fratilor as dori daca stie cineva un magazin sau un site cu ceva piese de king quad 750 mai bune la pret sau ceva second, am avut un mic incident in urma cu cateva luni, am dus atv-u la un service specializat pe atv-uri l-am tinut vreo 4 luni acolo mo tot aburit, tot mai aparea cate ceva, in mare vreo 2500E, acum cateva zile am luat atv-u si vreau sa il repar pe cont propriu, e pacat ca nu are decat vreo 1000km. mersi
Accident Cu Suzuki
Started by
jerycoo
, Sep 23 2010 08:00 AM
2 replies to this topic
Posted 23 September 2010 - 08:00 AM
Posted 23 September 2010 - 01:55 PM
QUOTE (jerycoo @ Sep 23 2010, 09:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
fratilor as dori daca stie cineva un magazin sau un site cu ceva piese de king quad 750 mai bune la pret sau ceva second, am avut un mic incident in urma cu cateva luni, am dus atv-u la un service specializat pe atv-uri l-am tinut vreo 4 luni acolo mo tot aburit, tot mai aparea cate ceva, in mare vreo 2500E, acum cateva zile am luat atv-u si vreau sa il repar pe cont propriu, e pacat ca nu are decat vreo 1000km. mersi
Urmareste topicurile de pe forumul acesta sau altele si e imposibil sa nu gasesti ce te intereseaza.Sunt multe anunturi despre dezmembrari de ATV-uri ,indiferent de marca.Succes!
Posted 24 September 2010 - 05:57 PM
de ce nu incerci sa i-ti comanzi de afara si precis gasesti ce-ti trebuie, i-ti dau o adresa am folosito si eu si mi-a venit marfa comandata iar acum o sa fac comanda iarasi cu catva prieteni. adresa WWW.MOTOSPORT.COM,folosesteo linistit ca te servesc si i-ti ajunge marfa la usa ta fara alte taxe decat ce o sa vezi la sfarsitul comenzi.