salut,
am o problema cu CF-ul. nu cupleaza 4x4( nu arata nici pe bord). cand cuplez diferentialul dispare de pe bord indicatorul 2x4. totodata nu imi functioneaza nici troliul(e posibil sa aiba legatura - electica - comuna). cum pot verifica de ca se intampla acest lucru. mentionez ca ambele funtionau nu demult.
ms de sfaturi
Cuplaj 4x4 Cfmoto
Started by
rookie
, Oct 25 2010 11:17 PM
3 replies to this topic
Posted 25 October 2010 - 11:17 PM
Posted 26 October 2010 - 12:58 AM
trebuie prima data verificata instaltia electrica ,ca sa nu ai fire topite sau rupte care dau in scurt ,sigurante, verifici bine si prin locurile unde e mai greu accesibil
Edited by bila4as, 26 October 2010 - 12:59 AM.
Posted 26 October 2010 - 08:43 AM
La troliile de CFMoto, vezi ca au prostul obicei sa oxideze la perii, oricat de etans l-ai face. Desfaci cablurile electrice si dupa aia desfaci suruburile cu cap de 8, vezi ca-s lungi, nu te speria.
O sa dai capacul jos si cureti periile, o sa mearga bine dupa aia.
Asta e boala lor dar in rest isi fac bine treaba...
In rest, verifica instalatia electrica. Abia apoi te gandesti la motorasul de actionare din grupul fata. Eu tind sa cred ca e o problema electrica, de contact...
In rest, verifica instalatia electrica. Abia apoi te gandesti la motorasul de actionare din grupul fata. Eu tind sa cred ca e o problema electrica, de contact...
Posted 08 November 2010 - 11:22 PM
QUOTE (d-rive @ Oct 26 2010, 09:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
La troliile de CFMoto, vezi ca au prostul obicei sa oxideze la perii, oricat de etans l-ai face. Desfaci cablurile electrice si dupa aia desfaci suruburile cu cap de 8, vezi ca-s lungi, nu te speria.
ms de sfaturi; era mufa de la motorasul de cuplare(s-a rupt); troliul tot la mufa avea probleme;