buna daca e cineva sa imi spuna un sfat. Ieri cand am iesit cu atv-ul am simtit ca merge foarte greu directia dupa o sapt de pauza cam asa...am fost cumparat un sprei de contacte wd40 si am dat peste imbinarile de la directie dar tot greu merge oare ce poate fi de merge asa de greu ??
Problema Directie King
Started by
djluci
, Jul 24 2010 08:18 AM
5 replies to this topic
Posted 24 July 2010 - 08:18 AM
Posted 24 July 2010 - 11:13 AM
Ai presiunea corespunzatoare in pneuri? Cca 0,4bar.
Posted 24 July 2010 - 01:32 PM
Niste poze ale articulatiilor ar fi de mare folos in rezolvarea problemei.
Daca nu gresesc cumva,trebuie sa fie un "rulment" jos unde se termina coloana de directie care ,cred eu,a prins apa si mizerie si probabil e ceva oxidat. Cel mai bine ar fi sa-l desfaci si sa-i dai cu vaselina grafitata.
Daca nu gresesc cumva,trebuie sa fie un "rulment" jos unde se termina coloana de directie care ,cred eu,a prins apa si mizerie si probabil e ceva oxidat. Cel mai bine ar fi sa-l desfaci si sa-i dai cu vaselina grafitata.
Posted 09 August 2010 - 07:46 AM
QUOTE (Sefulik @ Jul 24 2010, 02:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Niste poze ale articulatiilor ar fi de mare folos in rezolvarea problemei.
mersi de sfat am fost la mare azi o sa ma duc sa vad ce pot sa ii fac ca mi dor de o iesire revin cu amanunte sper sa nu se fi blocat ca nu am mai circulat cu el de 2 sapt
Posted 09 August 2010 - 02:37 PM
De la mai grav la mai putin grav: Verifica basculele sa nu fie indoite, verifica capetele de bara sa nu fie gripate sau tijele indoite, verifica rulmentul sa nu fie gripat.
Posted 11 August 2010 - 01:30 PM
QUOTE (Armadilo @ Aug 9 2010, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
De la mai grav la mai putin grav: Verifica basculele sa nu fie indoite, verifica capetele de bara sa nu fie gripate sau tijele indoite, verifica rulmentul sa nu fie gripat.
nu stiu cum sa le verific