Wknd-ul trecut, dupa ce am "imbaiat" de cateva ori atv-ul prin niste rauri, am observat ca dupa ce am urcat o rampa mai accentuata si mai lunga pe un munte ca motorul a inceput sa se incalzeasca pana la penultima liniutza de pe gradatia cu temperatura. Banuitor ca ceva nu e in regula, am oprit sa vad care-i treaba. Lichidul de racire de la motor incepuse sa fiarba si sa dea pe afara iar ventilatoarele nu functionau deloc. Acum, am tot citit pe forum ca s-ar putea sa se strice din cauza mersului prin apa, dar intrebarea mea era cum se pot repara, pt ca eu stau in Bucuresti iar atv-ul e la munte si wknd-ul ce urmeaza avem intalnire in Parang si nu as vrea sa ma fac de rusine ca nu trage agregatul la parametrii optimi.
Pentru cei care au mai intalnit problema, v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati impartasi ce piese mi-ar fi necesare pt ca sa le cumpar din Buc. si sa le schimb la munte sau modalitatea de reparare..
Ca o remarca, atv-ul e aproape nou (nu are decat 200 km si aia facuti de mine..)
Multam anticipat
Edited by deltabiturbo, 18 June 2007 - 04:56 PM.