Am O Problema Cu Vecini Din Cauza Tobei Sport
Posted 20 May 2011 - 01:37 PM
Posted 20 May 2011 - 04:05 PM
Cred ca ar trebui sa-ti iei o evacuare Ron Woods ca sa le inchizi gura vecinilor!
Posted 21 May 2011 - 08:15 AM
Sfatul meu este sa iti pui toba stock, daca o mai ai, ca si asa toba sport nu te ajuta cu nimic, in afara de a-ti face probleme cu vecinii. Stii vorba aia, sa nu te pui cu prostu cu mintea odihnita, ca te face!
Si apoi, nu te-ai gandit ca poate chiar ii deranjezi pe unii dintre ei !?
Da, Denis ma numesc
Eu mi-as pune toba stock da nu o mai am.
Dar acuma mai nou nici pe deal nu mai incap de mine, creca pana la urma o sa ma dau cu ell in garaj
Ieri am mers la tara am luat ATV-ul si m-am dus pe deal si tot pe deal m-am dat cu el, liniste nici o problema fain aier curat, ma dau eu ce ma dau si dintrodata striga la mine o baba din bosceti, ca ma mai dau mult cu ATV-ul ca ii speriu caprele "daca si padurea e asa de mica", de nu mai incap de mine creca o sa ma dau cu el in garaj pana la urma ca nu am ce face.
Posted 21 May 2011 - 08:49 AM
..mai stii cand au zburat Mirage-urile alea prea jos si au murit de frica vreo 5000 de pasari la o ferma...sa nu patesti si tu la fel cu vreun "stol" de capre...sa vezi ce dai cu subsemnatul pentru genocid si crime impotriva umanitatii animale...iar prin paduri sunt multe specii protejate... daca lesina vreun pitigoi de stepa din cauza atv-ului tau ai pus-o...
..pe bune acum...cand treci pe langa animale ocoleste-le cat mai mult posibil, redu viteza la minim si nu se intampla nimic..toata lumea e multumita, inclusiv animalele
Posted 21 May 2011 - 09:00 AM
..pe bune acum...cand treci pe langa animale ocoleste-le cat mai mult posibil, redu viteza la minim si nu se intampla nimic..toata lumea e multumita, inclusiv animalele
Frate da nu trec printre ele este prin padure un drum amenajat ca este in varf un releu si urca cei de la telefonie cu gipurile pe acolo si bine inteles ca urc si eu cu ATV-ul dar femeia aceia cu caprele nu stau pe drum sunt la vreo 50 de metri pe o pasune.
Posted 21 May 2011 - 10:02 AM
Posted 21 May 2011 - 02:14 PM
Exact ai dreptate da cica este si ceva lege cu conturbarea linisti publica da nu m dau cu el cand e ora de liniste si ma dau dor o data pe saptamana
Posted 01 June 2011 - 02:30 PM
Posted 01 June 2011 - 03:48 PM
Da am 15 ani si ce e cu asta??
Posted 01 June 2011 - 03:55 PM
Adica legal problema cu sunetul e cea mai mica.Daca iti cheama vecinii politia pana la sunet vei intampina altele,gen,nu ai carnet Asa ca mai bine pune-ti o toba stoc sa nu deranjezi pe nimeni...
Posted 01 June 2011 - 04:29 PM
Adica legal problema cu sunetul e cea mai mica.Daca iti cheama vecinii politia pana la sunet vei intampina altele,gen,nu ai carnet Asa ca mai bine pune-ti o toba stoc sa nu deranjezi pe nimeni...
[/quot]
Pai nu am carnet dar politia nu are ce sa imi faca daca nu ma prinde pe drumurile publice ca nu merg pe drumuti publice decat pe deal iar pe deal nu ai nevoie de carnet si la anu defapt peste cateva luni pot sa imi fac B1 si atunci pot sa merg si pe drumurile publice
Posted 01 June 2011 - 05:14 PM
Posted 01 June 2011 - 05:29 PM
Pai eu sunt cuminte si nu merg pe drumuri publice doar atunci cand conduce taicameo si chear de m-ar ''agata'' nu au ce sa imi faca daca sunt pe deal sau pe drumuri de tara care nu sunt publice
Posted 02 June 2011 - 02:58 PM
..cu o pagina in urma ziceai ca te dai pe drumurile dintre casele oamenilor..vezi ca si drumul comunal (chiar daca e pietruit) tot drum public este...
Posted 02 June 2011 - 06:22 PM
..cu o pagina in urma ziceai ca te dai pe drumurile dintre casele oamenilor..vezi ca si drumul comunal (chiar daca e pietruit) tot drum public este...
Cum sa fie drum public daca nu circula masinile pe iel decat carutele nici alia nu trec ca li se rup ''suspensile''
Posted 02 June 2011 - 07:42 PM
Posted 02 June 2011 - 08:03 PM
Nu e nici un drum public ce nu intelegeti a fost sina de tren pe acolo inainte sa se anuleze pe sub padure oi fi eu mic dar lasa ca stiu si eu care e drum public si care nu!
ROG un un moderator sa inchida topicul ca m-am lamurit...
Posted 02 June 2011 - 08:20 PM
Posted 02 June 2011 - 08:25 PM
Am vazut ce o iesit
SI TOTUSI PANA LA URMA STIE CINEVA CE SA BAG INTRO TOBA FACUTA DE MINE. EU M-AM GANDIT LA CEVA GEN CA LA MASINA BINE CHIAR DACA NU O SA SE AUDA CA LA MASINA DAR ORICUM SA NU MAI FACA ASA GALAGIE.DACA O IZOLEZ CU VATA DE STICLA FACE GALAGIE MAI REDUSA M-AM GANDIT LA DOUA TEVI BAGATE IN TOBA ?