Sanatate. Cum am mai zis si in topicul anterior, detin un ATV de 110 chinezesc. La inceput, toate bune si frumoase, dupa ce am facut rodajul am zis sa-i dau si eu mai tare, pana in final la 3/4 din acceleratie prinsesem 65. Fiind la inceput nu stiam mare lucru despre ATV-uri si in primavara acestui an am facut un "upgrade" la ATV, schimband-ui CDI-ul cu unu racing. si filtrul de aer cu unu sport. Sincer sa fiu nu am simtit nici o diferenta, singura diferenta fiind ca motorul se tura ca naiba, atat. Viteza maxima pe care o atingeam era de 58km/h nici mai mult nici mai putin. Acum cateva zile, consultandu-ma cu mai multi ATVisti ce detin si ei ATV-uri de 110, am dus ATV-ul la cineva priceput cu scopul sa-l faca sa fuga. Dupa ce a umblat la el am remarcat urmatoarele diferente: slabise acceleratia (eu o stransesem) zicand ca daca e stransa se rupe cablul, a mai facut niste reglaje si a marit debitul de benzina, si surprinza viteza maxima era de data acesta 70km, si se "infigea" putin mai tare. Deci asta e problema cum il fac sa fuga, avea un amic un atv de 110 tot china si fugea 120 cu el si tragea de rupea, nu mai zis de demaraj. Bafta!
Atv-ul Nu Prinde Viteza
Started by
B00lean
, Jun 27 2010 10:41 AM
2 replies to this topic