Salut! Am si eu o problema. Am un atv de 125cc, Renegade Bashan. Mi s-a rupt cuiul pontou de la carburator. Pot gasi cuiul separat sau trebuie sa cumpar tot firul de la acceleratie cu tot cu cuiul pontou? Multumesc anticipat!
Problema! Please Help!
Started by
Iuliano
, May 05 2011 05:26 PM
4 replies to this topic
Posted 05 May 2011 - 05:26 PM
Posted 05 May 2011 - 06:03 PM
Renegade Bashan....moooooooor
Referitor la cuiul rupt, nu ar trebui sa-l suni pe ala de la Buzau care vinde chestiile astea? Il gasesti repede , ca a intoxicat toate siteurile de vanzare-cumparare !
Multa bafta!
Referitor la cuiul rupt, nu ar trebui sa-l suni pe ala de la Buzau care vinde chestiile astea? Il gasesti repede , ca a intoxicat toate siteurile de vanzare-cumparare !
Multa bafta!
Posted 05 May 2011 - 06:25 PM
eu cred ca tie ti s-a rupt cuiul de amestec...in general se gasesc seturi de reparatie carburator si acestea au acest cui....bafta!!!
Posted 05 May 2011 - 07:48 PM
QUOTE (engime007 @ May 5 2011, 07:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Renegade Bashan....moooooooor
Multa bafta!
Multa bafta!
stimabilule care e treaba cu buzau? eu n`am avut probleme cu el pana acum. Doar ca din prostie am desfacut carburatorul si am rupt cuiul ala. Alta problema n`am avut
Posted 06 May 2011 - 09:02 AM
E un tip care vinde asa ceva...si e din Buzau, cauta pe www.atv-de-vanzare.ro si-ti vei da seama. Avand in vedere ca el vinde "bashan renegade" si a intoxicat toate site-urile cu anunturile lui...il vei gasi foarte usor si probabil la el poti face comanda de ce ai tu nevoie.