( oras mare pret mai mare/ oras mic pret mai mic.....)
Si daca stau intr-un catun uitat de lume, dar am canam de 1000 sai RZR cu turbo de 149CP, de unde dreaq sa stie ala de la broker cum sa calculeze cind simularea nici nu imi gaseste locatia pe harta?
Mie mi se pare o discutie aici fara sens, dusa la nesfirsit pentru unii care si-au luat atv-ul, dar, ca si in cazul celui cu Porche sau mai stiu eu ce supermasina, nu are bani de benzina decit sa iasa duminica pina la brutaria din sat sa cumpere o piine si o doza de bere si sa se dea cocos in poarta Floricai.
Cind ai un hobby trebuie sa platesti pretul.
Magariile de care este capabila legislatia romaneasca nu insemna ca trebuie sa beneficieze toti.
Cind legislatia lasa loc de interpretare functie de zona si de mai stiu eu ce sezon in care te plimbi, cum dreaq sa fie toti pe picior de egaliate?
Exista odata o expresie foarte uzata . Si suna cam asa: BLEAH.
Pina acum nu am auzit nici o situatie in care cineva a apelat la asigurare ca a pocnit alt atv in virf de munte, sau a stricat finatul lui nea Vasile si l-a dat asta in judecata. Poate sunt o situatie speciala ca am pocnit in oras un Matiz in partea dorsala numita haion, la un semafor, ca ma uitam de aiurea dupa pitipoance. Norocul meu , sau nesansa lui era ca aveam asigurarea expirata. drept pentru care am ramas fara permis 3 luni. Dar asta este alta poveste.
Edited by cvalro, 29 May 2017 - 07:30 PM.