Da' te-ai gandit ca poate nu stie nimeni raspunsul la intrebarea ta???!!
ai dreptate, problema pusa de mine este destul de grea, in sensul ca ar fi mai mult de vorbit pe tema asta, dar ma gandeam ca insfarsit gasesc si eu o rezolvare sau a mai patit-o cineva.
depinde de compozitia cauciucului greutate ,dimensiune si rodaj ,cum tu spui ca mergea mai tare cu
gume pe 26, cu toate ca este destul de greu eu iti spun ca-iti indica eronat si ca viteza normal este cea de 90 km sau cat era, dar daca gumele pe 26 sunt mai usoare decat cele pe 25 ar fi o posibilitate da o diferenta foarte mica mai mult de atat nu cred ca o sa primesti raspus de la nimeni
si orcum aici era un topic in care se vb despre ce viteza ai prins nu despre cauciucuri
da, nu era vorba de cauciucuri, era vorba de viteza atinsa cu diferite cauciucuri, ca doar am citit tot topicul si mai multi au vorbit de diferite viteze cu diferite cauciucuri.
in fine, deci cauciucurile cu care am atins 107 kmph (in bord) sunt pe 28 nu pe 26, iar cele de acum sunt pe 25 cu care in bord nu indica mai mult de 96 kmph si intrerupe.
imi dau cu parerea ca nu am KQ
cu anvelopele mai mari kilometrajul e normal sa inregistreze mai mult din cauza rotileor(diametrul)
cu cele pe 25 e normal sa se invarta normal si sa inregistrezee mai putin adica original poate
cel mai bine ca sa te convingi
imprumuta un GARMIN GPS
si dai test-drive si ai sa afli viteza maxima exacta
ca si la masina, de fapt, numai ca e invers de cum spui tu, daca pui gume mai mari (depasesti diametril rotii de fabrica) indica mai putin in bord, deoarece cauciucurile se invart mai incet, iar cand diametrul rotilor este mai mic se invart mai repede, deci indica mai mult
doar ca eu ma gandeam sa nu fi fost setat king-ul pentru roti pe 28, ca doar din america a fost adus, si acum cu roti pe 25 sa nu mai mearga decat cu 95-96 kph
dar nu vreau sa va mai obosesc cu chestii tehnice, speram sa nu fiu singurul la care i s-a intamplat.
ideea ta cu gps-ul trebuie sa o incerc, numai asa v-oi sti ce viteza am.
multumesc tuturor.