Sa vedeti ce am patit-o odata. Se intampla in 2006, eram intr-o comuna linga Tg. Neamt (in tranzit, intre trasee) si vad cum se ia dupa mine o masina a Politiei, nu mi-a facut semn sa opresc, doar mergeau in spatele meu cu girofarurile. Oricum , eram in regula, dar asa, de caterinca, m-am facut ca ploua, am intrat pe un drum spre Ozana cea frumos curgatoare, am traversat si ei au ramas cu girofarurile mergand, pe malul Ozanei. Zic mai, hai sa ma intorc, sa vad ce vrea organul. Trec apa spectaculos, opresc linga masina lor si fara sa imi dau casca jos ii intreb daca s-a intamplat ceva. Ce credeti ca imi raspunde organul?! Ca a venit dupa mine sa se uite la utilaj, ca nu au mai vazut atv in zona.

Atunci mi-am dat casca jos ca nu m-am putut abtine sa nu rad de ei, ii cunosteam. Au inceput cu " Sa traiti, domn Cristi, nu stiam ca sunteti dvoastra...oricum nu s-a intamplat nimic, voiam sa va oprim doar de curiozitate etc, nu am mai vazut..."
De altfel a fost si singura oara in cei patru ani cand am avut contact cu Politia mergand cu atv-ul.
@ Bieka Daca te opresc baietii, in cazul tau , si le spui ca nu ai permisul la tine, te pot verifica prin statie . Valabilitatea permisului incepe cu data emiterii lui, si daca el nu este emis inca ai pus-o. Asa ca mai bine ai putintica rabdare pina ridici carnetul, ca altfel e bai si e pacat de timpul si banii tai. Sfatul meu.
" DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! "
Edited by gospodarul, 24 December 2010 - 10:05 AM.