1.Atunci sunt cam 1% șanse că cineva să îl amendeze...car
2. In carte aveam doar jante de 14". Toți acești ani am circulat cu jante de 15"...
1. ai calculat dupa formula E=mc2 ????
indiferent de numarul procentelor, e o chestie ilegala pe care cineva si-o asuma sau nu
dar la noi, majoritatea sunt pe principiul ...las' ca-i bine si asa....
2. inseamna ca niciodata nu ai fost tras pe dreapta de ARR-RAR-ISCTR !!!! ai avut NOROC, nu ca ai circulat legal si in regula !!!!
1. Nu ma incadrez, am 650 kg fara sistem de franare.
..........am decis sa merg pe aceasta varianta constient fiind de riscuri si mi le asum.
2. Defapt, nu sunt sigur ca nu sunt legal.
3. Un politist de la rutiera mi-a spus ca daca nu depasesc 3500 kg ca sa m incadrez cu categoria B iar masa remorcii cu incarcatura nu depaseste 650 kg sunt legal.
1. da, in viata trebuie sa ne si asumam niste riscuri.....
poate tine smecheria o viata intreaga, poate nu tine numai pana la prima iesire....
2. de fapt noi, marea majoritate de aici suntem siguri ca NU esti legal in conditiile de sus !!!
3. ti-a spus. Punct. Atat! cu vorbele astea poti sa mergi la WC, sunt povesti de adormit copii, fara nici o acoperire legala, sau vreun fundament legal!!
colegule, din partea mea sa ai noroc de remorca, sa te bucuri de ATV, si NICIODATA sa nu ai nici ceea mai mica problema!
e forum, povestim, si noi --cativa de aici-- ti-am expus un punct de vedere care are fundament legal!
in rest ce faci tu, e doar treaba ta!
numa bine!