Ar fi interesant sa faci o pozna cu cele 3 finale. Banuiesc ca principala diferenta intre ele este diametrul gaurii.
Ce Am Gasit In Toba Finala Kq
Started by
Remus
, Jul 27 2009 06:40 PM
25 replies to this topic
Posted 17 November 2009 - 03:09 PM
Posted 17 November 2009 - 07:57 PM
QUOTE (d-rive @ Nov 17 2009, 03:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si la K&N exista o husa care-l face waterproof.
E water repelant nu waterproof, am eu si scria mare Atention water repelant not waterproof
Posted 17 November 2009 - 08:07 PM
Scuze, corecta observatia
Posted 17 November 2009 - 11:20 PM
nu stiu cum este sa descoperi sudura aceea, insa eu la 500km am gasit placutele fata uzate pana la fier, le-am inlocuit pe cheltuiala proprie speriindu-ma ca intretinerea franelor este foarte scumpa. Acum am 1500km de atunci si nu am inlocuit inca placute. Am tras o concluzie pe care o pastez personala, nu o pun aici in public.
P.S. acum am vazut acest topic.
P.S. acum am vazut acest topic.
Posted 04 December 2009 - 01:01 AM
QUOTE (d-rive @ Nov 17 2009, 03:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si la K&N exista o husa care-l face waterproof.
NU serios ! ... asta ar insemna ca s-ar elimina orice risc de a intra apa in motor si ca ...arunci cant il "scapi"
in apa poti foarte linistit sa il recuperezi ...scoti apa din toba , cutia de la filtru si alte chestii mici si merge
fara probleme ....sau deja am inceput sa fabulez ? )
undercover - nu mai folosi bold la scris
Edited by undercover, 04 December 2009 - 01:14 AM.
Posted 04 December 2009 - 01:19 AM
QUOTE (Atvistu' iadului @ Dec 4 2009, 02:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
NU serios ! ... asta ar insemna ca s-ar elimina orice risc de a intra apa in motor si ca ...arunci cant il "scapi"
in apa poti foarte linistit sa il recuperezi ...scoti apa din toba , cutia de la filtru si alte chestii mici si merge
citeste mai sus ce zice bibi ....
E water repelant nu waterproof, am eu si scria mare Atention water repelant not waterproof wink.gif