 125cc totul pare ok in afara de faptul ca se aude un pocnet cand schimb viteza.Cand schimb viteza 1 se misca putin.Ma puteti ajuta cu un sfat cum as putea remedia problema.
p.s. Are momente cand nici nu se aude cand schimb dar e foarte rar.relantiul il am mic.



Daca se misca in viteza 1-a cu ambreiajul apasat probabil nu deschide ambreiajul bine.
Verifica cablul de ambreiaj sau sistemul de actionare - posibil sa nu deschida complet.


  • 0

#6 m_atv

m_atv

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Nume real:Popescu Ionut
  • Telefon:0743666462
  • Marca ATV:yamaha 125cc

Posted 14 March 2013 - 09:43 PM

QUOTE (iusau @ Mar 11 2013, 09:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Daca se misca in viteza 1-a cu ambreiajul apasat probabil nu deschide ambreiajul bine.
Verifica cablul de ambreiaj sau sistemul de actionare - posibil sa nu deschida complet.

Se misca putin doar in momentul cand am calcat ambreiajul si se schimba viteza.Dupa ce a schimbat chiar daca e ambreiajul apasat nu se misca.Este normal?Ar putea cauza ceva in timp?Cam cat consuma in mers normal la 100km?ms pt raspuns
  • 0

#7 Ionut27

Ionut27

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:IASI
  • Nume real:Ionut Andrei
  • Telefon:0761325756
  • Marca ATV:Bashan 200cc

Posted 18 March 2013 - 07:14 PM


incearca sa ii curati carburatorul vezi bujia daca da scanteie scoate bujia bago in fisa si tine bujia lipita de chiuloasa sa vezi daca da scanteie si sa nu o dea imprastiat ce bujie ai cumparat? eventual pune bujia veche ...mai incearca sa il pornesti din spray ii dai in carburator in momentul cand ponesti...bafta
  • 0

#8 iusau

iusau

    Super MEMBRU

  • Super MEMBRU
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,498 posts
  • Gender:Male
  • Nume real:Iuliu Sauca
  • Telefon:Nokia
  • Marca ATV:Can-Am Outlander 1000 XTP
  • Numar ATV:Preferential

Posted 19 March 2013 - 08:05 PM

QUOTE (m_atv @ Mar 14 2013, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Se misca putin doar in momentul cand am calcat ambreiajul si se schimba viteza.Dupa ce a schimbat chiar daca e ambreiajul apasat nu se misca.Este normal?Ar putea cauza ceva in timp?Cam cat consuma in mers normal la 100km?ms pt raspuns


Cu ambreiajul apasat e normal sa nu se miste - asta e rolul ambreiajului.

Eu raman la ideea ca nu deschide complet ambreiajul - cand schimbi iti loveste poinioanele in cutie ( pocneste ) si asta nu e normal.
Dupa ce ii in viteza cu ambreiajul apasat, nu are frecare suficienta sa miste atv-ul - este partial normal, adica frecarea trebuie sa fie in niste limite care sa permita schimbarea vitezelor fara probleme si binenteles sa nu se miste atv-ul.

Deci inca o data- verifica cablul de la ambreiaj si pe urma ambreiajul.


Referitor la consumul la 100 km - habar nu am.
  • 0

#9 CHRYS

CHRYS

    R. ADMINISTRATOR

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,440 posts
  • Gender:Male
  • Location:BRASOV
  • Nume real:CHRYS
  • Telefon:0724xxxxxx
  • Marca ATV:YAMAHA GRIZZLY SPECIAL EDITION
  • Numar ATV:BV

Posted 19 March 2013 - 09:24 PM

QUOTE(m_atv @ Mar 14 2013, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Se misca putin doar in momentul cand am calcat ambreiajul si se schimba viteza.Dupa ce a schimbat chiar daca e ambreiajul apasat nu se misca.Este normal?Ar putea cauza ceva in timp?Cam cat consuma in mers normal la 100km?ms pt raspuns



La ATV-uri mai putin se pune problema consumului pe Km. poate mai degraba la ore sau al iesire.
  • 0




Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto